.

субота, 30. април 2011.

Amateri seks

amo sam napisao priču. Spremni i uživajte ako vam se sviđa. Sve povratne informacije su više nego dobrodošli. Još uvijek se radi.

Vi jeza lagano kao izlaz unije i iskorači u žustar amaterski seks  večer zrak. Nakon kratkog oklijevanja oko nosio ništa više od svoje uske crnim tank top i roza gaćice, vi pomicati prema dolje korake u parkiralište i okrenuti se prošetati natrag u svoj dom. Vi se desno i pomaknuti prema dolje Woodward voziti ih natrag u svoj prazan prostor.Parkiralište se nalazi rijetke i gotovo da nema buke sa svima otišao za Uskrs vikend. Možete zaustaviti i gledati gore na šestom katu spavaonica i vidjeti svjetlo kroz prozor iz lampe i monitor koji se na vašem stolu.

Vi nesvjesno početi hodati brzo kao što uđete u sredini i puno morati proći kroz niz slomljena žarulja u zamračenje puno. Možete početi kada čujete buku dolaze iz vaše desno i zaustaviti na zaviriti u automobil. Kao što buljiti u automobil za drugi se osjećate netko vas zgrabiti s leđa, a vi vući natrag u između dva automobila iza vas. Vi borba kao para s krpom preko usta polako uzrokovati da se pospano i ne reagira. Vi ste samo maglovito svjesni svog okruženja kao što su izdvajali u kombi i brzo okovati na podu do zapešća. Možete gledati natrag prozor i zadnji tračak Utemeljitelj's Hall je sve što vidite pred vama pass out.

Možete doći budan polako, vaš um groggily početku amaterke mlade  da se registrirate potpuno različite serije zvukova i senzacija iz vašeg tijela i okoline. Neke vrste su široka narukvica oko gležnjeva i zapešća i drhtati kao što leži na ono što se osjeća da se neki grubi tepih. Vi osjećate to pritiskom na grebanje i gole kože vašeg golog tijela. "Go!" mislio puca kroz vaš mozak kao što ste kreten potpuno budan. Glavu povlačenjem s poda i svoje gole grudi gumiran teško kada scr * im pe protiv tepih. Vaša koža trnci kao sjediti gore i otvorite oči, ali ne možete vidjeti. Vi brzo shvatite da je povez preko očiju i pokušati pomaknuti ruku i nogu, ali oni brzo doći do prestati bez obzira kako vam teško povući. Možete ljuljačka glavu brzo kad čujete glas koji je rekao: "Vidim da ste budni, djevojčura. Ako ste dobra djevojka i ponašaju se onda neću imati za vas povrijediti ... previše."

Vi trepavica natrag "Jebi se šupak. Dovoljno je čekati dok sam odavde!" iako straha i uzbuđenja iz adrenalina su pumpanje kroz svoje tijelo. Vaša koža izgleda super osjetljiva i vaše tijelo osjeća kao da samo ran milju ili jebeno ludo volio. Vaš pumpa krv dovoljno brzo, gotovo da možete čuti puls ga u ušima kao što vi osjećate ste u kombi se navući i doći do stop. "Pusti me ili ću vrištati!" vi vikati i samo ovdje glasno smijati u odgovoru. "Hajde, Jessica. Yell sve što želite. Kombi je zvučno izolirana, a mi smo već izvan Asheville tako da nitko ne ide to što čujete na tim cestama leđa". Kapanje straha puca preko vas kao što ste ga čuti premjestiti u leđa i viknuti glasno kada osjetite njegov snažan stisak ruke u guzicu i to stisnuti čvrsto. "To krik iz drolja. Dobiti ga sve van. Ja ću ti pomoći jer sam vam rekao da se dobra djevojka."

Vi osjećate sami uzdignut će se na ruke i koljena i neka vrsta podstavljene braće nalazi ispod vas. Vaš želudac i kukovi se odmara na njemu kao što mlatiti rukama i nogama, ali ne mogu dobiti besplatno. Vi vrištati svaki vulgarnost možete i cviliti kao vi osjećate žeže slap na ruku preko guzicu. Uz svaki vikati da zalupi down i ti cičati i vrištati glasnije. To ubode obrazima i maca, bedra gori s slaps kao što polako derati sve manje i početi raditi moliti za njega da se zaustavi. "Molim te, prestani me bole. Ja ću biti miran. Obećajem!" ti cviljenje kao suze curiti iz tvojih očiju kada je posljednji velik šamar ubode guzicu i pizda. Šokovi boli pucanje kroz vas. "Vi obećanje da nećete vikati više ljubimac? Pa, vidjet ćemo o tome."

