.

петак, 25. март 2011.

Cacak erotski oglasi


"Kakav je to osjećaj?" Tucker je pitao osamnaest godina-star plavokosa djevojka u stolici, čiji je vođa savijena buljiti dolje u novoj srebro mrena on bih samo probušene bradavice kroz nju. Bio bih morao izdržati dugo oštra kritika od nje dok je prigovorila da joj u pratnji prijatelja o tome kako je nepošteno erotski oglasi  njezini roditelji o tome nisu bili plaćati za nju da ide u Europu za Spring Break.

"Sjajno!" ona je oduševljen, smiješeći se, trčanje joj prstom preko dvoručni uteg, skakanje malo na nježnost joj kožu.

"Izgleda odlično, Ashley," djevojka prijatelj joj je rekao, gawking na nju.

"Hvala, Tucker", rekao je djevojka. "Moji roditelji, tako će se nakaza, ako se sazna!" ona je uzviknula. Tucker je pokušao sakriti svoju glup. Djevojke su poput nje jeftinom desetak, dolazi u dućan, u potrazi za načine, osim silikona, za hvatanje muški pozornost djelujući poput loše djevojke i neposlušnosti roditeljima.

"Nema problema", odgovorio je, okrećući se počistiti brzo. On se nadao da bih otići, dijelom jer se bojao da je njihov zajednički niskim IQ bi trajno štos na njegov intelektualni razvoj, ali uglavnom tako da je mogao razgovarati s Chrisom.

Tucker je sišao na Daytona Beach prije šest mjeseci, tražeći promjenu ritma od mondene rutinu. Njegov prijatelj Chris, tattoo umjetnik, je otvorio body piercing i tattoo shop pod nazivom The Point, savršeno se nalazi u jednom od življih i mladenački područja riva. Bio bih pozvao Tucker da siđe i posjetiti, a on nije otišao od. Tucker pronašao svoje utočište u tom mjestu, ostavljajući sebi izbiti iz svoje ljuske i zone udobnosti.

Na prvom mjestu, oni su uglavnom bavila turistima,  strani erotski filmovi u potrazi za brzo piercing ili tetovaža na šok osobe s po povratku kući. Tucker odmah je otkrio da su djevojke su svi previše željan da se pariti s čovjekom koji samo bih ih proboli. On je pomogao da je on bio atraktivan - visok, širokih ramena, s tamnim značajke i osmijeh žene smatra "tajanstvenim" - ali za najveći dio, žena koja je ušla u Body Shop činilo da se već pobudila s idejom da igla probed u njihovu kožu. On je stalno bio okružen napola odjeven žena koji su bili više nego spremni da mu dodatni savjet.

Oni nisu stranci sexcapades u Point. Uostalom, oni su tetoviranje i piercing shop koji je također prodan pribor i plažu nositi. U prvih nekoliko tjedana, imali su razvili čovjek kod, način na koji ih je lako da komuniciraju jedni s drugima ako oni su idući u biti "nastanjeni" s klijentom ili "koje je potrebno uzeti pauzu". Budući da su sve učinili nevjerojatan posao, Chris njih odavali, osobito ohrabrujući Tucker, čija je seksualnost je evoluirao brzo u osion užurbano.

Djevojke lijevo Tucker's piercing štand, kikotanje histerično. Konačno, on je mislio kao što su plaćeni i izašao na mjesto. Bilo je tri u popodnevnim satima, i obje tattoo umjetnici su se bavili i kupcima u svojim kreativnim uredima, tinte glasno. Chris je u potrazi nad nekim faktura na jednom od piercing pribor brojila.

"Kamo želite ići večeras?" Chris Tucker je pitao što mu se približi.

"Postoji krijes na Adama mjesto", odgovorio Tucker, Chris i smirked. Svaka stranka naručila Adam znači omjer pozvao djevojke da dečki bio je blizu 3:01, što znači da svatko posrnuo doma kasnije s velikim, nepravilnu osmijeh na njihova lica, ako su ga uspjeli vratiti u sve do jutra. Vrijeme je za njih u Daytona Beach nije dosta izvoditi na isti način kao što je učinio za većinu ljudi.

"Mi ćemo učiniti brzo roštilj, a zatim prođe Lukinu za nekoliko pića prije nego što smo nad glavom Adam's. Cool?"

"Da, to je savršeno."

