.

четвртак, 16. јун 2011.

Karanje oglasi erotski


Nedavno Prakash Radha Murali Raj ...... prijatelja i svi pozivi PRM Raj .... počeo fancy i glazbeni dućan u blizini kuća. I PRM Raj radi u toj trgovini i  price erotske  promicanje proizvoda i na tom lokalitetu. Prijateljima, susjedima i blizu da Store ... škola i studenti također dolazi i kupuje predmete u toj trgovini. Normalno College djevojke, dame dolazi ujutro i navečer puta puta i kupi kozmetički proizvodi, stiching predmeta, chacolates, CD-i, čestitke, stanica napuniti karticama i drugim stacionarnim predmeta. Oorvasi je jedan takav djevojka i Oorvasi studija Diplomski u ženskom koledžu u blizini da trgovine. Oorvasi je fer i izgleda pametna i  oglasi za karanje lijepa roza usne sa sjajnim nos i očaravajući osmijeh. Nekoliko dana nakon Oorvasi i PRM Raj zbližio i ako je bilo break razdoblja, ili nakon što je napustio fakultet Oorvasi dolazi i kupuje chacolates, sladoleda i potroši nekoliko minuta slušanja glazbe u toj trgovini i razmatra nekoliko filmova i druga pitanja u svezi s PRM Raj. Oorvasi kada sjeo u koji dućan jede sladoled to vrijeme PRM Raj izgledao stvarno seksi i Oorvasi je seksi roza usnama. I jednog lijepog  price erotske  nakon podneva .... PRM Raj je došao i pitao: "Oorvasi ..... mogao ići na film ...", prvi Oorvasi dogovoreno i onda odjednom kaže ... Žao mi je Raj. Nekoliko dana kasnije ..... Raj dobio Oorvasi e-mail ID-a i počeo Razgovor ..... nije rekao .... koji dućan .... osobi Oorvasi i razgovore s Raj ... polako Raj i Oorvasi dotaknuo pitanja o seksu otvoreno i počeo razgovarati Oorvasi fantazije.
Oorvasi počeo jedan fantasy ,".... Raj ..... nekoliko dana leđa dobio jedan san i da san ovaj sramiti Radhe je došao "i Radhe pitao ... i onda je to Oorvasi ukloniti majicu i grudnjak i rekao ... . Radha dodir, u to vrijeme Radha počeo dirati grudi glatko ... Oorvasi počela stenjati polako .... ummmm Radha ...... ummm ... Radha Radha ukloniti Oorvasi lupanje srca i donje rublje ..... i počeo uklanjanje krpe jedan po jedan. Oorvasi stajati kao kip mlijeka kamen ...... Radhe počeo poljubaca i počeo isisan Oorvasi grudi ... Oorvasi zaustavio Radhe .... i rekao .... Radha ..... ovaj put to Oorvasi okusa Radha-a. ... i Oorvasi preselio towardss Radhe kurac ... i posadi poljubac na njemu .... Radhe kurac nastala i preselio kao banana u ruci ... Oorvasi vidio i rekao .... oh ... Radha .. ... dobio lijepe kurac price erotske   i staviti u usta Oorvasi i pokretanje ga sisa. Radha je dobio tako dobro i osjećao sam se nebo ... Oorvasi rekao ..... u toj fantaziji ...... Oorvasi isisan glatko i polako nekoliko minuta nakon erotske zene se karaju  Radha cummed u Oorvasi usta ... Oorvasi rekao ..... Radha ..... ne znam ..... koja je u potpunosti pili i lizali Radha kurac čisto .".... zaustavio fantazija ...
Radha .... znači PRM Raj sended poruku ...."... Oh ... Oorvasi .... dosta .... onda nakon nije dogodilo ".....
Oorvasi počeo ...."... Radha ..... nakon cumming na Oorvasi usta ..... Oorvasi počeo poljubio kurac .... Radha gurnula na krevet i počeo pogledao Oorvasi maca .... i rekao ..... Oorvasi ...... tako lijepa ...... obrubljen kosu i mokro. Radha počeo sisa pička kao dječak ..... i Radha otvorio Oorvasi maca usne .... i našli klitoris ... i počela sisati ... i Oorvasi gurnuo Radha glavu prema pusssy. A onda nakon Radha grupno karanje video  poshined penis u blizini Oorvasi maca ... i sa velikim pritiskom umetnuta u pičku potpuno unutra. Oorvasi rekao .... da je vrijeme spol vizije maca postala široka i Radha zalupila nekoliko minuta i cummed unutar Oorvasi maca je postala puna mokrog. I reče ....." Radha .... Nakon toga san ..... mustarbated dvaput i triput .... i maca je postala umorna .. i onda spavao ".
Radha ..... sended .... ono što dobar san i fatasy dobio ...... ovdje je svaki dan gots snove i fantazije s Oorvasi ....
Oorvasi rekao ....."... Radha rekao fantazije ...... ako vrijeme u ruci ...".
Radha je započeo .....".... Oorvasi ..... taj dan u spavaćoj sobi ...... Oorvasi otišao u kupatilo .... i Radha rekao ..... ne zatvoriti .. . žele vidjeti .... Oorvasi se nasmiješio i otišao u u kupatilo ... uklonio sve krpe ... i stand neprikrivenih ..... počeo u kadu ... Radha satova Oorvasi i istovremeno milovati penis prema karanje u trojku gore i dolje .... penisa postao jak i kao štap ..... Oorvasi došao izvana ..... i nasmijala ..... gledao ..... dotaknu .... uhhhh ..... soooo ... vruće ..... Radha rekao .... poljubila i zagrlila .... Oorvasi također .... s obje ruke zaključana ... i počeo lizanje usana .... Radha gurnula na krevet .. . Oorvasi širiti noge širom otvoren ..... poljubi Oorvasi maca .... Radha počeo lizanje maca .... i izvukao Oorvasi bliski i putted penis unutar Oorvasi usta .... Oorvasi počeo sisanče penis .... par minuta kasnije Radha umetnuta penis unutar Oorvasi i počeo prasak široko. Oorvasi i ode kao što su jahanje na konju. Oorvasi ceste Radha do commed .. i onda Oorvasi poljubi i ode u nebo ....".
Oorvasi dobio ...... i wroted ..."... Radha ..... lijepo ...... fantazija sigurni ...... sastati još jednom ... byebye ... "
Radha sended ....."... ok ... Oorvasi .... bbyebye ... "
Kraja.

Нема коментара:

Постави коментар