.

среда, 6. април 2011.

Ljubavni oglasi Cacak


unior high, kad svi hormoni su idući ludog i ona jednostavno nije mogao shvatiti što je velika stvar o tome je uzimajući u borbe oko djevojke (ili dečki) i širenje glasina o seksualne eskapade s tko (ili što god). Ona je nekako bilo žao svih em - svako jednom u neko vrijeme, ona bih vidjeti jednu od svojih prijatelja više avanturističkog sići u budnom komi 'ja još uvijek osjećam kao malo dijete' i 'nitko me stvarno poštuje "- i ona samo ih je pokušao uvjeriti (i sama) da je to prirodno, to je bio hormona, to će proći, i pogled na mene, ja sam ga dobio pod kontrolom.
Kim sigurni da je to imati pod kontrolom. I to je istina ono što svatko, iza nje, rekao je o njoj: ona je zaglavi-up. Nije to priznati sebi, a ona je siguran kao jebati znao da ona nije željela biti još pigtailed ismijavati se u polu-tele čizme, ali ona je osjećala samo kao vrhunskog kao i njih. Ona je samo znao bolje nego da ga vijoriti direktno - ne, najmoćniji, soul-crushing, psihopat za proizvodnju brand superiornost je pasivno-agresivno.  besplatni licni oglasi Samo pitajte joj jedan-year-mlađe sestre, Katie.
Katie je zabavno. Bila je uhvaćen gledajući rođakinji samozadovoljava erotske price yu  u podrumu crkve tijekom njihova mama je drugi vjenčanje, kad joj je bilo 14 - te je imao 12 godina. U najmanju ruku, "gledanje" je ono što je žena koja ih je uhvatio ga zove, i Katie nakratko uzelo u obzir njezin ispravak: "Zapravo, pička, ja sam ga nastavi. On je jebeni dvanaest. "
Kimberley je učinio sve da podigne siromašne zlostavljali dječaka pravo u proteklih 4 godine i nositi se s neizrecivim šteta da Katie nije za njega. On je započeo s 'boravak daleko od Katie', a sada da je on 16, a on je dobivši u nogometu, to je "boravak daleko od djevojke poput Katie". Ti si pravi heroj, sis.
No, Kim je imala njezin vlastiti seksualno iskustvo! Ona je igrao spin boca, kao za, 7 vrti, a on je sletio na nju, ali, Y'know, to je bio uzimajući kasno i stvari. Oh, i to vrijeme je igrao istina ili usudio. Nije se usudio, ali netko zaista pitao što joj je čaša veličine, a ona im rekao! Svatko je čuo! Njezino srce je utrka.
I sada je ona dobila ovu blaga vaspitan još zube-grittingly raskošnih dečka, zove Jerry svih stvari, i sada oni bave, a Kim neće zatvori zajebati o tome kako je on više nego čovjek za nju čak i za rukovanje, puno manje čak i razmišljati o drugom čovjeku, a Katie i dalje osjeća kao i ona kao što bi i biti nastave sve svoje polu-pijan hookups kako masturbira.Najbolje orgazme ona je ikada još uvijek bio na vrhu vibratora - razmišljam o tome jedno vrijeme je uhvaćen Jerry bulji u nju preko Kim rame dok je zagrlila ju.
Vidi, to nije tako teško zamisliti da bi Jerry ići za Katie, erotske price uzivo ako je on tako gaga nad Kim - oni su gotovo isti od vrata prema dolje. Katie misli da Kim C-čaše su malo perkier, i Kim misli Katie je dupe i noge su malo punije, ali oni su prilično mnogo samo čine razloga vrijeđati jedni druge. Oni su mogli podijeliti svaki članak odjeće nosili su (iako su oni samo zapravo učinio kao glupan, jer je njihova dva modna osjetila su kao Yin i Yang), a bilo je i nekoliko slika u foto albumu gdje se nije mogao vidjeti svoje lice ili frizura vrlo dobro i doslovno nitko nije mogao reći tko je to. Zvali su ih fotografije Katerley.
Katie je mali leptir tetovaža samo iznad i lijevo od nje malo krpa, i šipku kroz bradavice svoje lijeve dojke, ali, naravno, takve stvari nikada nije dobio izveo dok uvida album obiteljske fotografije.
Tako yeah, obojica imaju stečen u koledž, i Kim će na Princeton, pa oni će vjerojatno nikada ne vide jedni druge opet, kao što su, gotovo nikada. I, Kim kao zrele jednom nakon svega, ona je odlučila ona željela vezu sa svojom sestrom malo, ili barem učiniti da se osjeća malo više prihvaćen od strane njom. To bi moglo pomoći joj dobiti neki pravi self-poštovanje prije nego što je ona tossed out tamo napraviti nešto od sebe. I, naravno, to bi moglo da joj se slušati kad joj je zadržao govoreći joj da odrastu i prestanu s toliko zabavno.