Vi tresti sve više za drugi kad se osjećate mokro krema primijeniti na guzicu i bedra. Snažan ruke utrljajte u grubo, ali to smiruje kožu, opuštanje napete mišiće polako kao ugristi usne da uguši opušteno uzdah kao što polako otvoriti sve mišiće u vašem tijelu. Vi zavijanje "Ne!" međutim, kada se osjećate prste početi utrljati kremu preko maca i magarca. Fingers push krema preko svoje ogorčena maca usne kao šok zadovoljstva izdanaka kroz kukove. Dugi uzdah velikana vaše uši, a onda vi osjećate rukohvata vrata i doći do gušenja čvrsto kao što on kaže: "Rekli ste kako ne bi vikati pa sad ću morati zaustaviti." Ruka cijedi tighter i tighter kao vi osjećate klizav prste gurati u guzicu i pička, vaše tijelo opuštanje oko upada i mješavina boli i užitka pulsiranje kroz vas.

Vi pokušajte osjetiti zgrožen za trenutak i oduprijeti zadovoljstvo. "Ne ne ne ne ne" Možete držati ponavlja u vašoj glavi kao i vaše tijelo počinje da se prisilno gurnuti protiv prste u sebi. Možete početi dobiti lightheaded kao prst gurnuti dublje u i na vas u potpunosti. Oni su gurnuti u duboko posljednji put kao ruka ste tisak, te šapat tihi "ne .." prije udišete duboko. Kisik puca u vas kao što lupanje srca tvrda i vaše tijelo trese kao prst slajd iz vašeg maca. Vaše tijelo pokušava stegnuti oko njih i držati ih u, ali ne mogu ih zaustaviti i oni konačno ostaviti vas. Vi sebe mrzim kao i ti tamo ležao teško disanje i brzo zatim šapat "Samo r * es mi da vam šupak i preuzmite ga s više."
"Ovo je samo početak Jess. Ću naučiti nešto što će promijeniti vaš cijeli život, ljubimac." on kaže kako se osjećate ruci doći ispod vas i vaše držanje grudi čvrsto.

Njegovi prsti skoro vješto zafrkavati vaše grudi i bradavice teško. Uvijanje i povlačenjem, masiranje i prodding kako se osjećate nešto početi gurati na svoj šupak.Glatka teško utikač počinje gurati u guzicu. Hladno staklo šalje jeza kroz tebe kao što je postupno to radi u, njegova ruka se kreće naprijed-nazad na svoje grudi, te ih polako dosadan. Povremeno  porno amaterski snimci zaplet bradavica će poslati šok od bola i zadovoljstva kroz svoje grudi. Možete pokušati zadržati svoju reakciju mirno i pokazati ništa, ali brzo se bori da udahne, yelps pa čak i iznenađujuće jaukati pobjeći ustima kao čep počinje vas ispuniti. Taj osjećaj je novo i vaše tijelo nikada nije osjetio prije. Možete šaputati ", broj ne postoji. To je prljavo." ali još uvijek pitam se što će se osjećati kao kad je u potpunosti unutar vas. Ona se kreće unutar vas polako i osjeća kao da je bilo zauvijek kada je slajdova na svoje mjesto i mišiće šupak stisnuti da ga držite na mjestu glasno stenjati dugo ste bježali kao bradavica je tvrda i izvukao otpušten kada je plug napokon brave u.

Vi gristi usne i cviliti kada nešto udari grubo svoju guzicu, a vi pokušajte i sliku što vam je udaranje. Niti od grube materijalne ubod u guzicu i noge kao što ste shvatili što je počeo da se tuku s nekom vrstom bič. Možete vikati: "Zašto? Nisam vikati! Zašto me bole? Molim te, prestani!" i čuti drugu uzdah. "Prva stvar drolja. Ja ću vas udariti, ako želim da vas pogodak. Jebi se, ako želim pojebati. Got it?" Vi klimanje polako kao bič udari protiv maca i plug odskočiti u sebi poslati šokove osjeta kroz svoje tijelo. "Druga stvar drolja. Obećala si da ne vrištati a vi samo učinio, tako da ćete morati biti kažnjen opet!"