"Hej, check out kreten iza vas sa svojom djevojkom trofej", rekao je Chris, guši smijeh.Tucker nije skrenite desno daleko, a Chris je dodao: "Do nadrkan pogled na njezinu licu, ja kladiti da je ovdje kako bi dobili tetovaža i njezin povlačenjem s njim."

Tucker okrenuo da vidi par u pitanju, a njegova pozornost je bio uvrijeđen. The Kreten je hrpa tetovaže, već se odnosi na obje njegove ruke gotovo da se njegova zapešća, a većina njih plemenskog simbola, s jednim div lav pokrivala za glavu dio svog ramena i stražnji dio ruku. Gvido hodio s cocky šepuriti, pokušava zadržati svoju djevojku blizu njega teritorijalno, ali ona ga je zadržao guranja off. Chris Tucker sastao oka ponovno.

"Želim dobiti još jednu tetovažu", rekao je čovjek.

Tucker pogledao na djevojku, blue-eyed ljepotu duge, ravne crne kose koji je pao slobodno do sredine leđa. Koža joj je bila suncem poljubi, ali još uvijek kremast, punačak joj usne lijepe nijanse prirodnog ružičasta. Nosila je open-toe platforma sandale za show off savršen francuski pedikura, kratka traper suknju i opremljen crni tank top koji je naglasio njezin mali, ali uzbudljivo grudi. Njeno tijelo je atletska, ali ipak curvy, joj mišići tonirana i čvrst. Pitao se što to izgleda zrelih žena radi sa ovom gubitnik.Čak joj dosadno izraz reflektira istu misao proces.

"Znate li što želite?" Chris ga je pitao. Tucker mogao reći njegov prijatelj je bio suzbijanju njegov sarkazam.

"Da, želim vam da to učinite tigar na moju drugu ruku, sa svojim širom otvorenih usta kao da je o tome da napad ili nešto."

"Eto, ja mogu skica za vas", Chris ponudio, znajući tetovaža će biti prilično skup i vrijedan njegove dok.

Djevojka se sastao Tucker's oči s njom ledeni-plave boje, a ona naginje glavu malo u stranu kao da razmišlja nešto. Chris istaknuo razmjene u svom periferni vid. "Morat ćete zakoračiti u moj ured, ipak," rekao je Chris, gestikulirajući na vrata nekoliko metara off na stranu.

"Dobro, što god", rekao je čovjek, rekao je, okrećući se djevojka.  erotski video zapisi "Ti ćeš doći ostati sa mnom, a on me se boje dobre, slatke obraze?"

Ona je odmahnula glavom. "Ja ću check out bikinija", rekla je brusquely da je tip, što joj uznemirenost svima jasno, ali njega.

"Opet?" on blurted.

Ona valjanog oči i stao daleko od grupe. Trojica muškaraca promatrala ju je ostaviti joj zaobljeni dupe navedene lijepo joj suknju. Chris se okrenuo momak i gestured za njega korak u svoj ured, gdje bih sastaviti tetovaža. Od Tucker obično pomogao korisnicima na podu kada nije bilo mnogo drugih ljudi okolo, on je hodao prema njoj, diveći joj oblik kao ona pregledavate regala.

"I ja mogu pomoći ako želite", Tucker joj je rekao. Ona pogleda u njega, nju obrva lučni, plave oči joj lagano zagrijavanje od ledeni plave do mekši akvamarin. Zastala je i njega pogleda gore i dolje ukratko, nagovještaj osmijeh formiranju na uglovima njenih usana.

"Naravno," rekla je. "Gdje ću probati ove na?"

"Ja ću vam pokazati," odgovorio je, smiješeći se. "Dođi sa mnom." Tucker ju je dovelo do svlačionice, koje su na suprotnoj strani od trgovine s tetovaža ureda, i slučajno tik uz njegov piercing sobu.

"Ja sam Samara, ali možete me zvati Sam", rekla mu je.

"Ja sam Tucker, a možete me zvati god želite", rekao je našalio se, što joj se smijati.

"On je šupak, zar ne?" rekla je, više izjava nego pitanje.

"Ti bi znao bolje od mene", odgovorio je iskreno, guranje otvoriti bijele zavjese svlačionicu i koračni stranu za nju. Tucker osjetio joj četka protiv njega polako kako sama zaplijenjen u bikinijima.

"Ja znam previše dobro", odgovori ona. "Ako on nije bio prokleto dobar u krevetu, ja bih se preko s njim do sada."

"Možete imati veliki sex bez tretiraju kao govno", istaknuo je Tucker, pretraživanje u blizini stalak za bikini je mislio će izgledati savršeno na nju.