Katie sišao stepenicama nosi ono što bih spavao u, kratke babydoll lavande i ružičasta par onih smiješan dizajner gaćice koje su samo jedan pojas od čipke u V oblik.Kimberley, naravno, bio budan sat vremena sada, i bio obličje profesionalni u hlače, bijele button-down sa širokim, ravnim ovratnik krila preko njezina collarbones, i siva jakna.
"Vi ne može biti više očajan gledati stare, mogu vas", Katie promrmljao groggily kao što je napravio zdjelu žitarica. "Trebali bi se drži do poslovnog dijela i nosi naočale jutra čitajući." Sjela je pokraj nje i bacio joj noge na drugu stolicu, ponosno raširi svoje duge, tan, i navodno bolje napregnut noge.
"Pa kako si planira haljina danas, zatim, Katie?" Kim nikada ne bi uhvatiti na taj joj naviku ponavljanja Katie ime svake druge rečenice je možda jedan najviše razjarujući stvar je učinio.
Katie joj stavi zdjelu dolje i odlučio da se osveti s njom pokušao-i-pravi seksualni konkurentnosti - to, ako ne čine Kim flat-out ljubomoran, barem je ponosno prkosila joj konzervativne senzibilitet. "Pa, ja pravedan je dobio ovaj opaki par crne čizme, i naravno, što drugo je tu nositi sa čizme, ali fishnets?" Crtala je svoje nokte luksuzno joj noge, ostavljajući goosebumps. "Moja čarape s vremenom će nestati ispod kazneno uske miniskirt, kao i za ono za okvir ove preslatko bebe s", - ona cradled njezine grudi zajedno pod čipke - "Razmišljao sam, možda, samo da itsy-bitsy mali kožni prsluk sam ljubavi.Tijekom krv-crvena potkošulja. Za skromnost. "Ona je pokupila svoju zdjelu. "Oh, i ogrlicu."
Kim chuckled, ali s sarkastičan način i trzajem glave. "Svatko se može oblačiti kao da i dobiti reakcija to učinite, Y'know. Svoj 'ne poput to vas čini posebnim ili moćan, Katie ".
"Naravno da ne," rekla je pucao natrag bez izgleda gore od nje zdjela, "jer sam dobio lopte. Samo cuz svatko može ubiti nekoga ne znači ubojica nije posebno ", ona ju je gledao zajedljivo," ili moćan. "Izgledala je natrag dolje. "Ozbiljno, ono što vas čini tako fuckin sigurni da li bi me se, ako ste pokušali? Da ste zapravo bih biti u mogućnosti to sjediti kroz cijeli razred, jedva obučen, okružen tinjajući gleda? "
"Pa, Katie, ti si samo neosjetljiva. You've-"
"Jebi se," neosjetljiva "," Katie smijali venomously. "Vi ne znate prvi jebeni stvar o senzacija. Ja sam jedan ovdje koji je istraživao osjećaj. I Lemme, kažem vam, ja ne požaliti jednu stvar sam ikada učinio, ili osjetio. Niti jedna prokleta stvar, čak i stvari koje povrijediti. Pa ne, nisam neosjetljiva ili traumu, ili prepala istinske ljubavi ili što god se jebati. "Činila se kao zatvoreni kao eksploziji vrata u tom trenutku, i Kim osjetio da tone loptu unutar koje posjete kada ste u potpunosti uzeti razgovor u točno suprotnom smjeru značilo.
Nije kraj svijeta, iako ... samo ga koristiti. Vi ste našalio oko prijateljski dosta vremena - dovraga, vrijeđanje svaki drugi je jedini način na koji komuniciraju dečki za pravi ionako.Dovoljno je držati dolaze na nju.
"Y'know, možda ćete imati problema brani svoj životni stil sittin 'ovdje oko doručak stol govori o tome kako se osjećate, ali ja bih da zapravo možete vidjeti u jednoj od vaših lude stranaka jedne noći i vidjeti samo koliko zabavno you zapravo imaju. Ja bih stvarno. Ja ću kladiti se svi dečki su gubitnici, a onda kada licu mjesta onaj koji je vruće da ne mogu ni reći 'hej, ti si vruća! " cuz glazba je glupo glasan, a onda se napijem i prođe sama u guestroom. "
Katie samo nasmiješio i odmahnuo glavom, struganje do posljednje žlicu žitarica. "Ako je to stvarno ono što vi mislite, osjećam istinski žao za vas ... i to je prolly, cuz ako ste imali bilo kakvih ideja, da bih flat-out ostaviti g. uredan koji ste dobili tako zbijeno omotan oko vašeg Lil 'prst tamo. "
Kim počeo osjećati gdje je ona htjela ići. "Oh, ja ne mislim da bi Jerry biti protiv pristojan stranke. Obavijest sam rekao pristojan. Ti ne bi znali gdje pronaći jedan od tih. "
Katie šmrkati. "Y'know, on je dobio robu, nemojte me pogrešno shvatiti, ali za život od mene Ja ne mogu ga zamisliti radi ništa u krevet, ali kako tamo leži oplakivanje na vas.Isto vrijedi i za vas, za taj tvar - da li vi momci samo držite ruke i jaukati jedni na druge cijelu noć "?
