.

уторак, 5. април 2011.

Video jebacina

Kelly Presson je oštra dama. Njezina dva stupnja od sveučilišta imao video karanje  Pristadosmo dobar posao u vrlo upscale zajednici u naselju području. Ona je preselio u njezin lijepo namješten, stan upscale ubrzo nakon starta njezin novi posao, onda, uskladiti svoje upscale stil života, ona je kupila novi crveni mustang kabriolet.

Reći da je Kelly bio vruć će prenijeti odgovarajuće perspektive na njoj bude. S dugom, jebacina video Auburn kose, breskvast ten, plave oči, lijepo lik je predstavila impozantan pogled na oku povremene promatrača. Izvanredna kvaliteta njezina stručnog rada morao biti djelo u blizini genija, još uvijek, ona je imala mana. . . duboka, mračna tajna!

Od ranog djetinjstva, Kelly je nosio duboko sjedi strah od muškaraca. Sama dodir sex oglasi video čovjek mogao donijeti prevrnut želuca ili živčani potres! To nije bio problem kod kuće, kao njezina obitelj nije bila najuže obitelji. . . u puno fizičke ljubavi! To je kad joj je liječnik nastavio ju ispitati nakon puberteta da je ona imala svoju prvu problema. Kad je liječnik, tijekom svog rutinskog pregleda, joj dotaknuo she otpor, a nakon nekoliko dotakne, liječnik shvatio situaciju i da je htio reći svojoj obitelji. Tek nakon što je značajan priznao da je uvjeren sex video  da bi joj liječnik tajnu u takt.

Tijekom srednje škole i fakulteti, Kelly nije datum, preferiraju da se koncentriraju na nju studija. Kao posljedica toga, njezin ocjene u školi su izvrsne. Iz perspektive povremeni promatrač Kelly je bila žena koja je imala sve, a ne skrbi u svijetu.

Kelly's strah od muškaraca bilo tek pola njezina mračna tajna. Druga polovica se često manifestirala u svoje snove ili snove u svoj dan - bila je rožnat! Ona je željela da se uzimaju i jebeno poput seksa izgladnjelo ludi žena! Nikada dan ode da ona nije san ili san dan da uzima od strane čovjeka.

Naravno, ljudi došli na nju. . . Ona je bila lijepa! Neke traju neko vrijeme dok konačno odustajanje od nade da ikada biti s njom nakon više odbijanja. Postala poznata kao ledena kraljica na neki drugi zabavljali i ideju da je lezbijka!

Njen ugled je postao jedan od čudnih pojedinca koja najbolje je izbjegavati u društvenim situacijama, a ona je suđeno da bude osamljen. Kelly našla potrošnje joj večeri u klubu, skrb piti i dan-sanjaju o seksu s bilo kojim brojem ljudi.

To je bio kada je sjedio u klubu Blue Moon, sama, piće Moskvi Mule uz kamin kad mlad čovjek došao i sjeo pokraj nje. Ona ga ignorira!

"Vidim da ste sami. Mogu li vam se pridružiti? "Mladić pitao.

"Ne. Upravo sam došao u za to piti i onda ću biti idući. Volim piti sam. "

"Vi dolaze u svake noći i popijte piće. . . . Sama! "

"Sviđa mi se da na taj način. Mrzim ljude. "

"Ya! Mislio sam tako. Usput, moje ime je Bert. "

"Zbogom Bert."

"Hej! Ne tako brzo! Rekao sam ti moje ime, sada je to jedini ispravan li mi reći tvoje. "

"Ime je Alfretta." Kelly lagao.

"Zašto si lagati da me Kelly? Ja bih se nadao bismo mogli postati prijatelji. "

"How'd li saznati?" Kelly odgovorio.

"Ime vam je na privjesak za ključeve." Bert, rekao je, "Jeste li se bojali za mene?"

"To je nitko od vaše poslovanje. Good Bye, "Kelly progovorio, ali nešto u svom načinu činilo se da ukazuju na to da bi voljela nastaviti razgovor.

"To je u redu ako ste bojati mene jer, vidiš, ja sam strah od vas previše. Sada, posegnuti i dodirnuti me i vidjeti moju reakciju!

