.

среда, 28. септембар 2011.

Devojke iz Cacka za upoznavanje

Probudila sam se jutros i pronašao mi ruke i noge isprepletene s Tomom-a. Kako sam u tom položaju nemam pojma. On je još uvijek spava, a on je imao malu slatku presti za hrkanje. Loša tip je iscrpljen. Gospodin zna samo on me nosio od prošle noći devojke iz Cacka . Ja nježno skliznuo iz kreveta pokušavajući da ga ne probudite i navučen na zeleni ogrtač sa svojim imenom monogram na prednjoj strani. Tada sam vidio u ogledalu, Bože moj, kosa mi je nered.

Našao sam lonac kave i to je bio starinski razmetati vrste. Nakon što lonac kave, otišao sam u prostor dnevnog boravka i okrenuo se na TV-u. Želio sam da izgleda dobro za Toma pa sam brushed i počešljana moje duge kose dok sam bio za upoznavanje Cacak  zadovoljan i stavio je u rep. Onda sam stavio na moje lice, samo osnove, tako da sam izgledala pristojno. Ja skliznuo u traperice i majicu žutu tipku svoga, to vezanje off na dnu da mi trbuh izloženi, a žuta par pete. Mislim da sam ostvario svoj cilj u potrazi kao i njegov spol mačića danas. Kad sam ići u ured s njim, ja ću haljinu profesionalno.

Miris kave perking me odvede natrag u stvarnost. Vratio sam se u spavaću sobu i on je još uvijek spava. On je započeo deke i njegov penis je bio opušten i polaganje na nogu. Čak i mekana je velika. Gledajući njegov penis poslao trnce kroz moje tijelo, a našla sam masirati moje grudi i štipanje moje bradavice. Moja maca je da je toplo, 
 devojke iz Cacka   svrbi osjećaj i ja sam pomiluje olakšati taj osjećaj. To ne radi, ja sam bio uzimajući uključen u žurbi, sam morao učiniti nešto drugo. Okrenula sam se i brzo otišao u kuhinju gdje sam izlio sam šalicu kave. Našao sam okvir mješovite krafne Anna stavio u ormar i uzeo upletena ostakljena i žele krafne. 

Sjeo sam i gledao TV koji žele dobiti je uhvaćen gore sa vijestima. Kava je bila izvrsna kao što je moja mini doručak. Nisam htjela jesti previše samo u slučaju Tom htjela ići negdje. Konačno, bio sam opuštanje i hladi. Taj čovjek me stvarno pali, čak iu snu. Mislim da je samo normalno i prirodno za usporedbu Toma s Mikeom.Podsjećajući kako je život bio prije Mike problem, imali smo puno seksa, ali kvaliteta nije gdje je kao dobar kao što je s Tomom. Mike nikada ne će ići dolje na mene i osuditi, ne samo da je Tom ići dolje na mene, on je napravio mene imati masivan orgazam radi. Mike mi tolerira dajući mu oralni seks, ali ja ne mislim da je stvarno volio. Sada Tom me potiče da sisati njegov penis, a ako je istina biti poznata, ja stvarno kao da radiš Tom, jer on to voli. Možda zato što naš odnos je novi, Tom me okreće na tako visokoj razini kako bi da je Mike nikada nije učinio. Onda kada se Tom je proveo, on će maziti sa mnom i polako me srušiti. I Mike, on samo okrene i ide na spavanje.

Moje unutarnje misli 
za upoznavanje Cacak  većina su razbijeni Tom glas. 'Jutro ljubavi, ste bili do dugo? " On je došao iza stolica sam sjedio i on poljubi mi vrat slati hladnoća dolje moje kralježnice 'opet. 

'Ja sam bio za oko sat vremena. Tu je svježe kave na štednjak i sam našao kutiju krafne Anna stavio u ormar. Ja ću vas čašu ako želite. "

On se nasmiješio. 'Ja mogu to učiniti. Sam bio mišljenje od uzimanje vožnja pronaći restoran za dobar doručak. Ove ruralnim mjestima imaju male svečanosti koja su izvrsni. I med, te izgled vruće. Volim te nosio moje košulje, koji je uključite za mene. "

Osjećao sam se moje obraze 
nove erotske price  zagrijavanje i znala sam da sam crvenilo. 'Hvala. Doručak iz zvuči uzbudljivo. Nikad nisam bio ovako daleko na sjever, ja rijetko ostaviti Bay Area ". 