Kate korozivnosti stranu, Kim je morala priznati, kako joj i Jerry su pokušavali i nisu uspjeli začiniti stvari. Oni bi bili zajedno za godina i oni bi napravili dovoljno ljubavi da se nebo ružičasta, ali su htjeli da zajebavati! I svaki put jedan od em će pokušati razgovarati prljav ili dobiti grube, oni bi i samo prsnuti u smijeh - to je tako apsurdno nespretan. Pa ipak, kad se nasmijao umro dolje, tamo je to strašno prazninu, i frustracija.
Što je, dovraga ... Možda Katie mogao pomoći.
"Ok, Katie, tako što će vas učiniti sa Jerry, onda?" Raspoloženje očito je uzeo 90-stupnjeva okret. "Možda si u pravu, možda je Jerry kao neiskusan kao ja i on treba djevojku da stvarno, Y'know, ga odvesti tamo i natrag. Što mislite ja zapravo mogu učiniti? "
Katie je cijelo tijelo bilo napeti, poput mačka koji je upravo sletio s padom. Ona je buljila u nju prazna posuda, utrke odlučiti koliko da bi se otkrilo. Ona je odlučila kupiti vrijeme."Dobro sis, ako stvarno žele ići tamo, zašto ne li mi reći što niste učinili.
Kim je neugodno već, ali odlučni da ga sakrili.  erotske price online 
"Što misliš? Ja učiniti sve što je on mene pita ... "
"U redu, tako da ga puhati. Da li gutati? "
Kim bojao pitanje kao da je bio dolaze gore, ali ona je već steeled. "Ne!"
"Lemme guess:" on me nije pitao da ', "izjavio je snappily. Kim osjećao kao miš u labirintu, a Katie je liječnik. "Što još ne radite?"
"Pa ..." Kim napokon odlučila otvoriti. Kako bi ona nije i još uvijek očekuju Katie? "Ja sam bio kinda thinkin o tome ... Ja ne, kao što su, poljubac mu vrat, možda, i, Y'know kad ste na vrhu? Pa, ja sam mislio možda on bi to kao da sam, Y'know, kao, ja sam dotaknuo, kao što su, igraju s mojim grudima. "
"Što je vaš omiljeni položaj?"
"Misionarskim".
"Ja fuckin 'to znao," rekla je sa stijene na svojoj stolici i glup of the Year. "Dobro," Nezadovoljan u Denveru ", što ste učinili ga preokrenuti-cowgirl?"
"Da."
"Spooning?"
"Da, naravno."
"Stalni?"
"Da ... jednom. Bilo je prilično-"
"Doggystyle". Došlo je konačnost da je jedan.
"Ne. Ali on nikada ... "Kim vučena off, osjećaj glupo. Katie ne može imati više izgledao pun sebe.
"Pa sveti sranje, mi smo napravili proboj", Video jebacina  rekla rugali. Kim samo nastavio osjećaj glupo.
"Gledajte, vi samo trebate da biste dobili vanjska strana", Katie nastavio. "Ne možete jebati iste osobe na istom mjestu, vjerojatno u isto vrijeme dana, za godina, a očekuju seks poboljšati. Morate započeti s najmanje mijenja mjesto počnete noć u. "
"Dobro, u redu, rekao sam sam bio ozbiljan i ja sam. Mi ćemo zajedno s vama oznaku jednu noć. "
"Ti si nosio moje odjeće onda."
"Uh ... Dobro, ali ja se odabrati koji."
"Fine", Katie šmrkati, "a ne kao da ćete naći nešto unsexy." Ona je pokupila svoju zdjelu."I nemojte ni razmišljati o skrivajući se iza njega cijelu noć. Vi ste gonna razgovarati s ljudima i govno. Bonus bodovi ako su oni dečki. Ljubomorni seks je druga najbolje vrste. "Katie je ustao i stavila posudu u sudoperu. Kim čekali, a zatim malo.
"Pa ..." Još jedna stanka. "Najbolji je ..."
"Silovanje". Ona namršti na Kim dok je išla van, ostavljajući joj ozbiljno poremećen.