She sumnjao u njegovu priopćenju. . . Zvučalo kao linija s njom i još joj ideja zaintrigirala.Možda je on. . . . Bez razmišljanja došla van i nježno dotaknuo Bert ruku i bio je uznemiri njegovu reakciju. Njegov nedostatak daha i napeta značajke joj je rekao da je Bert zaista bio uplašen. "Da li ga opet", rekao je Bert i držite ga tamo za samo minutu. Vidjeti ako ja mogu prevladati bez obzira na to je da je moj problem.

Kako su nastavili raditi na Bert je problem, Kelly našla dira i miluje, ali sve bez uspjeha.Zatim joj je udario. . . je bila dodirivanje i milovanje čovjeka. . . nije bilo strah! Pitala se: "Može li ona nekako prevladati njezin problem?"

Ustade, okrenuo i dotaknuo u blizini čovjek koji stoji strane i osjetio samo blagu averziju.To je slučajno bio dirljiv Bert da ju je izliječio svoje zastrašujuća averziju prema ljudima.

Vratila se i sjela pokraj njega i postignut na dodir Bert kao što je ona prije. Ovaj put, vidjela strah u njegovim očima. . .

"Kelly, nisam bio šalite. Ja sam mrtvački boji žene! Vidim da sam bio u zabludi o vama ipak. "

"Ne, niste pogriješili! Ive 'pravedan bio izliječen od mog straha i sve se to dogodilo kad sam te dodirnuo. Valjda sam bio uzbuđen u vrijeme i zaboravio moje strahove. . . ili nešto! "

"Drago mi je za vas Kelly. Sada, idi i pusti me na miru. "

"Tek smo riješiti svoj problem! Ja ti dugujem to. "

Tako su govorili i uskoro Bert je pripovijedao joj sve o svom stanju. Bio je strah od žena, pa ipak, on je želio više od svega da se s jednim - da imaju poseban odnos sa samo jednom. video tucanje To je ubrzo jasno da je Bert problem je otežao njegov očaj nad svojim nedostatak rješenje za njegov problem.

"Da li često san o ženama? . . . Noću kad si spava? Mislim. "

Bert je oklijevao, a zatim odgovorio prilično sheepishly, "Da, sve vrijeme!"

"Jesu li oni erotski snovi?"

"Da"

Uz to Kelly iznenada postignut, dotaknuo Bert ruku i pitao: "Kako o tome još jedno piće na mene ovaj put?"

Bert uvuče brzo iz dodir kao što je on odgovorio: "Da. Molim. Mislim da mi je potrebna. "

To je bio kao i oni uživali u njihovim Moskvi Mules od požara koji je formulirao Kelly joj plana. Uz malo sreće mogla izliječiti Bert je problem i riješiti još jedan joj je kao dobro."Dođi sa mnom kući, Bert?", Upitala je.

Bert brzo dogovoreno i oni lijevo Blue Moon u Kelly's mali crveni kabriolet. Zatim, po dolasku u svoj stan, ona je pozvala Bert u svoj dom i učini ga ugodno u svom dnevnom boravku. "Bert, Mi ćemo raditi na vaš problem. Htio bih vašu pomoć. Je li to u redu s tobom? "

Bert, već neugodno sam u čudno stan s djevojkom, oklijevao kao što je on odgovorio: "Mislim da je to beznadno!?

Kelly postignut na Bert i rekao: "Evo, Uzmi me za ruku."

"Ne!"

Zatim, ona stavi joj plan u pokretu. "Želite li žene. . . jedan dodir i možete osjetiti i silovati za vaš užitak? Ja sam ovdje za vas, ali ste je dobio da mi dodir. "

Bert lice prikazuje muke on je bio osjećaj. Čekao je, a zatim brzo postignut i njezina dotaknuo brzo na ruku prije povlačenja.

"Opet"

Kako je njegova suočavaju prekriveno u duboku bol, on je ostao nedirnut. On je sjedio nijem.

"OK, mislim da je potrebno više poticaja." Rekla je kako je otkopčao joj bluzu razotkriti grudnjak., "Ako želite vidjeti moje grudi, da ćete morati doći i otkačiti moj grudnjak i poletjeti.