'Neka se vidi da li možemo promijeniti to, volim putovati. A tužno 
za upoznavanje Cacak  je reći nisam učinio mnogo od Margaret prošlo. U stvari sam učinio ništa. " 

On je donio svoju odjeću s njim i počela oblačiti ispred mene kao da je drugi prirode na njega. I ja sam mislio kako je Mike oduvijek željeli oblačiti u privatnom i nikad obučen ispred mene.

Uzeo sam gutljaj kave tada odgovorili. 'Volio bih putovati s vama. Što imate na umu? "

On je bljesnuo njegov zubat osmijeh koji rastopila moje srce. 'Bilo gdje želite, moja ljubav. Pariz, Hong Kong, Disney World. Želim vam da se leteći lekcija kao što sam ja dva motora Piper koja može primiti deset putnika. Vi ćete biti moj kopilot ".

"Nikada nisam bio u mali avion prije. To bi bilo uzbudljivo da bi naučili kako letjeti. '

'Dali su nam vodiča kada smo provjeriti u ", kazao je Tom checked oglasi. 'Ovaj restoran zvuči dobro, to je Lake Shore Inn i to samo desetak minuta vožnje od ovdje. Što mislite?

"Naravno, neka je dati ga probati."

Tom unhooked Jeep 
za upoznavanje Cacak  Cherokee smo bili vuče. 'Želite li voziti? " 

"Naravno", odgovorio sam, a on je bacio mi tipke. Počela sam Jeep i purred poput mačića.

'Kada dođete do autoceste, napravite 
nove erotske price  desno. Prema tome, restoran se deset kilometara od ovdje kao i na desnoj strani. " 

Automobil je tako lako voziti i vozio glatka. Bilo je restoran i parking je gotovo puna. 'To je dobar znak, pun parking znači da je dobar restoran. "

"Čuo sam da je previše", on je pristao. Kada smo došli do ulaza držao otvorena
 devojke iz Cacka   vrata za mene i ja volio da je. 

S zapetljano borove oblaganje i strop, restoran je ruralni zemlje i prijavom atmosferu. Starinski oprema za bilježenje podrobnih obukao zidove uz fotografije daska za rezanje priključaka div stabala. Na stražnjem dijelu blagovaonom je broj vrlo velikih slika prozore prikazuje ljepote jezera Shasta. U jednom kutu bilo je dobro koristiti peći na drva koji je zadržao mjesto toplo tijekom hladnih mjeseci.

Mlada, atraktivna žena nas otpratili do stola s pogledom i dao nam je svaki izbornik koji je bio ogroman, kako u veličini i sadržaju.

"Kava?" Mlada žena traži.

'Molim te, "Tom odgovorio.

'Htio bih dvostruko Coco užitak ", odgovorio sam.

'Nisam očekivala to, "rekao je Tom iskreno iznenadio s izbornika.

'Oni imaju toliko. 
 devojke iz Cacka  Što vam se sviđa? " Pitao sam. 

"Slobodno bi bilo vaše prekrasne malo srce želi. Vi ćete se naviknuti na to, da je novac nije objekt i možete imati ništa. " Tom je rekao i uzeo svoju ruku u njegov kao što je bio preko puta mene u ovom slatka mala štand.

Sam se nasmiješio misli. 'Odrezak i jaja dobro zvuči u kući krumpir. "

On je bljesnuo njegov osmijeh koji nove erotske price sam upravo ljubav. "Tako je. Smijem li bi za vas? "

"Naravno, jaja nad lako", odgovorio sam.

Konobarica se vratio s našim pića. Moj piće došao 
za upoznavanje Cacak   u veliku šalicu koji su morali biti barem dvostruko veličinu njegove kreveljiti. 