To bi objasniti puno. Ako je ona da su silovane, i nitko nije znao. No, kada? Prije nego što joj je bilo 14, prije nego što je zlostavljao njezin rođak? To je gotovo nemoguće. Možda je baš nekako značilo ropstva.
Možda ona nije. Možda joj je potreban puno više pomoći nego Kim misli.
Dakle, party noć napokon dođe. Kim i Jerry slijedi Katie's smjera - na kampusu zajednice koledž u blizini. Oni su izdvajali do kuće na kampusu 'rub, i postalo je jasno da je to bratstvo-sorority mikser. Ludo jedna. Bas se moglo čuti niz ulicu. Neki od svjetla su - možda pokvario. Vrata su bila otvorena. Miris dima je bio neodoljiv.
Kim je dobio vanjska strana nosi crne kožne hlače,online price  žute gležanj-strapped pete koji su pokazali off pedikura, crni ular vrhu koji nisu pokazali dekolte, ali nisu istaknuti njezin željeza kormilar i njegovan leđa ponosno, par fin crne rukavice koje je došla do koljena, i, na Katie je bijesan inzistiranje, jednostavan, ali uske crne ogrlicu. Ona ne osjeća previše loše, uglavnom cuz od punog obuhvata njezine grudi, ali to bi moglo imati osvetio, mislila je za sebe - na vrh joj je dao toliko lift te ih stisnute tako uske da je ozbiljan utjecaj polica ide na. I to je bio čak i široka dovoljno da zagrljaj donjoj joj tits i krivulja u sredini.  Video jebacina Ali to je sve pokriveno!
Jerry je bio odjeven samo u plavom polo i tamno sive hlače. Ona je mogla reći Jerry je bijesan montaža cijeli pogon. On je bio doista uzbuđen o tome, ona mogla reći. Za drugi, ona rehashed svega što je možda željeli da je on baš nikada nije imao kugle spomenuti, a ona je zapravo počeo uzimajući stvarno frustriran s njim - ona je za sebe podsjetiti da nije znala ništa, ali, stvarno.
Ali sam siguran plan kako bi saznali, mislila s malom smiješiti.
"Kim!" Je čula iz unutrašnjosti kuće, a onda je došao Katie ponestaje da joj je prvi veliki zagrljaj je ikada dao joj. Sviđa mi se, ikad. Kim osmijeh mogao powered grad blok.Nasmijala se i zagrlio joj leđa, i oni napokon otkopčan kad su počeli uzimajući bure i urla od dečki - i djevojke - u nadi za neke girl-on-djevojka.
"Tako vam fuckin 'došao. Nema turnin 'leđa sada. Možete pogledati u redu, mislim. "Ona je pogledala dolje u nju polici. "Vi nosio ogrlicu, tako da mislim da ne mogu kuja previše." Kim pogledao dolje na Katie vrat i shvatio ona je nosio isti ogrlicu.
"Da, dobro ste bili u pravu o ne posjeduje ništa nije seksi, Katie." Nasmiješila ostati prijateljski. "Vi ukupno nympho."
Ona pouted. "Ja nisam loš, ja samo djelovati na taj način!" Uz to, ona se nasmiješio Jerry, a njezin cijeli ponašanje postaje onaj dotjeruje djevojčica. Ona je čak naslonio na jednoj nozi. "Bok, Jerry."
"Oh, hej Katie. Bio neko vrijeme, "rekao je s velikim glupi osmijeh. Ona mm-hmm'ed. Kim valjane oči.
"Pa mi smo gonna dobiti nešto za piće ili nešto", rekao je Kim. "Let's go Jer".
"Zapravo Jer, možete vidjeti ovdje iz ovdje, htio sam susresti nekoga Kim stvaran brz, vi ne bi bili zainteresirani." Ona grabbed Kim je ručni zglob, i Jerry Sorta samo slegnuo ramenima.
"Naravno, to je cool, ja ću vam naći kasnije, Kim."
"Uhm, u redu, sigurno", rekao je Kim. Katie joj je dovelo do stražnje strane kuće, a zatim iznenada kotačima natrag oko na nju.
"Kimberleeeeeeey, rekao si da ne ces se sakriti iza njega, i prva stvar koju kažu da je" We're gonna ići dobiti piće '", rekla rugali. Kim chuckled.
"Da, mislim da ste u pravu ... Pa ... Što sad?"
"Vjerujte mi," rekla je, tračak u svom oku.
Sljedeći sat ili tako da je samo ukupno miazma. Dečki, cure, drugi, neithers, nitko nije ni pokušao dati imena. Ponekad Katie bi samo napustiti Kim u razgovoru s nekim, onda se pojavljuju nigdje outta i njezin trzaj daleko negdje drugdje. Bilo je nekako zabavno, iako - svaki čovjek, bez iznimke, jasno je na neki način uzeti Kim. Ona je počela da se osjećaju moćno. A one riječi od tog dana, oko snažan osjećaj, vratio joj odjevena u ironiju.