Bert borio sa samim sobom kao što je on napravio svoju odluku. . . Odlazi brzo i unclasped grudnjak, a zatim, sasvim neočekivano ruke izašao joj ogoljenim grudima i počeo ih grubo miješanje u nalet uzbuđenja.

"Njih Kiss", Kelly povika.

Bert preselio brzo odgovoriti. . . Bilo je očito da Bert je bio izliječen od njegova odbojnost prema ženama.

Čak i kao Kelly zavapio za Bert da poljubac joj grudi, ona nije osjećao strast. . . Njezina potraga je razbiti Bert's strah i averziju prema ženama. Sada, očito imaju ostvaren ovaj, ona skup o njoj drugi cilj izgubiti nevinost.

Njen drugi cilj nešto je prekriveno je čudovište ona bi stvorila. Bert je požuda inspiriran, nespretan potezi nisu nadahnjuje bilo strasti u njoj. Ona bi se preusmjeriti svoje strasti i početi ispočetka. . .

"Opa ovdje Pardner. . . "Kelly povika kao Bert nastavio napadati njezine ogoljenim grudima," Let's usporiti i uzeti malo lakše! "

Bert zaustavio svoje aktivnosti i suočen s Kelly ozlijeđen izraz na njegovom licu. "Valjda sam trebao biti zahvalni da ste to naći rješenje moj problem sa strahom od žena." Rekao je i povukao nazad dalje, "Možda bih trebao biti idući!"

"Sada, zašto bi se ide samo kada smo riješiti jedni drugih problema. Čini se da niti jedna od nas je ikada poljubio čak član suprotnom spolu i mi mogli pomoći jedni drugima da bi dobili neke praktično iskustvo u izradi ljubavi! - Fizička ljubav koja je "

"Mislio sam da je ono što smo radili!"

"Jeste li ikada smatrati mi? . . . moje potrebe i želje? "

"Mislim da ne!"

"Pa, neka je to pravo ovaj put", rekao je Kelly kao preselila mu poljubac na usne. To nije najveći poljubac na svijetu, ali nije loše za prvi put. Sat vremena kasnije, to je dobro prošlosti ponoći i par je imao razvijen svoj ljubljenja tehnika vrlo prihvatljiv stupanj. Oni su istraživali duboke duše poljubac i francuski Kiss i nekoliko izmjena svoje vlastite.

To je bio Bert koji je sugerirao da je morao doći kući na spavanje i učiniti rano imenovanja u jutarnjim satima. Zatim, on je pitao ako on može ju vidjeti opet sljedeće večeri.

"Upravo ovdje! Moje mjesto! Šest sati. Donesite vina! Haljina casual! "Kelly je rekao kako je on otišao.

Dakle, udvaranje počeo. Bert je bio tamo iduće noći, točno u 18:00 sati, a nakon dobre večere i vino, uživao dobar napraviti out session s Kelly. On je našao vremena s njom temeljito ugodnijim čak i kao njegovo ovacije prema seksu redovito odbijeni su uz opomenu da se uspori. . .

Tjedan prošao, a zatim dva! Par je nekoliko puta na večeru i koncerte, itd. koji je uvijek slijedili su kratki da se sjednice na Kelly's apartman.

Došlo je, međutim, suptilne promjene koje se odvijaju u njihovom odnosu - onaj koji niti jedna sumnjiva! Kako su rasli više upoznati, oni rastao vjerovati jedni drugima sve više i podijeliti svoje najintimnije misli. To je prirodni razvoj veće intimnosti!

U isto vrijeme, Kelly je bio na početku imati ozbiljne misli o seksu! Njezina česta erotske misli i snovi su konstanta povuci na nju dnevnu rutinu i počeli miješati s njom profesionalne dužnosti. Ipak, ona nije bila spremna!

Bilo je toplo, rujna, u petak navečer nakon duge šetnje u parku i puno intimnih razgovora Kelly je osjetio. . . Ona je spremna!

Tamo, u Kelly's apartman, su otvorili bocu vina i sjede zajedno na kauču za svoje uobičajene make-out session. Kao što je Bert izlije vino i oni podigli čaše u zdravica jedni druge, on nije uspio vidjeti suptilne promjene u Kelly's ponašanje. Kelly, s druge strane, nakon što je donijela odluku, želio samo da se s njim što je brže moguće.