"Ja ga uglavnom ignoriraju ionako", kazala je opravdano. "Ali ti si u pravu. U svakom slučaju, odlazi sljedećeg tjedna vratiti u Kaliforniju, pa on će biti povijest."

Tucker obrađuju te informacije i gledao joj silueta u zastor, koji je bio malo transparentan. On je mogao vidjeti oteklina od njezine grudi kao što je pokušao da ih uklapaju u ungenerous trokuta bikini top.

"Zašto čekati tjedan dana?" On je komentirao. cacak seks Odjednom zavjesa otvori i Sam je izašao iz sobe, sada bosi i gotovo gola u raznobojnim string bikini. Izgledala je fantastično, ali Tucker je imao određenu ljubav za crne, bijele i srebrne skup održao se kako bi joj bez riječi, znajući kako će naglasak srebro plavo njezinih očiju.

"Što je krivo s ovom?" upitala je.

"Ništa. Bilo je vruće. Samo to probati u svakom slučaju. Vi svibanj biti iznenađeni."

Sam pao natrag u svlačionicu, zatvaranje zavjesa iza nje, ali ostavljajući mali prostor otvoren. Tucker poštovanjem naslonio na zid, gledajući joj skliznuti na novi set, ali ne peeking u.

"Pa ti pomoći svim ženama pokušati stvari na?" pitala coyly.

"Ne, jer ja sam obično piercing ljudi", objasnio je on.

"Koliko piercinga imate?" ona upita.

"Sedamnaest, uključujući obje moje bradavice i moj jezik, osim onih koje možete vidjeti."

Tucker je mislio da čuo her presti appreciatively, i gledao kako zavezati konce iza njezin vrat, grudi lifting up kao što je to učinio, njena kosa pada preko jednog ramena.

"Jesi li će to pokazati na mene?" je pitanje.

"Zašto ne dođete u tu umjesto toga?" ona je odvratila.

Zašto ne, dapače! Tucker nije imao dvojbi da Chris je čuvanje Sam je dečko zauzet do Tucker dao mu je signal. On je vjerojatno imao dobar dvadeset ili trideset minuta s njom.Znajući to, on nije oklijevao prije nego povlačenjem natrag zavjese.

Sam se nasmiješio mu se, naslonjena leđa protiv strane svlačionice, joj jet crne kose gurnuo u stranu da bi se otkrilo sve njene slave u setu Tucker je izabrao za nju.

"Pa ..." Tucker je počeo, potezanje zavjesa iza njega na platno su njih dvojica u pseudo-tajnosti. "Vi izgleda zapanjujuće. Ali imam osjećaj da nema nikakve veze s bikini." On je posebno zadubljen u prekrasnom čistoću svoga tijela - ona nije jedan tetovaža ili piercing na njenom tijelu, osim za dvije osobe u svakom uhu, odmah sama postavka osim od žena je obično vidio gol.

Sam polako zamotan joj ruke oko vrata Tucker's, i sama pritom se protiv njega. Ona se zagleda u njega od ispod nje trepavice, joj plave oči tamnije sada. On je gledao kako ona lizali joj pune usne polako, izazovno.

"Znaš što ja mislim?" ona je mrmljao hrapavo, njezin dah vruće na usta.

Smijao se polako, trčanje ruke nad njom strane, luk njezina leđa.

"To će izgledati bolje na podu moje sobe piercing?" Tucker šapnuo natrag.

Sam se smijali. "Što je pogrešno s pravom ovdje?" pitala, trčanje je jedan od njenih ruku na prednjoj strani njegove traperice. On stenjali dok je stisnut njegov montaža, njezin čvrst stisak što ga čupati.

Ona pritisnuta joj usne protiv njegova ga iznenađuje sa svojim punačkost. On je osjetio njezin jezik skliznuti protiv svoga jezika prsten, čuo njezin jauk kad je to shvatio, i ona je zahvatila njegov penis tighter. Koža joj je osjetio meke pod njegovim prstima, koji je putovao za njom kako bi odriješiti joj bikini top i pustiti da padne na pod. Sam's grudi pao slobodan od tkanine, i Tucker ih cupped, štipanje joj sitne ružičaste bradavice, rastanak njezine noge i pritisne se protiv nje. Ona dahnu protiv njegova usta, sve džepova svoj jezik prsten, bez sumnje, zadivljen, ako je mogao otkriti talente je održan u trgovini. Oglasavati Cacak