Od nazire ona uhvaćen Jerryja tu i tamo, on jasno je da isti učinak na djevojke iz stranke.Oni su svi bili udaranje svoje trepavice i kovitlaju svojim pića s jednim prstom i onda sisa na taj prst i sve to sranje. Jedan je bio čak i protiv njegove strane kao što su razgovarali, nasmijan osmijeh da Kim našao doista odvratan.
Ali to je u redu, jer se Kim ide kući s njim, a ona nije. I, sasvim iskreno, to joj je dao dozvolu da se vijoriti svoju moć nad drugim dečki, bez brige o tome što misle Jer svijet.Dakle, što se jebati.
Zatim, ona je vidjela Katie doći do njezina izgleda kao božica vragolija sebe. Ona stavi joj usne do uha Kim.
"Ja pravedan je dobio učinio u razgovoru s Jerry. On je rekao kako želi da mu u susret u ormaru u spavaćoj sobi na katu, treći boravak na desno gore stepenicama. U ormaru ", rekla ponoviti. Njen osmijeh mogao rezati dijamant. "Jesi li ti ćeš ići?"
Kim nevjerojatno je zaintrigirala. Ona je možda bio pomalo zabrinut, ali je znao da Jr neće biti ništa ide za previše luda, kao što su troje ili bilo što drugo. Ona mu vjeruje. I ona je morala priznati, samo zagonetnost toga sve je bilo tako uzbudljivo, ona je bila doslovno lightheaded.
"Pa da, naravno da ću ići! Ja ne mogu samo-"
"Pa onda požurite se jebati se, kuja! Razmislite o tome što možete učiniti ako ste tamo kad dođe tamo. Sada je prilika da rock njegov jebeni svijet! "Ona ju je doslovno gurnuo prema stepenicama, i Kim smijali, nervozno, a zatim je otišao na njezinu putu.
Glazba se činilo da nestaju u zraku, ili deblje zrak, kao što nitko od zvučnih valova joj mogao doći kroz guste magle hormona i opće dezorijentacije. Znala je ona trebala da se radi sve to samo za povezivanje s Katie bolje, ali bog, ona nikada nije zapravo bio ozbiljan stranka prije, a još manje je imao seks u tuđe ormar, i samo misao, sada da je o se dogoditi, bio je doslovno više uzbudljivo nego joj je bio prvi put. Vrijeme usporio dok je išla. Ona je mislila da bih zauvijek biti hodanje na pola puta u vrijeme prema trećem vrata na desnoj strani i zapravo nikad ga stići, uvijek. No, tu je, i tu je bila, i ona je vidjela u spavaćoj sobi.
Okrenula se svjetla, samo iz refleksa ... onda ih isključiti. U sobi je imao samo najmanji malo svjetla seeping u nju, a sve je mogla vidjeti bio je osnovni spavaća soba.
A ormar. To magnetsko ormar. Uz washboard stilu vrata, s prorezima uvijek zamisliti voajere gledajući vas skinuti ipak. To je bio otvoren, i crn kao ugljen unutra, i prazan.Dakle, bez oklijevajući kao kreten sam na vratima, ona je hodala, preskočen je zapravo, u ormar.
Ona nije sasvim shvatiti stanje je ona bila u dok je ona bila sama sa svojim disanjem. To je gromak - dahtanje neizvjesno, dovoljno glasno da se prevladaju glazbe dolje.Odjednom je mislio da Jer će doći i vidjeti joj tamo čeka u ormaru, nekako kroz tamu, i to će uništiti sve, pa je presavijeni širok ormar vrata zatvorena, i bio je presretan da otkrijete da je ona doista mogao vidjeti van. Ona bi se tako spreman za njega kad je došao gore.Ako ona nije prošao iz prve.
Ona je usredotočena na njeno disanje te je drago čuti da je oseka. Bila je stvarno počinje osjećati neugodno u tome radio gore je ona. Kože protiv nje prepone bio je doslovno skoro dovoljno vruće da se povrijediti, samo iz svoje tjelesne topline. Bila je trese, goosebumped sve više, joj obraze zajapuren, a bradavice su radili svoje damndest pokazati kroz vinil svoje ular vrhu, mogla osjetiti. Ona nikada nije osjećao tako prokleti seksi u svoje snove, a još manje njezin život.
Tada, kao i njeno disanje konačno ušutka, ona je primijetio još jedan zvuk. Drugi dah.Netko je disanje. Iza nje. I baš kao i ona počela da se glavom, ona je brutalno zabodena protiv ormar vrata.