Po prvi put, to je bio Kelly koja je pokrenula fizičke aspekte make-out session i to u potjeru s odlučnošću. Bert slijedi rado kao što je navedeno pristup prethodno određenog limita. Zatim, oni su tu, imaju pokriven cijeli raspon ljubljenja i on je osjetio da je njegova dužnost da posegnu za njom odjeven dojke. . . . Očekujući da će biti šibao za guranje granica kao i uvijek prije!

On je dosegao i svoju ruku došao na odmor na prsima. . . Nikakav odgovor! Prešao je rukom lagano milovati mali, ali lijepo formirane grudi koji je bio njegov cilj za tako dugo - još uvijek nema odgovora. Tražeći smjernice, on je gledao u oči i Kelly's vidio intenzitet strasti da on nikada nije vidio prije. Pogled činilo mu se da dozvola za nastaviti dalje!

Sada su mu ruke bile zauzet, unbuttoning joj bluzu, miluje joj grudi, joj ljubakanje na usnama. Odjednom je bio uzbuđen iznad bilo prošli put. On je preselio bliže joj na kauč i dostigle iza joj otkopčati grudnjak. Tada, kao i malo donjeg rublja pala daleko, on je nagrađen s obzirom na njezine grudi proąla.

On je pogledao i obožavane. . . Ovo je bio prvi za njega! "Možete ih dirati ako vam se sviđa", Kelly je rekao: "Volio bih da je." Dakle, zavođenje i dalje, branje gore brzina i intenzitet sa svakom novom događaju. Do kraja te večeri, obje Kelly's grudi su temeljito jezika, suckled, miluju, fondled i igrao s prstima, a Bert je našao da su meka unutrašnje tijelo između njezine usne.

Kelly, kao i znatiželjnika, stigao do dolje i poigravao s Bert's penis, baždarenje to je dužina i promjer. Izgledalo je prilično velik za ljubav tunela koja je morala osigurati i osjećala zabrinutost. Zatim, ona je odbacio zabrinutost kako ona nikada nije čuo ženu kažu da bi pronašli čovjeka penis je prevelik da stane.

Opet, sat rastao kasno kada Kelly je najavio da je morala biti gore rano subotnje jutro - tenis datum. Oni su se rastali dopustiti Bert vratiti kući i pokušati spavati kao uzbuđenje popustila.

Subota, nedugo nakon podneva, Bert je bio na Kelly's prednja vrata nenajavljeni! Kada
Kelly odgovori joj zvonce na vratima, on je rekao jednostavno: "Želim vas." Kelly ga je pozdravio i toplo ga je priznao.

Petnaest minuta kasnije, oboje su bili potpuno gola na krevetu s naslovnice povukli izložiti list. Kondom ležao na noć pored cijev KY Jelly. Oni su valjane u lice jedni druge i poljubio. Došlo je osjećaj hitnosti o njima da oni nisu osjećali prije i brzo su se preselili.

Kao što je Bert usnama suckled joj tits, svoje prste poigravao s tom mekom, roza, unutrašnje tijelo pod njezinim stidnim usnama. Trebalo je jedva četvrt sata do njihovih prethodnih granice. Kao što je Bert's prste rastao mokro s njom vaginalnom iscjetku, on je pronašao njezin klitoris i počeo lagano miluju i masaža njega. . . Sekundi kasnije vaginalne tekućine tekla slobodno od nje otvor.

U međuvremenu, Kelly je bio uzbuđen kao sve više i više, ona je bila spremna. . .spreman da se u ženu. Spreman primiti svoje prve penis u njezinu vaginu. Ona je plakala van ", možete to učiniti za mene sada!"

No, Bert nije odgovorio kao njegov mokri poljupci ostavio joj grudi i vučena južne strane preko trbuhu. Zatim, kao što je on prebacio na novo radno mjesto je shvatila njegovu namjeru. On je htio lizati joj maca!

Nekoliko trenutaka kasnije mu palce slomljen joj usne i izložen njezin trijem, temeljito uzbuđeni i spremni, Bert's jezik otišao okus maca za prvi put. . . Ukus je blaga i Bert jedva primijetio kako je primijetio Kelly rasti nasilnih reakcija na njegove službe. Bila je vruće i to je bio Bert da joj je odluka na taj način.