Sam je postao agresivan, guranje nazad ga protiv drugog zida, podizanje njegova košulja i struganje svoje nokte gotovo jurnu niz njegova leđa. Drhtaj vodio svoju kralježnicu i on stenjali, mila osjećaj joj Pandža struganja u leđima. Ona je brzo i stručno raspakirali i vukao njegove hlače prema dolje bedara, nasmijala se na njega i, bez dodatnih teškoća, pao na koljena na podu ispred njega. Njezine plave oči okaljana zlo kao što je gledao iz svoje penis natrag do svoje lice mu stiskanja u ruci, prateći glavu onoga nad njom glatke grudi, cijeđenje ih oko njega.

Tucker stenjali u osjećaju svoje tijelo na njegov nježan osjetljive glave, nevjerojatno pogled na ove prekrasne žene, gola na koljena pred njim. Ona je brzo raskliman žice na obje strane njezina bikini dna i izvukao tkanina daleko. Ona je polako, osjetilno umetnuti svoje dvije forefingers u usta, vuče njezin jezik na njima kao i ona ih je izvadio i da ih vučena prema dolje joj grudi na vruće prostor između njenih bedara. Njezina druge strane još ga stisnuo, milovati ga i ona spušta joj usta da mu lupanje dužine, joj neodoljiva usne trljajući duž osovine, pokrivaju glavu, vlaženje ga s njom jezikom.

Borio se poriv da se gurnuti duboko u usta, čekao ju zafrkavati pakao vanjska strana od njega, vuče svoj paket, kopanje svoje nokte u njegova unutarnja bedra, svoga magarca.Sam je sjajna usnama okružuje njegov penis, sisanče ga polako, pred očima njegova montaža nestaje u usta čineći mu jaja stisnuti volje.

Sam se preselila her splayed prste dolje joj grudi opet, grabbing i cijeđenje svaki njezine grudi zauzvrat prije sahrane prstima unutar sebe. Ona moaned na njegov penis i povukao ga u dublje, glavu gura u dlanu joj grlo. Svaki osjećaj što ga je gotovo halucinirati - osjetiti njen mek jezik putuje preko svoje tijelo, čemu su zupci od vrha usta, njezini vješti prsti masirati mu jaja. Koljena su mu gotovo htio dati pod vlast svoje stručnosti. Sve dok ga je gledala sa strpljivošću mačka stabljika joj plijen, kao da svoje zadovoljstvo utvrđeni i njezine ovlasti.

Tucker je znao da nisu imali luksuz vremena. Vizija Sam proširila na svojoj stolici od kože piercing borili kroz oblačno sumaglica u njegov um. Iako je bio više nego spremni na to da joj je njezin način s njim, on je htio da joj rušiti i osjećati joj maca obuhvatiti i stisnuti ga iznutra.

Ona je skliznula joj usta polako off njegov penis, ostavljajući tragove svoje sline, konce povlačenjem iz njene usne i jezik kao i nasmijala se na njega.

"Znam ono što želite", rekla mu je hrapavo, stroking njegov vlažne vratilo u njoj dlan.Tucker je izvukao do njezina kosa, gledajući joj oči okrenuti svjetliju nijansu plave.

"Uzmi svoju odjeću", rekao je uputio oštro, pokriva joj usne sa svojim kratko, "i dolaze sa mnom."

Uz skroman smiješak, Sam se okupili svoje stvari. Tucker provirio izvan zavjese i vidio njihov put je bio jasan. Srećom za njega, on je tajna stražnja vrata na njegov piercing sobi, ulaz u koji samo dogodilo da se duž hodnika odmah iza svlačionice. Oni tiho iščašenje u uski hodnik i umetnuti Tucker ključ u vrata, ljuljajući ga otvorili. Sam ga je slijedio unutra, a on ih je zaključao u, već nijanse izvučeni iz svojih prethodnih klijenta.Ona je pogledala po sobi, ne sasvim prostran, ali za otpor komad de - njegov impozantan kože piercing stolica sa širokim sjedala i rukama.

Tucker skliznuo svoje ruke oko nje od iza, joj savršeno zaobljena magarac pritom se protiv njegove gol kurac. Ona se preselila protiv njega, wriggling oko da ga osjetiti njezinu kožu. Njegove ruke preselio u šalicu njezine grudi, spuštanju trbuhu, između bedrima, njegove ruke sondiranje otvoriti gladak nabora joj maca i gura u nju. Sam dahnu i naginje glavu unatrag, clasping njezine kose preko jednog ramena. Tucker's usta pokriva joj vrat, rezak u nju.