Tom naručili za mene i on je naredio šunke i jaja s domaćim krumpir za oba od nas. To je kada smo saznali da sok došao s doručkom i oboje smo htjeli sok od naranče.

On je uzeo gutljaj svoje kave i pitao, "Jeste li ikad ići na fakultet? '

Uzeo sam gutljaj moje Coco i to je bilo tako jako chocolatey. "Da, otišao sam u SF države i diplomirao sa svojim BA u poslovanju. U stvari, ja sam samo 8 jedinica sramiti za dobivanje svoje gospodare. Moj manje bio u oglašavanju. "

"Stvarno", odgovorio je on. 'Zašto nisi završiti svoje zemaljske gospodare? "

'Pobjegla sam iz novca i odvodom out moje kredita, "odgovorio sam iskreno i ja mogao reći je volio moj odgovor. Dođite ponedjeljak sam znao da sam mogao popuniti stolicu htio mi je da ispunite i stvarno biti u mogućnosti za napraviti posao.

'Kada stvari smiriti i 
 devojke iz Cacka  prašine slegne, mi ćemo osigurati da ćete dobiti svojim gospodarima ", rekao je zatim dodao da je upravo dvije godine stupanj. 

Konobarica je došao s našim doručka i oni su bili na velikim plate. Moj doručak Odrezak je redovito večera rebra odrezak s tri jaja, i ono što je morao biti pola kilograma kući krumpir. Tom je ploča bila isto kao ja, osim što je puna ploča od šunke s kosti u njemu.

Moj odrezak je tako natječaj da ne treba nož da ga izrezati i uzeo zalogaj. "Vi znate med, ne želim se vratiti u moj stan."

"Pomislio sam da je dolazio, jer ja ne želim da se vratite ili", rekao je. 'Volim imate sa mnom. Ali ti stvarno ne morate se vratiti sve do iduće nedjelje. Kao čeznuti kao ti si tu kad Mike dobiva natrag. "

'To je istina ", odgovorio sam. "Vjerojatno 
za upoznavanje Cacak   sam trebao biti tamo petak poslijepodne u slučaju da dođe kući ranije." 

'Ja ću saznati ponedjeljak kada konferenciji je više. Njegov ured bi trebao znati kada je njegov let je rezervirano. "
"To će biti dobro", rekla sam.

Tom je gutljaj svoje kave. "To će biti teško na vas i mene, ali više na vas. Kad Mike se vratiti ćete morati biti isti s njim kao da ste bili kada je napustio. Tretirajte ga 
 devojke iz Cacka   kao što ga propustili. To će biti pola svog života. ' 

"A druga polovica je s tobom, rekla sam.

"Da, i njegova putovanja poslovne 
nove erotske price   kretat će se jednom do dva tjedan u isto vrijeme i to je kada ćemo biti zajedno. Pa, osim za vrijeme na poslu. To će biti pravi posao kao i svaki drugi posao i ne možemo voditi ljubav na poslu. " 

'Nije ni poljubiti? " Pitao sam.

'Ne poljubac ili posebnu draž. Ljudi u uredu će biti promatranje vas i pitate tko ste. Ne možemo im dati bilo streljivo. "

'Mogu razumjeti da, rekla sam.

Mi smo izašli iz restorana i odlučio da se turistima razgledavanje ovog prekrasnog jezera. Nisam shvatio da je toliko ovdje, oh da, znao sam da Shasta Lake postojao i da je u sjevernom središnjem dijelu države i koji je opseg mog znanja. Nisam imao pojma da su malim gradovima ili selima oko jezera. Svaki od tih gradova su 
 devojke iz Cacka  puni butici raznih vrsta. Naravno, morali smo provjeriti neke od njih van. Sam bio u mogućnosti za napraviti neki shopping, gdje sam, mi, kupio nekoliko odijela, suknje, bluze, jakne i pribor za svoj novi posao u Rahde Industries. Morala sam haljinu kao što sam pripadao u gornjem upravljanja. Kad je sve rekao i učinio Tom je proveo blizu 12.000 na mene. 