"O moj! Oh My! oh my! oh my! oh my!. . . . . . "Kelly ponovio u nekoj vrsti ritam koji Bert usta bila generira na njezinu predvorju.

Odjednom, Kelly nije mogao uzeti bilo koji više frustracija i čeka. Bila je topla kao ona izvukao Bert glavu gore sa svojim tijelom između nje široko spewed koljena do točke u kojoj svoje usne dodiruju. Oni poljubi kao Kelly posegnula za kondom.

"Jeste li sigurni o ovom Kelly?"

"Siguran sam", odgovori ona kao što je kondom valjanog na njegov penis i primjenjuje liberalni količinu ako žele.

Zatim, sa svim u pripravnosti, Bert sam promijeniti položaj i uz malo truda je gurnuo svoj penis u nju. . . se kreće polako. . . Instinkt! Kao što se preselio, on je osjetio njegov osjetila osvaja po senzacija dolazi k njemu iz njegov penis u kontaktu s mekom, glatkom, vlažnim zidovima njene vagine. Njegov um bio je awash s kaotičnim mislima i emocijama kao što se borio da zadrži njegov razum. Sve to važno je sporo stalan napredak njegove čovjek-meso kao u gurnuo je put u to je tunel. Zatim, on je to osjećao. .. Ležao njegov penis protiv nje vrata maternice i njegove penetracija je bila potpuna. On je odmarao jer je on tražio da se njegov um radi i njegov razum leđa.

Ispod njega, Kelly je također doživljava nove osjećaje i nove misli kako je osjetio Bert veliki alat na nju predvorju. Ona je rekla da će se bol prvi put, a ona sama steeled protiv njega. Zatim, ona bi osjetila tvrd penis pritiskom na ulaz u njenu vaginu, a ona napeti u strahu. Podsjetila je kako je velika to činilo prije i zabrinuti. Zatim, veliki pljačkaški penis ušli u njezinu vaginu i ona to osjeća. . . Neke vrlo manje boli. Još uvijek napet i strašan, ona je svjesna Bert's klizna probadanja u trbuhu samo faintest boli. Čak i napeta kao što je bila, ona je također osjetio ugodan osjećaj potječe od tamo.

Kad je shvatio da Bert's penis je sve put u nju, ona je osjećala olakšanje. . . Sve svoje strahove su raspršene, a ona je slobodan za uživanje coital unije. Njezino srce, njezin um, dušu su joj jako ushićen i njezina uzbuđenja dosegla groznice. Kad se pogleda u Bert oči, vidjela je divlja strast koja prelazi čak i vlastitu, ali sada je bila spremna za sve što može ponuditi!

Kao što su ležala zajedno, nepokretan, u zagrljaju ljubavnika, Bert's penis u potpunosti umeće u vaginu Kelly's, svaki je imao svoje misli. Za Bert to je bio jedan od ljubavi i emocija i osjećaja za Kelly. Za Kelly je uživajući u slobodi i osjete i snagu osjećala nad njezin ljubavnik.

Zatim, Bert preselili i započeo spor, odmjeren, coital ritam kao Kelly koordinirana s njenim pokretima svom za maksimalni užitak. Oni poljubi i svoje intime rastao još intenzivnije kao što su instinktivno povećao tempo svojih odnosa. Kelly napomenuo da bol je otišao. . . "Ya OH! Učinite to za mene dobro, "plakala.

Ne više od dvije ili tri minute prošao kao što su jebeno u sve veći tempo prije Bert ga osjetio. Očajan, on se borio za kašnjenje ejakulacija da se osjećao, ali bez uspjeha pa čak i Kelly osjetio zadovoljstvo trenja, osjećala se pijetao koji je pokopan u svom početi trzati i izbacivati ​​to je sjeme u kondom.

Zatim, to je više i ljubitelje ležala zajedno u zagrljaju kao Bert sada flacidan penis ostao je ugrađen u nju. Oni ne govore jer je svaki duboko u svojim mislima. Kelly je shvatila da je ona sada u potpunosti sposobna da žena te je s obzirom kako je najbolje mogla iskoristiti tu činjenicu.