Možete vapiti, ali pokušajte ga ugušiti kao bič teases vaše pička i bedra. Niti od požara čini se da izbacivati ​​na vašoj koži kada je slama u vas, welts podizanje i postaje super osjetljiva sa svakim pogotkom. Možete osjetiti hladnog zraka na kožu kao i ti drhtaj i znoj kapi prometuje preko welts na vašoj koži. Možete početi brojati u glavu da se koncentrirati i usredotočiti nešto drugo. Vi polako brojati do dvadeset i uz svaki broj koji počinje u zagrljaju bol. Možete pustiti da padne više od tebe i probati i osjetiti zadovoljstvo plug u guzicu. The Sting vašeg maca puca kroz zadovoljstvo kada bič udari između nogu i pogodi vaš natečen klitoris. Vi jaukati "Dvadeset ..." glasno i iznenađen kad bič se zaustavlja. Možete šaputati. "Molim vas, gospodine. Nema više bič. Ja ću učiniti što god želite!"

"Znam da će, Jess." ste čuli od iza vas, a vi početi kada čujete zvuk zatvarač. Toplo vrh penis slajdova svoje bedro i teases mokro pićka. On trlja gore i dolje na usnama vašeg kaplje maca za nekoliko minuta kao što ste probati i gurnuti natrag na njemu, ali se zaustavi. Svaki put kada oduprijeti porivu da se oslobađanje.Buzz velikana vaše uši od iza i pitati tiho, "Što je to, gospodine? Jeste li će me povrijediti opet?" A onda je vaš mozak scrambles kao vi osjećate veliki vibrator gurnuo protiv pička. To rubs teško i vibracije lupati duboko kroz vas, vaše tijelo tensing i impulse užitka pucanje kroz cijelim svojim bićem.

To se polako ubrzava i usporava više i više, ali u porastu što je gotovo čini se da glazbene ljestvice. Vaše tijelo počinje tresti i mužjak sa svojim bradavicama trljanjem materijala stajati vam se pruži preko. Tvrdi bradavice trljati natrag i naprijed kao tits lupati sa zadovoljstvom i vi početi stenjati glasno. Vi uzdiše i protresti za ono što se čini kao sat, ali kada počnete zatvoriti na orgazam vibrator je povukao daleko. Možete početi moliti svaki put kad se zaustavlja. "Molim vas, gospodine. Molimo vas javite mi završiti. Vaš idući u pogon mi ludi." I svaki put kad ponovno počinje. Povlačenje vas do točke eksplozije, a zatim zaustavljanje. Vi napokon shvatiti što trebate učiniti i posrnuti preko riječi "Molim vas jebati mene. Molimo r * es moja pička i činiti što god želite. Molim Vas da koristite i neka mi sperma s tobom u meni."

Zadovoljan uzdah dolazi od iza vas kao i vi čujete "Dobra djevojka". Ruke masaža guzicu i bedra kao vi osjećate vrh penis samo gurnuti unutar vas i izvući na vas zafrkavati. "Molim!" Vi cviljenje kao čujete smijati iza vas i njegov penis thrusts duboko u vama. Možete naježiti kao što je on rips u vas i vaše tijelo clenches okolo njegov penis i plug unutar vas. Vi vrištati jednom "O, moj Bože!" i onda kao naježiti se osjećate svoje tijelo odmah release. Orgazam trese kroz tebe kao što je on počinje gurati i od vas. Lupanje u vas više i više kao kukove samljeti u postolje i vaše stenje glasnije i glasnije kao crescendo se za još jedan orgazam. To ide na ono što se čini kao vječno, vaše tijelo trese teže sa svakim sukcesivnim izdanje i napokon osjetiti njegova sperma puštanje duboko u sebi kao što vrištati u orgazmičke puštanje jedan zadnji put. Jecaj vam pobjegne i derati "Ne!" i pada šepati preko stajati. Vi osjećate ga izvaditi i premjestiti ispred vas. Ti u glavi je yanked natrag i čujete njegov glas "počistiti svoj nered."

Možete otvoriti usta i gurati na penis. Možete ga sisati u vas i lizati jezikom oko njega kao da nikada nisu prije. Okus njegove i vaše sperma ti ispunja kao što pokrenete vaš jezik gore i dolje i polako lizati svaku kap čiste. Na kraju on izvlači i čuješ ga sjesti ispred vas. Vi ležalo nekoliko minuta i na kraju šapat. "Ja vas mrzim." Njegov smijeh ispunjava svoje uši kako je on reagira ", možete me mrziti, ali sada svoje tijelo me voli. Vi ćete misliti o užitak ste upravo imali zauvijek, drolja ".
"Nikada". Vi cviljenje ali ležao tamo i osjećam sebe uzimajući horny opet kao senzacija iz prošlosti sata možete ispuniti. Možete ga mrzim i to ljubav prije nego što konačno šapće jedan posljednji put, "Molim vas, gospodine. Uzmite mi još jedan put!"