On je bio tamo cijelo vrijeme, piće u obliku njezina tijela protiv prigušeno svjetlo kroz proreze. A on je barem kao uzbuđeni kao što je bila. Ona je mogla osjetiti njegov penis protiv magarca, brušenje u nju, trzanje protiv nje, i njena koljena skoro dao. Njegovo cijelo tijelo prislonjen njezin, on je zgrabio bokovima i počela ljubiti njen vrat strani halapljivo.
"O, moj Bože! ... Oh zajebavati da, Jer, oh, Bog ti želim ... "ona moaned, i ona sudi za drugi da se okrene mu lice, ali da je jasno nemoguće. Sve što mogu učiniti je doći oko iza njega i luk leđima, pozivajući magarca protiv njegove gladan kukova. Ona je osjetila zupci vrata protiv nje siromašne grudi, i osjećala njegove ruke podići njezine strane, preko strane joj tits, onda on grunted duboko i obje njegove ruke odletio joj prepone.
The naglost od njega napravio joj skočiti. On je praktički ju odignuti od tla s rukama na svoj unutarnji bedrima i njegov forefingers nad njom razrez. Čak i kroz kožu, ona je mogla osjetiti njegov moždani udar, kao i vlažne kao što je bila, to se ne osjeća previše grubo.Ona je našla na njoj prstima, čak iu onim petama, rukama imaju letjeli do vrata sama ravnotežu kao što je bila podignuta i malo savijena više.
Ona je skoro došla samo razmišljam o tome. On ju je svedena na ništa, ali objekt svoje žudnje, a sada fizički kao i psihički. Bila je bespomoćan, baš kao i ona htjela biti. Ali onda, odjednom, ona je utvrdio da stari stidljivost struji, a ona giggled, a za drugi je zabrinut da bih upropastila raspoloženje kao i toliko puta prije, ali on je jednostavno nastavio svoj usmeni napad na njezin vrat i ramena , i njegov brušenje u nju.
The stidljivost napustila instant on raspakirali joj hlače i yanked ih dolje ispod magarca.Njen dah je uhvaćen u svojoj grlo s naglost sve to, ali ona nije imala vremena za razmišljanje jer je izdvajali joj dupe natrag u njegov hips, unbalancing je opet, prisiljavajući joj da bi joj ruke na vratima i dalje. Kao što je iščašenje ruke natrag na golim maca, shvatila je njegov penis je već bio oslobođen iz njegove hlače, kao i osjećaj kože na kožu po prvi put napravio joj jaukanje dugo, duboko i glasno. Čula ga cerekati duboko u sebi kao što je swirled prste nad njom kabinet.
"Vi kao što je to, dušo? Hmm? "Šapnuo je pravo gore protiv svoje uho, a ona je klimnula glavom snažno. "Vi kao što sam packin 'za tebe, dušo? Možete to osjetiti protiv crveno-vruće magarca? "Ona je počela da se kote opet, ali on se činilo čak i manje fazama. On je samo chuckled leđa, uhvatio njegov penis iz između nogu, i to doveo do ispod njezina maca, to pritiskom protiv cijelom dužinom, i počeo rock naprijed i nazad.
Kim mislila da je bio idući u umrijeti. Njezino srce nije mogao uzeti puno više. Zvuk njihovih disanja odjek u ormaru, a ona nije mogla prestati tresti. Njegov penis definitivno osjetio veći nego što je uobičajeno - možda je to mjesto, ali on je vjerojatno samo da je mnogo više uzbuđen. Sekunde na terenu i oplakivanje pokupila, i shvatila je ona ozbiljno mogla sperma baš kao što je ovaj.
Zatim, iznenada, on izdvajali daleko i malo zastao, i osjećala njegovu glavu konačno pritiskom na nju razrez. Ona se tresla s iznenadnim stenjati, i zatvorila oči i malo joj usne, čeka ga, kako ga čeka ga dati njoj.
"Vi spremni za me baby?" On pognut šaputati opet u nju uho. The škripati u njegov glas izdao revnost. Ona whimpered i klimnuo glavom i molio ga, izvijanje u njega i bori protiv svog zahvat na bokovima. I baš kad je mislila da je o vrištati, on je iznenada, brutalno, dno unutar nje.
Oh da, bio je mnogo teže nego inače. Njezine oči valjani natrag u glavu i ona grunted kako je pogodio njezina vrata maternice. On je jedva mogao stati u nju, i to boli samo malo. On moaned glasno, a ona namršti, voli ono što je radila s njim. Hodala je njezin torzo dolje vrata, gurajući ga natrag u prostrani ormar, te da su brigu o boli. Oni su počeli padati u ritmu, glazba lupa ispod njih, a ona shvatila je da će doći do orgazma, svoj prvi barem jedan, vrlo brzo.