Bert, ležala tiho, uživajući u blizinu Kelly's mesa i mir i spokoj koji je u razvoju sa perzistencija. On je mislio o budućnosti s njom i eventualno obitelj i djecu. Ona je bila žena je htjela.

Tjedan dana nakon toga prve noći, Bert i Kelly počeli raspravljati. Kelly je objasnila da ona nije spremna skrasiti i Bert traže dugoročni odnos. Kelly utvrđenim joj pravila. Ako je Bert željeli nastaviti ju je vidio se mora prihvatiti da je slobodan do sada tko god i kad god je htjela. Ona očekuje da uživate u seksu često i sa različitim ljudima. Tu će biti monogamni odnos u svojoj budućnosti. Nažalost, Bert prihvatio samo uvjeti dostupni na njega.

Za sljedećih nekoliko mjeseci, Bert i Kelly viđali često, ali sve manje i manje vremena.Zatim, Kelly je postao zauzet sa svojim novim društveni život. Godine prošao, a zatim dva i Kelly našao šećer-tata s 300 stopalo jahta, gdje je ostao s njim kao počasni gost za dva tjedna.

Kao što je ukrcao na jahtu, ona je zbunjen od briga i pozornost dobila. Ona je stalno bila napajana s hranom i pićem, a kasno u noć vratila u gigantske kabina gdje je očekuje da će servis joj šećer-tata u zamjenu za svu raskoš. To je mala cijena za platiti, imala obrazloženi. Kada njezin ljubavnik je rekao da nikada ne koriste kondome, ona je bila u pitanju, ali je pristao da povuče prije ejakulacije. Još uvijek u pitanju je počela objekt, a zatim, shvatio bi da joj nije dobro.

Seks je dobra ta dva tjedna i njezin ljubavnik, vjeran svojoj riječi, povukao i izbaci na lice i usta. Iako je mrzio ovaj dio Zakona, to je mala cijena za platiti. . .

Natrag na kopnu, Kelly našla ubrzo zaboravljena joj šećer-tata i preselio se na niz ljubavnika upoznala na Blue Moon. Povremeno, vidjela Bert tamo, sama, piće G & T i oni pozdravili u prolazu.

To je gotovo godinu dana kasnije kada je postao bolestan Kelly. Bilo je to čudno, debilitating bolest i počela je raditi propustiti. Liječnici, zbunjen nad njom stanju, joj iz velike nastave bolnicu gdje su dijagnosticirali problem - AIDS-a! Nije više zajedničkog obrasca, ali razorne vrste koje neminovno rezultiralo smrću. Njen život bi mogao biti produžen za nekoliko godina s modernim droge, ali Kelly's sudbina je bila zapečaćena.

U ocjeni njenom slučaju osoba javno zdravstvo joj je slučaj pažljivo istaknuo sve njezine seksualne kontakte i približne datume svoje posrednici. Tjedan dana kasnije. Upitala: "Jeste li imali nezaštićeni spolni odnos with____ dok ste bili na svojoj jahti. Pitanje je kako je kontaktirao AIDS-a riješen je kao i ona shvatila šta strašna cijena koju će platiti za tu nesmotrenost.

Nakon tjedan dana u bolnici i njeno stanje stabilizirali Kelly se vratila u svoj stan i pripremio za ostatak svog života. Dala joj dobro plaćeni profesionalni položaj kako bi radno vrijeme dok je pod tretman. Uz njega mogla upravljati financijski. . .

tada. nekih dva tjedna nakon što su se vratili kući, ona je pozvan da joj ulazna vrata po ulaznim vratima. To je bio mjeseci otkad je itko prečka da zvono i pitala tko bi to moglo biti kao ona otvorila vrata. Vidjela Bert stoji.

"Što dovraga ti radiš ovdje?" Upitala je.

"Bio sam zabrinut za svoju dobrobit. Nije li vidjeli okolo u nekoliko mjeseci. "

"Nisu puno oko", Kelly je rekao: "Što te briga?"

"Vi izgledaju kao pakao Kelly. Što je krivo? "

"Nitko od vašeg poslovanja!"

"Reci mi Kelly."

Tada je Kelly slomio i nakon tjedana bolna tišina, rekao je Bert cijelu priču. Otišla je izvan ništa. Ona nije imala budućnost. . . . .