"OK djevojčura. Ja ću pustiti ga imate ako možete mi molim vas samo s ustima." on kaže kako on stavlja vas vratiti se na ruke i koljena. Nokti povucite prema dolje leđa i njegov snažan prstiju masirajte glatke pička prije klizne u vas da vas zafrkavati za nekoliko sekundi prije nego čupanje. Meka jaukati slajdova iz otvorenih usta čujete ga kako se kreće ispred vas. Miris seksa ispunjava nos kao što gotovo mogu osjetiti njegov penis u blizini vaše lice. Možete otvoriti usta i gurnuti prema naprijed u potrazi za njega. Nadajući se da će ga pronaći svojim uzaludnim borbama. Uzbuđenje vas ispunjava za drugi kao usne dodir vrha njegov penis i vaš jezik liže brzo preko glave. Slani okus njegova sperma brzo vas ispunjava, ali blijedi kao što je vučenje daleko. "Molim vas, gospodine! Pusti me sisati vaš penis. Napunite usta i grlo!" Your cvileći zahtjev dobiva odgovor si htio da kao njegov penis gura u usta.

Možete brzo sisati ga kao tvrdo kao možete, jezik kovitlaju oko njega kao što ste vi pokušajte i sami popuniti s okusom njegova sperma. Vi rad usta gore i dolje za nekoliko minuta, pokušava sisati svaka kap tekućine iz njega. Možete držati u nadi da će čuti uzdah ili jaukati da vam kažem da radiš dobar posao. Reljef poplava kroz vas kao što ste čuli jaukanje odozgo tebe i osjetiti njegove ruke tangling u dugu plavu kosu. oni držanje your plavuša brave čvrsto i početi okretati ih polako više i više dok se vlasište trnci od pritiska. "Vi radite dobar posao, Jess, ali mi treba malo više. Nabavite spremni." kaže pred uspravljen njegov penis duboko u ustima. Njegove ruke vodič usta gore-dolje svoju muževnost.

Ona počinje sporo i duboko, ali čini se da malo ubrzati i gurnuti malo dublje sa svakim poniranje u ustima. Čeljusti je upaljeno ali probati i otvorite je širok da mu u potpunosti iskoristila ustima. Jezik slajdova gore i dolje svoju osjetljivu kožu, a vi pokušajte ne geg kada glavu gura vaše grlo. Čujete brzo smijati kao što gušiti za drugi i tempo izgleda za povećanje. "Možete uzeti ga bolje nego da se kurva. Mislim da se koncentriraju previše." Možete čuti i onda u guzicu je ispunjen senzacija kao plug u guzicu počinje vibrirati. Deep sporo impulsi ispunite svoje dupe i poslati valovi užitka dolje kroz vaš maca i bedra. Vi stenjati glasno i njegov penis slajdova dublje u ustima bez da ste čak i primjećujući. Vaš mozak se isključuje za trenutak kao iznenađenje tih osjećaja vas ispunjava.

PE r * u ustima i grlu i dalje nezaustavljivo za nekoliko minuta. Usta i usne su bolne i pune sline i slani okus njegov spol. Vi stalno pokušati progutati svaku kap, ali ga drži zgrada do u jednom trenutku brzo je otišao. Možete uzeti dubok dah i jaukati glasno po prvi put u ono što se čini kao vječno kao i vibracije u guzicu to kick up drugog usjek. Čak i uz ovaj novi osjećaj vam punjenje, pitate ako ste prošli.
"Sirrrrrr?" Vi jaukati breathily "Jeste li proći, gospodine? Hoćete li me odvesti opet?". Cerekanje iz in ispred vas je sve odgovor ćete dobiti, ali vi ne osjećate mu se kreće oko pored i iza u kombiju. O Bože, nadam se da mi je fucks! ispunjava svoj um kao što ćete osjetiti njegov penis vrh protiv kaplje pička.

On ga trlja gore i dolje više i više vas dosadan gurajući glavu gore protiv svoje osjetljive klitoris i to trljanje natrag i naprijed slati mali električni šokovi od užitka u svoj mozak. Vi napokon ugriz "Sada gospodine! Sam ti sisao! Fuck me!" ali jeza straha titra kroz vas mozak kad shvatite da viknu red iz.
"Vidi, Jess. Jedan korak naprijed, a zatim jedan korak nazad. Možete ga gotovo je, ali morate naučiti strpljenju." Matorac jebe klinku
"Žao mi je gospodine! Molimo oprosti MEE!" vi vikati s zadnju riječ izlazili između stisnuo zube kao rukom udari čvrsto protiv vašeg maca. Možete dobiti dvadeset brzo, ali teško smacks protiv svoje dupe i pička do suza i do prisilno u vašim očima. "O Bože ja sam tako žao. Molimo Vas da koristite mi gospodine. Neću vikati opet!"