"Get na stolici", rekao je, pritom joj naprijed olako.

Sam se zagledao natrag u njega, klizna koljena osjetilno preko kože, magarca podigao u zrak, njezina platforma cipele još uvijek upaljen. "Kao što je ovaj?" , pitala je, šireći joj noge udaljeni, jebanje cacak  hvatalo na leđa na stolicu i arching leđa, klizna joj ruku nad njom dupe i spanking sebe, što joj mek tijelo drhtati malo.

Tucker's penis twitched kao što je on ljubomoran joj dupe, joj maca, rosne i spremna za uzimanje. On je izglađen ruke na leđima, dolje joj dupe, hvatajući joj, s jedne strane kliženje ispred nje patiti njezin klitoris između njegove forefingers, njegove druge strane pokapaju u nered svoju dugu crnu kosu.  Cacak erotski oglasi Sam moaned, njezine noge šireći malo šire apart. On je brzo povukao skinuo majicu i nalazila na donjem dijelu stolice, u visini očiju s njom Donje usne, i jezik mu skliznuo nad njima. Ona dahnu kako je lizali klitoris, skimming zaobljenim klinac njegove jezik prsten nad osjetljivim tijelo.

Sam tijela napeti kao ona koju emitira dugo jaukati, zvuk je puna tijekom cijele maloj sobi. Njegovi prsti pumped u nju nježno, i on je gledao nju prianjanje na rubu sjedala dok joj zglobovi postala bijela. On je znao što radi sa svojim jezikom, drži na bokovima kao i oni swayed natrag nehotice u skladu s njegovim ustima. Ona je okusio slađe nego što bih zamisliti, a njeno tijelo je sve previše osjetljiv na njegov dodir. Ne mogu odoljeti, održao je tvrtka cmok joj podignut dupe, sluh joj plakati i nasmijan prema unutra na rezultat.

On je sped up svoje tempo, svoj jezik prsten flicking protiv nje klitoris, joj cijelo tijelo vibrira s odjecima svog jauk. On je osjetio joj napeta potpuno zatvaranje oko prste, klitoris lupanje protiv svoga jezika, te je intenzivirana njegova pritiska, osiguranje bokovima blizu mu slobodnom rukom. Sam's grleni jecaje ispunjene sobi kao i ona došla teško, kaplje nektar ju na svoj jezik, ugovorni oko prstima silom, tada gotovo slumping u stolici kao ona pokušala kontrolirati svoje disanje.

Tucker zadirkivali iz posljednjeg joj konvulzije, a zatim povukao usta i sjeo na stolicu, grinning zlo. Sam okrenuo glavu okolo da pogledate na njega, ali on je htio da joj ostane raširena kao što je bila. Ona sama ispravljeno na sjedalu, joj plave oči glazirane nad, kako ga čeka, jiggling joj dupe igri.

"Jeste li sigurni da ste spremni?" Tucker je upita, gripozan na bokovima kao što je zadirkivali joj otvaranje s pulsating glavu njegov penis, sada mokro s njom sokova.

"Daj mi svoje najbolje pucao," Sam se nije usudio, joj plave oči tamnjenje s požudom.

Uvijek voli izazov, Tucker sam umočen u nju od iza, guranje naprijed protiv njezina koža stolica, što joj vikati. On stenjali, potpuno obavijena toplim baršunast rukavica joj ugrabiti, zatvaranje čvrsto oko obujam njegov penis. On je postignut u pred njom, koristeći njegovu prstiju patiti i trljati njen klitoris, drugom rukom čvrsto zasađena na njenom bujnom magarca, gledajući ga tresti sa svakim potiskom.

Sam se okrenuo i susreo oči, grize u svoje ruke kako bi sama spriječiti od toga da bude preglasno. Tucker je vodio svoju ruku gore i dolje krivulje njezina leđa na vratu joj vrat, grabbing joj kosu iz korijena, pumpanje u njoj teže sada, brže. Njegovo cijelo tijelo je ključanje gore, zvuk Sam's stenje povećanje napetosti u njegovu loptice.

"Moram vam vožnja, Tucker", rekla stenjali glasno, povlačenjem na svoje bradavice prstenova malo, čineći ga obje trepnuli i jaukati od radosti od njega. Ona je trčao rukama nad onim što je vidljivo od njegovih tetovaža, koja se proteže kroz njegove lijeve bicep i uz njegovo rame.