Sluh svoju priču, Bert otišao Kelly utjehu nju i njezine uzeo u svoje ruke i njezin zagrli. On je ponudio jamstvo da će biti tu kada je potrebna njega i toplinu njihovih tijela pomiješano.

"Ne Bert! Ne morate to učiniti. "

"Ali, ja želim to učiniti!"

Tjedan dana kasnije, Brad je završio trening na koji žive s AIDS-om ljudi i siguran seks i pravilnu higijenu itd.;. Zatim su se preselili u Kelly's rezervnih spavaća soba. Tijekom sve svoje vrijeme daleko od svoga rada, proveo je s Kelly. On ju je poticao i njezin podržati i da se osjeća voljeno i poštovano.

Bilo je to u subotu, dva tjedna nakon Bert preselio u, da Bert i Kelly šetali u parku. Oni polako u toplim, ljetnim suncem i Kelly's bljedilo iz svog života u zatvorenom prostoru uskoro glowed crvena od sunca. To bi bio dobar hoda, gledajući cvijeće i malih životinja, a vratili su se u dobro raspoloženje.

To je kao Bert je primjenom losion joj opekline da Kelly je upitao: "Misliš li ikada na seks sa mnom bilo više?", A on je odgovorio: "Većina svaki dan."

"Mi možemo učiniti ga sigurno znate!"

"Ja ne znam, ako si htio. Vi nikada se činilo da se brine za mene nakon što prvi put! "

"Bert! JA je napravio veliku pogrešku. . . lotta "velike greške! Ja nisam dobar i ja bojim.Molimo vas javite mi ljubav s tobom. . . to je sve što imam za dati! "

"Vođenje ljubavi nije isto što i ljubavi! Ja se samo nadam da me mogli voljeti. "

"Bert, nisam siguran znam kako da te volim. Ti si moj najstariji i najbolji prijatelj. . .zapravo moj jedini pravi prijatelj i znam da sam trebao te poslati daleko tako da ne mogu biti teret za vas, ali ja sam slab! . . . Vođenje ljubavi vam je jedini način na koji ja znam. . . . "

Bilo je to vrlo popodne da Kelly naučio o bezuvjetnoj ljubavi. . . Moj internet ljubavnik

Kada Bert ju je odveo u rukama i poljubio sa sterilnim poljubac koji ne uključuje zamjenu tjelesnih tekućina, Kelly razumio i vratio poljubac nježno. Njihova suhe usne priopćiti duboke osjećaje. . . Razliku od bilo koje Kelly doživjela prije.

Kada je nježno gol nju i poljubio njezine grudi, ona osjetila stare uzbudljivom i potrebe žena i ona je odgovorio ljubljenja Bert's bradavice i grudi. Nije bilo divlje uzbuđenja ili pregrijane strasti. . . baš jednostavno igrati kao i svaki nastojala ugoditi druge. Kelly je počeo da pokrene malo nijanse koje služi za povećanje Bert užitak i pronašao svoj užitak u tome.

Bilo je kasno poslijepodne kada je Kelly osjećala Bert's kondom penis plaštom nju ući i preselila ga dobrodošli. Oni su se preselili zajedno tiho i polako je počeo njihov coital ritam. Preselili su se polako, odmarajući se često da obožavaju jedni druge sa svojim očima i razgovarati ljubav svog partnera.

Tada je Kelly saznala o ljubavi. . . Bezuvjetna ljubav! . . . Vrste koja povezuje dvije osobe zajedno kao jedan. Odjednom, to nije bio senzacija ili uzbuđenja da joj je natjerala nego, veza i bliskosti i želju da ugodi njezin partner.

Što više da su oni igrali, a povezana Bert je čovjek-meso kreće polako u ritmu ljubavi, više Kelly htio ugoditi. She duguje Bert najbolje mogla mu je dati. . .

Bilo je rano navečer, kada je Bert je rekao: "Osjećam se kao da æu 'cum.", Te Kelly preselio s obnovljenom snagom da sama voziti na Bert's penis.


To je bio Bert kasnije, kada se preselio iz svojih ljubavnika zagrljaju da je on rekao, "Volim te Kelly!" 

Нема коментара:

Постави коментар