"Znam da neće, drolja" čujete kako prste zabadati nos usta otvoriti, a možete kušati trn svog maca kao što ih lizati krišom nešto prije nego je gurnula u ustima.Your čeljusti zaključavanje zbijeno na malom gumena lopta geg koji je brzo pokazali i latched iza glave. Vi tresti glavu, ali ništa ne možete učiniti će besplatno uređaj iz vaših usta .. Gume okus je novi osjećaj u ustima, ali brzo zaboravili kako se osjećate ga igrati sa svojim magarca od iza. Utikač polako se gura dublje u vas i polako izvukao. Vaši mišići stiskanje uske kao što izvlači brzo i ti si ostavio prazan po prvi put u satima. Osjećaj da nema igračaka, penis, ili prste u vas ostavlja vas osjećaj očajnički neispunjena. Vi nesvjesno podići guzicu i gotovo predstaviti svoju pička i slatke obraze k njemu u nadi da će vas povrijediti.

Možete osjetiti njegov penis početi trljati gore i dolje Vaš pička opet, klizna se između dupe guzovi i onda natrag dolje da ima glavu vas zafrkavati po jedva otvaranja mokre usne, a zatim povlačenjem daleko. Da! mislite kao dosadan nastavlja, a vi dobiti hornier i hornier. Vi mužjak kukove naprijed-nazad pokušava ga zavesti te pojebati više, svoj dah dolazi u duboko bori kao što se sada može samo udisati kroz vaš nos s geg punjenje ustima tako čvrsto. Vi sisanje u dubokoj sporo diše kao što ste promatrati na što mora biti vaš uskoro doći jebati kao što vi osjećate ga odvući. Možete naježiti se osjećate kao što mora biti komad leda počinju biti gumiran gore i dolje na usnama vašeg maca. Hladno je oštar osjećaj na osjetljive i već kažnjeni seks.

Vi uzdiše kao što trlja gore i dolje vaše usne i pustiti ono što će biti glasno vikati ako ne gagged kada je led protrlja se protiv svoje nabrekle klitoris. On pritišće ga u dubljim kako se osjećate hladnoću toka u tebe i onda ga je povukao daleko, a vi osjećate jake ruke držanje bedrima i podići više. U guzicu gurati visoko u zraku kao što ste se pitate što će se dogoditi sljedeće kada osjetite njegove vruće mokrim jezikom lizati polagano se izvan svog pička. Natječaji za topli miluje zvrčka sve više kao oni lizati hladne vode kaplje dolje bedrima i ostaviti staza toplog zadovoljstvo svih preko kože. Vi stenjati i gristi na geg kad ga osjetite grickati na zagrijavanje usnama vašeg maca i pritisnite njegove vruće jezik duboko u zafrkavati vaše osjetljive klitoris. Ovo istraživanje se nastavlja na usmeni kao što vam donosi se bliži dugo shuddering orgazam kao on your sranje klitoris duboko u usta i to nemilosrdno pomake sve dok vas jeza s puštanje.

Možete osjetiti geg unlatched polako, a zatim izvukao iz vaših usta dok lizati your bolne usne i flex uske čeljusti prije šapće, "Hvala ti gospodine."
"Nisam učinio s vama još, drolja". on šapuće u uho i razmetati se brzo kao što pitam se što bi mogao biti sljedeći. Polako se seli oko sebe i otključava svaki škopac uzimajući put nakon svatko masirajte ogorčena zapešća i gležnja kao trnci od boli puca kroz ruke i noge kao krv pulsira natrag u. Vi osjećate ruke petting i masažu za nekoliko minuta prije nego što on kaže, "Break vrijeme je gotovo, drolja".

Polako si izvukao se na koljena kako se osjećate usta sisati vaš hard bradavica duboko i polako ga stisnuti u svojim zubima, pritisak i bol zgrade kao što ste nagnuti glavu natrag za puštanje grleni režanje od stenjati. Njegove ruke držanje zapešća čvrsto kao što se bore za besplatno skidanje, iako vaš mozak titra između žele da ga odgurnuti ili povucite ga bliže vama sisati potpuno u njemu. Njegova usta radi svoj dojke polako i metodički za ispuštanje minuta i lizanje njegov jezik polako prsima, toplina njegova tijela miluje vašu kožu kao što je on liže slano kapi vašeg znoja kao što su trknuti između nabrekle grudi.