Tada su se vrata otvorila. Nije ormar vrata, što je bilo strah da prvi zavladala Kim iz nekog razloga, ali vrata spavaće sobe. "O jebati", čula ga da šapuće. Oni su oboje odjednom usporio, ali nije u potpunosti zaustaviti - samo dovoljno da zadrži vrata od škripa. Ona se tresla opet kao on polako joj jeben, unutra i van, glatka i jaka, dok su gledali žena hoda i prema krevetu, zatvarajući vrata iza sebe i zaklopac vanjska strana svjetlo. Kim jedva mogao držati oči otvorene, tako jak bili su valovi ekstaze oteklina u njoj, prostrated protiv ormar vrata, i to, s vrlo slabom osvjetljenju, napravio identificira žene nemoguće. Osim toga, Kim znao ni djevojke u toj stranci.
Kim se čudom čudili, kroz nju bolan jebote, što Katie morao učiniti s ovim, ako ništa drugo. Možda je htjela ih gledati netko drugi u sobi dok su jebeno. Kim nije nadao. Bog, ona je htjela da se okrene i sama funta u Jerry, glasno, sve dok nije dvodimenzionalna.Tko ovo glupa kuja je bila, ona je definitivno bila jebena svoj chi. Ali možda bi Jerry pronaći uzbudljive. To bi bilo dovoljno. No, bez obzira što, Kim nije želio biti uhvaćen ... uzimanje rizika je zabavno, nakon svega, ali ona nije luda.
Mystery Girl indeksirao na krevet, a zatim okrenuo na leđa i počeo joj hlače slide off. Sve dok, Jerry zadržao svoj spor, mučna ritam, svakako gledajući taj prizor pred njima.Djevojka chucked sve joj odjeću daleko, i bez oklijevanja, počela masturbira. Odmah je počela oplakivanje do oluje, suprot bokovima u svoje ruke. Kim čuo jaukanje Jerry s djevojkom, a Kim je iznenađen koliko malo ljubomore je osjetio - ništa at svi, da budem precizniji. Osjećala je jedna stvar: penis u njoj maca, i lupanje protiv penis u njezin klitoris, a stiskanje joj maca mišiće mužu da je penis. Ako je ova djevojka bila gonna učiniti Jer doći teže unutar nje, ona duguje joj hvala-ti.
Vrata su se otvorila ponovno, baš kao i Kim ponovno počeo da se opustite, i čovjek hodio u. Kim borili da se prilagodi oči na svjetlost, dok se potjerao od slow-motion kamion iza nje, a ona je pomagao i činjenica da Živio je bez zatvaranja vrata u potpunosti. Mogla ga je jasno vidjeti. Njegova polo majica i sive hlače. Pogledao je blaga vaspitan još zube-clenchingly prekrasna. On je izgledao kao čovjek tako stručno jebeni joj upravo sada.
Silovanje.
Ona je htjela vrištati. Ona je gotovo vrisnula. Svaki mišić imala je poludio. Silovanje. Ona je bila silovana. Čovjek nije znala imao jebeni ruke na bokovima, preko njezina trbuha, i njegov penis bio u trbuhu, te joj maca je to gripozan, i njezin magarac je bio protiv ovoga čovjeka bokova, a on je bio zadovoljstvo njezin tijelo, a on je bio jači od nje. Bio je toliko jači od nje.
Njen šok mora imati prouzročio joj maca stisnuti snažno oko njega, jer je ona osjećala njega drhte i njegov penis trzati. Ali on je ostao miran. On nije mogao rizik da ih primijetio, ormar vrata bačena otvorena. Mogao je on? Što ako je to bilo? Jerry će vidjeti motherfucker krši njegov zaručnik s njim jebeni penis svoga i on bi ga uzeti i suza glavu.Očistiti. Tu bih se krv posvuda. Njegova krv. Ona bi ples u njemu. Oni bi ples zajedno.
Ali kako će on znati? Zašto je ona bila silovana? To nije kao što je ormar je bio zaključan.A svaki drugi da je označeno, s tim nemilosrdnim penis zabadanje u njoj, i nekoliko je već označeno strane, bio je još jedan drugi da nije zavapio da ga za pomoć. Bila je tiha. U tom ormaru. Budući da je jebeno. Budući da je potjerao je ovaj čovjek nikada ne bih upoznao prije nego što je kritizirao svoje tijelo protiv živjela u ovom ormaru u tuđe kuće i počela jebeni sranje iz njega. U tišini. Nema prosvjeda. Bez borbe.