Bio sam iznenađen da je bilo nekoliko vinarija i Tom su me zaustavili na većini njih. Dvije ponuđene ture, a većina su strani sobe za degustaciju svoje proizvode.Ture su najzanimljiviji budući da vino je napravio. Njihova vina su apsolutno ukusna i daleko bolje od velikih korporativnih vinarija. Tom je točka za kupnju slučaju vina mi se svidjela. Jedan čak je šampanjac koji je bio toliko dobar da je to nevjerojatno. On je kupio četiri slučaja i objasnio da je za New Years stranka je planira domaćin. On je objasnio da je catered Nova godina party u kući za sve svoje zaposlenika s njihovim obiteljima. Kao član Uprave, ja bih biti jedan od domaćina.
Mogu samo zamisliti što Mike će misliti kada je vidio Tom mjesto. Budući da bi bilo puno ljudi, to ne bi bilo problem Tom i ja se na 
za upoznavanje Cacak  naše dobro ponašanje. Bilo bi u ovoj stranci koja Mike bi saznali da sam bio više nego samo zaposlenik u Rahde Industries. Bio bih saznati da sam direktor ljudskih odnosa i član s pravom glasa Upravnog odbora. 

Na našim voziti oko jezera, vidjeli smo obračun odbora oglašavanje blagovaonicom, ples krstarenje na brodu vijak pod nazivom Gospa od jezera. Svi smo dobili uzbuđen o tome koje onda smo vidjeli znak govoreći brod dolje za popravak. Dogovorili smo se da bi bilo zabavno.

Mi smo to napravili u potpunosti oko jezera kao što sam vozio u tabor zemlju i parkirao iza naše RV. Mi smo smješteni u slučajevima vina u pohranu trbuhu RV i sam nosio moje vrećice Goodies u vozilo. On me je gledao s veseljem kao što sam izvadio jedan outfit za drugom te ih održava se protiv mene, zatim ga objesio u ormaru.

"Kako mogu ikada hvala? Rekao sam kao što sam pokušao 
 devojke iz Cacka  na olovku suknju, bluzu i podudaranje jaknu. To je dobro uklapaju. 

Tom se nasmijao dok je sjedio na 
nove erotske price  kauč i prešao noge. 'Ja se moje zadovoljstvo od vas ugodan. Ljubav, to je tek početak. U vrijeme sam učinio svoje hoda u ormar će biti puna fine odjeće. " 

Razmišljajući hoda u ormar na njegovom mjestu sam podsjetio da je bio ogroman. To je morao biti iste veličine kao druga spavaća soba u moj stan. Onda je tu bio neiskorišten čine stanice u majstor kupku.

Kao da Tom čitati moje srce, rekao je, 'onda morate ići na Sephora je da se make up i mirisi vam se sviđa. Čine 
 devojke iz Cacka  centar nije bio korišten od Margaret preminuo. Dao sam u dobrotvorne svrhe sve što je imala. Bio sam tako ljut da ne želim ništa njezino oko. Bio sam ljut na liječnika i nije bilo važno da joj je rak napredovao tako daleko da je bila izvan pomoći. Kasnije sam shvatio da je kriva jer je odbio ići liječnicima sve dok nije bilo tako kasno. " 

Otišao sam k njemu i zagrlila ga. Njegova glava je počivala na drobljenje i moje grudi kao što sam ga utješiti. 'Žao mi je trebalo proći toliko boli.' Ljubio sam vrh njegove glave i osjetila sam toplo miješajući duboko u meni. Ja sam rekao da ja ne mogu uključiti odmah.
Ja je koraknuo nazad kada je pitao, "roštilj ok? Mislim da postoji cijeli piletina u refrig. "

"Naravno," rekla sam kako sam svukao. Volio sam skinuti pred Tom i ja mogao reći je uživao gledajući mene.

Ja skliznuo natrag u odjeću sam nosila za naše vožnje oko jezera. U međuvremenu, Tom iziđe i postaviti TV koja je sagrađena u strani RV. On je tada počeo požara u požaru jama i stavio roštilj nad plamen.