Možete osjetiti njegov jezik polako svoje vrat i zatim otpustite brzo prije rezak nježno na režnju uho. Vrući dah puše preko vašeg vrata kao groznica izvoditi polako dolje vaše kralježnice. Njegov glas grub je, šapće: "Mislim da je tvoj drugi bradavica je ljubomoran, djevojčura. Ukoliko to dobiti neki pozornost previše?".
Možete šaputati breathily, "Oh. Molim gospodine. Molimo Vas da čuvate također!" i zasjesti na gurajte grudi gore na njemu, nadajući se da će potrošiti vrijeme i napor opet na nasip netaknuta od mesa.

"Dobra djevojka. Učite, sporo," rekao šapće kao što ste osjećaj ga savijati prema dolje i zafrkavati bradavicu sa samo svojim jezikom. On to flicks polako preko vašeg vjenac više i više kao bradavica dobiva teže i teže. Vi jedva gurajte grudi prema svojim ustima kao nadu u njega usisava ispunjava vaš mozak. Jaukati vam pobjegnu kao želja je odobren kad mu zube kliziti preko vašeg tijela i povucite ga duboko u usta. Mokri čvrsto kruži staze vrtlog oko bradavice prije nego što mu zubi čvrsto zgrabiti ga i vučenje daleko od vaše tijelo, teško tijelo istezanje i povlačenjem napete grudi van prije nego što sjedne iz njegovih usta, a vi otpustite bolno cviliti.

Ruke su grču napaljen i iza leđa, kao što se bore da ne padne s više od brzog kretanja. Njegov snažan iskusnim rukama ih drže na mjestu kao što vi osjećate ga kako se kreće iza vas, topli dah teče kroz kožu vaših ruku i leđa kao što je on kleči iza vas. Zapešća Obujmica uske zajedno kao što kreten glavu oko pokušava prepoznati zvuk nečega povlačenjem iza vas.

Možete dati začudilo tresti kao ruke brzo petlju mekani užetom oko zapešća, a zatim polako kompletnu zamršen vezivanje svoje udove, zapešća prešani čvrsto zajedno, a zatim još jedan duljina užeta izvukao se i prešli oko nadlaktice kako bi ih gurnuti bliže. Ramenima spali malo kao vaše mišiće borba za flex s pritiskom i testirati svoje obveznice, ali su u mogućnosti premjestiti svoje ruke na sve. Malo tresti je sve vam imati što vi osjećate ga osloboditi konop i odmaknuti od vas.

Vi sjedite visoko na koljenima kao što čekati dodir ili naredbe, Matorac jebe klinku   ali sve što čujete je zvuk njegova daha iza vas. Čujete drugi buka i pokušajte se usredotočiti na to, ali sporo ponavljajući slajd koji aludira dok ne ostvari on mora biti polagano milovati njegov hard penis jer on vas gleda. Samo ideja baklje potrebu za seksom u roku od vas kao vaše sokovi drip samo izvan vaše pička. Jedna kap polako klizi prema dolje unutar vašeg bedrima kao što okretati se tvoj hips polako. Guzicu guraju nešto natrag ga predstaviti ga kao ga zamisliti nasmijana na vašem zaslonu.

Minuta proći bez reakcije, ali vas strpljivo čekati kako bi se izbjegla drugi bičevanje kao ranije. Međutim, borba za ostanak na poziciji pojačava sa svakim minuta kao peckanje gradi u bedra. Oni se početi osjećati bol kao nakon dugo putovanje u teretanu ili uspon od mnogih stepenica do svoje spavaonica sobi. Misao da je siguran soba titra i iz vašeg uma kao što je čudnovato ako ćete ikada vidjeti ga opet prije nego što ostvari distraction je izazvao vam se vratiti, a vi osjećate u guzicu ostatak protiv pete.

Vi uzdah u reljefu kao izgorjeti u nogama isparava, ali kreten iznenada kada čujete ga kako se kreće iza vas. Upoznat Hum kože ispunja zrak kao žeže slap na bič hitova guzicu i šalje vam bori vratiti se na koljena.
"Molim vas, gospodine! Nemoj me povrijediti, zašto si me boli?" vi sliniti kao što se držite gore i gristi usne kao bič ubode guzicu i bedra. "Molim vas gospodine" vas pitati, pa čak i ti si iznenađen kako neprekidan ste održao svoj glas s kože dosadan guzicu. Jedan od posljednjih šamar Pozdravlja vas kad flogger slajdova se između otvorenog i bedra jedva ubode vašeg maca prije pada daleko.