Dakle, ona nije bila silovana. Bila je varanje na njega. Imala je uhvatio neki slučajan Frat dječak u toj stranci i odvuku ga gore u neki ormar i bacila na njega, a sada je ona ljulja njegov svijet. Ona je bila kurva. S dva lica, srceparajući drolja. Ona je zaslužio da umre.Bio bih ju ubiti. Bio bih parati glavom očistiti. Ali onda, sigurno, on bi rascjep čovjeka glavu previše. A on će prestati polako crpne njegov penis Insider HER PONUDE pička, a ona bi biti u stanju razmišljati.
Ona je htjela vrištati. Ona je željela da ga se bore, to zlo iza nje, joj uništava, uništavajući sve što je ikada bilo stalo. Ali ona nije mogla priuštiti da se bore, da se čuje. A ona je tako izvanbilančnih, na nju prstima uravnotežen protiv ormar vrata, magarca arching u zrak lijepo i invitingly, sve za ovog čovjeka uzimanje, za njega učiniti upravo ono što on želi učiniti s njim.
Ona je morala misliti. Tu je morao biti nešto što bi mogla učiniti. Ali ona je mogla misliti samo jednu stvar: Jerry ne zna. Mogao je okrenuti se oko sebe i hodati van odmah, a ona bi jednostavno grom iz ormara, bez borbe, bez buke, i ostaviti. S Jerry. Nikada se dogodilo. Uzmi tuš. Operite sve s nje. Svi njega. Nikada se dogodilo. Možda Sotona ovdje u ormaru s njom nisu ni znali da - možda je to pravi nesporazum, i doslovno nitko ne bi ikad znati. Ikad. Nikada se dogodilo.
Svi Jerry, njezin dragocjen, dragocjena ljubav, morao učiniti, da bi ju spasili od nje neizreciv, um-rending muke, bio je zaokrenuti, i hoda. On je mogao spasiti nju, i svoju ljubav, spasiti od ovog zastrašujućeg čovjeka koji je bio unutar nje, nju voli. On bi joj spasiti - on ju je ljubio. Ali on ne bi. Bio bih prošetati do ormar vrata, otvorite ga, i nju vidjeti. Uhvatiti. Varanje na njega. Uzimajući jebeno sranje iz nje neke Frat dječak. U tišini.Imala je vrištati, prije nego što je dobio ima. On može flip out, a to bi moglo uništiti njihov odnos bez obzira na sve, ali na vrlo, vrlo važno, Katie će svjedočiti da je ona rekla joj da žuri na gornjem katu, da nije imala pojma da su neki drugi tip već je čekao djevojku tamo gore, djevojka u krevetu sada, koji će također svjedočiti da je ovaj čovjek djevojka, i to je sve nesporazum. To nije njezina krivnja. Jer voljela. Ona je samo potrebno da vrištati, sada, prije nego je došao do vrata. SADA.
Ali on nije potez. On nije ni pogled na ormar, na njegov zaručnik pognut neki tip lupanje u njoj. Pogledao je umjesto u krevet.
Djevojčica je s jedne strane napada joj maca, joj širiti noge ponosno pred Kim je istinite ljubavi, i njezina druga ruka je drži jastuk na lice, muffling njezin jauk. Djevojka je ludak - njezine grudi heaved ludo kao ona bucked joj cijelo tijelo, a koljena drhtala u zraku s onim što je radila za sebe.
Jerry gledao. On je jebeni gledao. Onda je on nasmiješio, i počeo se trljati. To ne može ga biti. To nije mogao biti njezin Jr - on ne bi samo zaboraviti o njoj kao što je to. Bio bih barem zatvoriti vrata sve jebeni put tako Kim ne bi dogodilo da se hoda po i jebote vidi ga jebeni sebe jacking off kroz njegove hlače na neke kurva prikazuje off ispred njega. Ili bi provjerili da ona nije bila jebeno ga gleda iz ormara šest metara.
Ako je znao da je djevojka nije Kim.
In i out. Sporo i jak. Stroking joj utroba. Protiv joj dupe. Uncaring. Neznan. Strašno.Njezina vizija nejasna, a ona sama trepnuo natrag na nezamislivo, nepodnošljiv stvarnost.
"Sveti sranje, Kim", rekao je, približavajući se krevetu. On je mislio da joj je. Ali on kaže da je njezino ime. The djevojčura bi shvatili što se događa. Ona bi njega.
Ali ona nije briga. Bilo je više od Kim je prekrasno, strašno stalo penis ono što je radio s njom. Djevojka samo grunted u jastuk, glavu okrenuo na stranu, i pomiluje joj jebeni pička. I Jerry gledao, i uvukao u krevet prema njoj, polako, gladno, i uhvatio je za ruku, to je odgurnuo, te je počeo lizanje njoj pizda.
Ona bi jebeni joj ubiti. 

Нема коментара:

Постави коментар