On zabode u njoj još nekoliko puta onda joj pušten, Youtube porno filmovi kliženje iz nje brzo, pokrivena u svojoj sokovima. Ona slid off na stolac i na podu ispred njega, i sama lizanje izvan njega.Samog čina bio je kao erotski kao promatranje one prodorne plave oči bulji gore na njega štetno.

"Sjedni," Sam mu je rekao, čekaju kao što je on nastanio leđa pred njim straddling, u početku samo sebe klizna duž osovine, što ga je osjetiti njezin sokova. Zatim je skliznuo u, pritiskom na svoje tijelo bliže njemu, njezine male grudi u njegovo lice, dajući mu priliku da sisanje svaki zauzvrat. Njezina glava pala unatrag, svoju dugu kosu ispašu vrhu bedara, njega škakljanje. Tucker zavladala na njoj preslatko bedra, magarca, leđima, kao što je tlo bokovima u njega, ljulja joj tijelo polako na prvi, uzimajući ga u duboko.

Oni moaned zajedno, njegovo lice utisnuto u njezine grudi, a zatim okrenuo se gledati prekriveno izraz u njenim očima, sada je gotovo sivo. Njegovi prsti preselio brže na nju klitoris kako bi se zadovoljile ritam joj zdjelicu, jahanje mu teško. Ona je dosegla iza nje i uhvatio na njegov paket čvrsto, toplina prstima povećalo njegovo zadovoljstvo. Tucker golub gore u susret bokovima s gotovo bijesne strast, toplina joj maca i njezinu sve veću zategnutost ga vozeći na rubu eksplozije.

Sam ga clutched teže, potonuće zube teško u ramena, čineći ga teško disanje uz laganu bol. Onda je došla, divlji i grlen jecaj bježeći od nje dubine, zadihan, a Tucker osjetio joj maca ga cijeđenje iznova i iznova. Tlak u svoje loptice pojačane, širi se baza njegove osovine, njegovo disanje neujednačena. Stiskanje Sam's kukova više stalno, on je izgubio kontrolu, toplina širi kroz njegovo tijelo iz jezgre, režanje sada. Ona je skliznuo niz duljine svoga tijela i zatvorenih usta oko njega opet, gledajući ga sa dolje kao što je njegovo oslobađanje bubbled do duljine njegov penis i konačno spurting nad njom otvorila usne, njen obraz, njezin čeka jezik. Ona grču njegov penis, sperma kaplje dolje strane prstima.

Tucker je pokušao povratiti svoje disanje, njegovo tijelo osjeća zalijepljena na stolici od kože, u stanju privremene paralize. Gledao je nemoćno kao Sam donio joj je prste u usta, lagano lizanje cum off svake od njih.

"To ... je ... jako ... dosta ... fying ..." rekla je između prstiju. Tucker osjećao ukrutiti, ali opet malo trgnuo na nježnost, znajući da je potrebno nekoliko minuta da povrate svoje ležajeva. On polako se oguli stolicu, u borbi protiv magličast rogoz krvi natrag u njegov mozak kao što je on stajao, uzimajući Sam u svoje ruke.

"Rekao sam ti, možete imati veliki sex i dobiti tretira kao stvarne žene", Tucker, rekao je, što joj se smijati.

"Pa, ja sam definitivno uzimajući da bikini sada," Sam je tvrdio, udaljava od njega staviti na nju normalne odjeće. "Ti si vrlo uvjerljiva," dodala je sa mig.

"Mislim da ste sami uvjereni," rekao je, povlačenjem Cacak erotski oglasi  na svoje traperice i majicu. Oboje odjeveni u potpunosti, smijući se jedni na druge i zabava situacije prije saginjanje kroz stražnja vrata i van u otvorenom skladištu.

"Ja ću na glavi sada," rekao je Sam.

"Što je ..." Tucker je ukazao na Chris je zatvoren tetovaža štand.

Sam se nasmiješio i slegnuo ramenima. "Koga briga?" upoznavanje cacak ona afirmira. "Želite da biste dobili zajedno večeras?" ona predložila.

Tucker nasmiješio široko. "Tu je taj veliki beach party krijes se događa ... možete čak i nositi svoj novi bikini."

Copyrighted 26 kolovoz, 2009 by Lexi Sylver

Pročitajte Lexi originalne kratke erotske priče, sex savjete i više na 

Нема коментара:

Постави коментар