"Ja sam prilično siguran da ste već shvatili zašto ste bili šlag tako mi reći zašto se u pet sekundi, ili ću vas opet pobijediti, drolja". on kaže prije nego što se brzo dah i viču "BecauseIwas Abad slutandI nije mogao stayinposition!". Kazna bičevima od vas i vaše riječi stapaju kao što odgovoriti i stisnuti vaše cijelo tijelo čeka neizbježan odgovor. Cerekanje odjekuje kroz zatvorena van prije nego što on odgovori: "To je bio gotovo savršen, djevojčura. Trebate govoriti jasnije kad sam vas pitati pitanje, ali neću ni vas kazniti za to. Ja ću morati, iako, jer si zaboravio reći Sir kada mi je odgovorio. "

Vi cviljenje "Gospodine !!!!" prije nego što teže stisnuti, ali samo jedan soft šamar od kože preko svoje kapanje pička pozdravlja vaša reakcija. Vi držite se napeta za novi udarac, ali polako se opustite i jaukati kada osjetite njegovu ruku slajd svoj gladak bedra do hvat vaš seksualni i čvrsto trljati prste preko nje, palac dosadan vaše osjetljive šupak kao svoje prste slide polako u sebi samo malo na vrijeme. To se osjeća kao minuta kako ih gura u sve dublje i dublje s vašim šupak spretno masira u isto vrijeme.

"Opustite se, kućne ljubimce. Vi radite dobar posao sada. Mislim da su konačno učenja što trebate učiniti, i koliko god ne žele priznati to, ono što želite učiniti." on šapuće svojim jezikom liže polako preko vaše kralježnice i svoj vrat prije nego što širi svoje prste širok unutar vas. Stisnuo jaukati slajdova kroz zube kao što odgovoriti odjekujući "Da gospodine! Ja ne bi trebali imati sjeli ako sam pitao na prvom mjestu. Žao mi je, gospodine. Molimo vas javite mi dokazati da sam amaterka dobra kurva." Vi puštanje duboko jaukati kao tvoj mozak ustupa opet na svoj užitak i borba za vjerovati vlastite riječi kao svoju ruku kreće stručno unutar vas. Dosadan vas dublje i brže kao što polako gurati dublje na prste.

Your pička je prodrla stručno kako on kreće i izlazi iz vas polako s vrhom palac jedva unesete zbijeno šupak kada počnete voziti zadovoljstvo ponovno. Bradavice su tvrde u hladnom zraku, a vi možete osjetiti svaku kap znoja tijek dolje svoje nabrekle grudi, prošlosti mreškati dolje tvoj zategnut trbuh i preko vašeg maca za miješanje s toplom tekućinom vaših maca da on izgleda kao da se zovete iz svoje tijelo. Your pička clenches na svoju ruku kao i vi osjećate zubima gristi na osjetljivu kožu na stražnjem dijelu vrata za slanje ubod boli već su se pomiješali sa zadovoljstvom dolje vaše kralježnice. Vi se osjećate kao kuja u toplinu sa životinjama prisiljavajući svoje dominacije na vama, njegov očnjaka konvertiranje u vrat kao vi osjećate sami podnijeti svaku njegovu želju.

Dio 4
Njegovi prsti slajd dublje unutar vašeg zbijeno kaplje maca, širi polako u vama kao što ste rock naprijed i natrag na svoju ruku. ' Kreću izazovno unutar vas u spor kružnim pokretima kao lice je gurnula prema dolje protiv hladnog metala katu van. " Vaša kosa je zavladala teško i uvijene dok ne vrištati glasno kao što ste ga čuti smijući se reći: "Ti si pretvara u takve prljave malo drolja, Jess. ' Način na koji ste guranje nazad na mene čini mi mislite da želite nešto više u sebi. " Mislim da ću morati ti se ispuniti u potpunosti. '

Your žar pada brzo kao što osjećate svoju ruku izvaditi vas i slike se "napuni" Bljesak kroz vaš mozak. ' Slike ogroman dildo, rukama, palicama, bocama i flash kroz vaš mozak kao što počnete da se bore ponovo. ' Slike žena krše da si vidio jednu noć dok surfanje web, nakon nekoliko pića kada cimerica je out. " Iako ste bili mokri te noći gledajući žene i sami popuniti, ti si prestrašena nešto što velike unesete prilično malo maca ili guzicu. " Dugo naježiti trese svoje tijelo kao što povući na uske veze, ali nema sreće oslobađa vaše ruke od svojih zapetljan konop kavez.