Cijelu kokoš je lako naći, a ja ga prepped. Ova kuhinja je nestvarno. Gotovo svaki začin bio u izvlačenje začin stalak ladice. Kada je Tom došao je iznenađen da vidi sam ptica u pečena para i spreman staviti na vatru.

"Ti je moj posao, hvala", rekao je i izvadio dvije boce piva, njih otvorio i predao jedan za mene. 'Imam vatra spreman i TV je uključen. "

Diner je bila izvrsna. Imali smo radili kao tim i sve ide dobro. Mi smo gledali televiziju i pržena močvarnih mellows za desert.

Sam je dugo, vrući tuš u dom objektima i osjećala sam se dobro. Bio sam sam za većinu mojih tuš, ali druge dvije žene su u kao što sam bio sušenje off. Oni su očito poznavali 
 devojke iz Cacka  jedni druge kao što su bili pričaju o svojim muškarcima, a osim govoreći: 'hi' Za mene su oni ignorirali moje prisutnosti. 

Kad sam se vratio u RV Tom je sjedio na kauč, nosi ogrtač frotir tkanina, i gledajući TV. Bez ijedne riječi sam mu kriv osmijeh i ode natrag u prostoru za spavanje.Znao sam da je iza mene kada sam počeo skinuti. On me poljubio, skinuo odjeću izlaganje njegov penis i pala u krevet. Sam ga pridružio i cuddled do pored njegova tijela. Ja skliznuo nogu na boku i sa mnom koljena osjetio sam njegov penis je sada teško i ukočeno. To je bilo dovoljno da ponovno potaknuti moju vatru strasti.

Naše usne ispunjeni, usta toplo i zahtjevna. On je spremno prihvatio moja strast. Moje usne utro put za tekuće vatre preko njegove muške kože i sam postaje opijen sa svojim mirisom. Ljubio sam svoje bradavice i dojila svaka 
 devojke iz Cacka  donosi stenjati iz njegovih usta. Ljubio sam mu rippled želudac i uzeo njegov penis u ruci. Ja polako Pomilovala njegov debeli, dugo vratilo kao što sam jezika pupku. On je počeo okretati i previjati se kao moj potezima postao brži. U slabom svjetlu vidio sam njegove blistave pre-cum i ja ga se proširila po cijeloj glavi njegov penis. Nastavio sam ga milovati i više širiti svoje pre-cum dolje njegova osovina. Mogla sam osjetiti svoju sokovi pokrenuti niz moje bedro kao što sam poljubio samom vrhu sticky glavu njegov penis. Voljela sam okus i počeo sisanče i lizanje. Zaustavio sam samo u pravi čas. 

Sam ga montiran i drži svoj štap na mjestu, ja spustio moja maca prema dolje dok sam osjetio ga unijeti vruće, vlažne usne. On je osjećao tako dobro kao što je on mene unesen. Mogao sam osjetiti debljina njegova osovina, kao i toplina zrači iz njega. Započeo sam prijedlog seksati dok sam ga jebeno. On je prozvao moje ime i stisne moje 
nove erotske price  grudi. Ja nagnuo prema naprijed što ga čini lako za njega da ih milovati. Kada je prestao, moj boobs swayed sve o svojim seksati akcije. Naše usne i upoznao našim jezicima plesali zajedno u tihu melodiju. Odjednom je prekinuo poljubac i počeo teške zadihan. Nisam shvatio što se događa dok sam osjetio ga izliti svoju za upoznavanje Cacak  kremu duboko u utrobi. Došao je i opet što pucao od svoje divlje eksplozija masivnih orgazma. JA je zadržao cumming i nisam mogla zaustaviti moje orgazme. Nakon što se činilo da se deset minuta su napokon prestali, a iako sam bio potpuno iscrpljen i proveo, osjećao sam se predivno sretan. 

Ja sam položio pored Tom i izvukao mi je blizu njega kao i on me odvede dolje s ovom prekrasnom visoka sam bio na. Spavanje je došao lako za nas oboje.Нема коментара:

Постави коментар