Vi trzaj glavu gore brzo kao što je vaša kosa je izdana i sami podići na koljena, glavu i ramena jerking okolo kao što borba u obveznice. Your početi disati duboko i brzo kao i mišiće izgorjeti, ali nemate sreće uzimajući ni malo zatišje. Soft smijeh odjekuje kroz van kao otmičar uživa vaše borbe. 'Što to radiš? Molim vas, nemojte me boli! ' ti šaputati kao što čuti pe SCR * nešto što vukao po podu.

Glasni metalni zveket je vaš jedini odgovor kako on otvara alatni okvir s leđa i pretraživati ​​kroz njega. Možete ga čuti zuji tiho da se kao on pretraživati ​​iza vas i na kraju kaže: 'OK, djevojčura. Sada napokon mogu ti se ispuniti kao da trebaju biti. Kladim se da sam mislio o tome da ima sve svoje prljave rupe ispunjene prije, ali nikada nisu bili u mogućnosti. ' Možete osjetiti ga približavanje vas kao vaše noge i dati vam postaviti natrag preko god uređaj vam je pognut sve navečer.

Vi ležalo za nekoliko trenutaka prije nego što svoju ruku teče usporeno kroz kosu, gotovo ugodno petting gibanje dok je čvrsto grips vas povući se na koljena.'Nema više čekanja za vas drolja. Ovaj put ću vas nokautirati. ' on šapće kao vibracije ga povlačenjem iz tvoj put tresti kroz katu van. On vas gura naprijed brzo i vaše umorne mišiće zategnuti, ali su samo mogli usporiti pad.

Dojke šamar teško protiv glatke metalne površine poda, RAW bradavice šamaranje čvrsto i slanje šokovi kroz natječaj grudi kao svoj kolaps naprijed. Možete pustiti glasno roktati kao što ste pogoditi, ali pokušajte i prigušiti zvuk clenching zube kao tvrdo kao možete. Polaganje postoji samo strah od onoga što je došao u glavu, on se pomiče prema gore blizu vas i počinje popustiti vezova na svoju ruku. Minute prolaze kao i vi osjetiti njegov spretan prstima pažljivo poništiti njegov ručni rad od ranije, ruke trnci kao i oni polako dobiti malo više slobode svake druge kao što je polako otkriva your obveznice.

Vi se dugo spore dah kao ruke napokon pop besplatan i možete ih podići od iza vas. Valovi uzbudljivom iskre impulsa kroz vaše umorne mišiće s svaki val krvi pumpa kroz vaše tijelo. Vi roll naprijed i natrag na katu na ono što se kratak osjećaj slobode. 'Izgleda kao da se osjećate bolje, drolja. " on kaže kao što ste ga osjetiti stisak ruku i vući iznad vaše glave. Gruba koža djejstvo ruku prije soft klikom zaključavanje okova ga čvrsto na podu.

Možete kratko povući svoju ruku daleko od njega i odmah požaliti što vi osjećate slobodnom rukom šamar pička your hard. Brutalna odmah cmok crtež suze iz tvojih očiju što vi osjećate ih trknuti unutar nape koje pokriva lice. 'Vi samo zaboravljaju stvari, Jess.' On šapće, kao što cviljenje i plakati kratko prije yanking ruku i brzo ga kvake dolje.  Ruke i noge su potpuno zaključan dolje kao što nakratko povući na ograničenja, ali ne mogu ih maknuti od metala brave na podu.

Njegova ruka polako slajdova gore bedrima i milovanja your kratko obrijana razrez prije nego što osjetite ga trlja nešto tvrdo preko vašeg pička. Širi se vaše usne širom otvoren i svoje strahove vratiti kao što zamisliti sto različitih stvari da bi mogao biti stavljanje unutar vas. Teško patiti na vaš klitoris pauze imate vlak misli ukratko kako se osjećate hladne tekućine se izli preko guzicu. Ona polako kaplje dolje obrazima i teče dolje tvoj pička. Vaša koža polako grije kao lubrikant počinje raditi na vaše osjetljive tijelo, vaše tijelo instinktivno reagira na umirujuće i ugodno osjećaj podmazivanje i nepoznati objekt u sklad. 

Нема коментара:

Постави коментар