.

субота, 21. мај 2011.

Devojke traze


Supruga prijatelj sms erotske priče - Bet bila dobra prijateljica otkad smo morali iselili na sunčanoj Santa Monici dvije godine ranije. Moja supruga imala je upoznao na poslu, kada su obojica bili recepcioneri u tvrtki pošte poredak. Ona i njezin muž Steve je često dolazio na večeru ili nas upoznao za film. Ja nikada nije brinuo za Stevea kao što je bio zaljubljen u sebe i gorko. Zadnji put smo vidjeli Beth je upravo prije nego je podnio zahtjev za razvod, a ona je prilično je razbijena.
"To je bila Beth", Sarah, rekao je kako je obješen na telefon. "Ona će biti ovdje oko šest."
"Kako je ona radi?" Pitao sam. devojke u beogradu 
"Prilično dobro, s obzirom na. Mislim da je na ozdravljati." Sarah preselila o stol polaganje out placemats i postavljanje dvije svijeće u sredini. Gledao sam kako se preselila nimbly po sobi. Nosila je dugu haljinu ravno da je znala sam volio. To je zagrlila svoje tijelo i extenuated joj visok oblik i krivulje. Moja supruga je visok, 5'8 ", s punim C-cup grudi i velike bradavice gusta da se nabor kao pursed usne kad je uključen. Samo razmišljam o tome imao moj penis trzanje.
"Što je plan?" Pitao sam, manje, jer sam bio znatiželjan, nego zato  devojke u cacku što mi je dao nešto za napraviti, dok sam buljila u nju gladno.
"Hum? Oh, samo večeru mislim," rekla je, četkanjem leđa duge vlasi tamne kose i to hvatanje iza uha. "Tada sam shvatio da bih popiti piće i razgovarati samo malo. Mislim da je Beth je usamljen. Otkako je napustio Steve ona nije stvarno bila izvan mnogo. Ona vjerojatno ćete morati otvoriti malo."
"Hmmm," rekao sam, još uvijek joj gleda. Ta haljina joj je tamnu nijansu plave, ali vrlo tanka i sam mogao vidjeti na licu joj dupe lift i pada kao ona Strode u kuhinju za posuđe i čaše. Iako joj je visok i trim, ona ima punu magarac postavljen na odgovaraju joj velike grudi. Sviđa mi se ništa bolje nego gledati joj obraze lift i pada kao ona šetnje. Preselio sam se s njom, ona je samo rasvjeta utakmicu za svijeće. Trčao sam s jedne strane lagano joj leđa, a zatim dosegla oko pred nju čašu prsima. Ona je zadrhtala pod mene.Našao sam joj bradavicu i nježno ga stegnut. Moj penis ukrućen nešto kao što sam osjetio njezine bradavice otvrdnuti i koža joj areola bora u odgovoru. Sam mogao osjetiti lako kroz nju tanki grudnjak.
"Tom! Ga zaustaviti. Beth će biti ovdje u pola sata!"
"Mi smo bili brži nego da je prije", sam se nasmijao.
Nasmiješila se u povratku i stručno sama izvađen iz mog  zgodne cacanke za upoznavanje zagrljaja. "Sada, idite raditi nešto korisno. Izaći i dovesti u opterećenje od drva za kamin. Mislim da vatra može biti lijepo nakon večere." I nasmiješio, ali preselio poslušno prema vrt gdje smo se držali hrpu drva za male kamin u dnevnom boravku.
Sjedio sam na terasi malo poslije šest, kada sam čuo na ulaznim vratima, a zatim Sarah je usklik oduševljenja što je otvorila vrata. "Tom!" Pozvala je s prednje strane vrata. "Beth je ovdje. Dođite dati joj zagrljaj!" Ja stubbed iz cigareta i preselio se natrag u kuću. Sarah je upravo izvukao Beth u kuću i zatvorio vrata. "Steve ne zna što je izgubio," Mislio sam da kao što sam uzeo u petite lik mog supruga najbolji prijatelj. Beth izgledala još bolje nego sam se sjetio. Ona je mala, jednostavno ne više od 5'2 ", i traže još kraći kraj moje visok supruga. Ali ona je imala grudi čak veća od moje žene i magarca da zakrivljene enticingly. Short, kovrčave smeđe kose uokvirene joj lice kao što je ona održana izvan nje ruke prema meni.
I nasmiješio. Ništa bi mi molim vas više nego da bude stiješnjen protiv onih preslatko dinje. Dao sam joj zbijeno zagrljaj, a zatim joj održavaju u ruke duljine kao što sam joj dao ocjenjivanja izgled. Nosila je uske špageti remen vrhu i koljeno duljine suknje. "Vi izgledaju sjajno!" Sam rekao, to znači.
"Ja sam bio radi out. Od Steve lijevo, ja ne mogu stajati samo sjediti kod kuće cijelo vrijeme, ali nisam stvarno osjećao kao da ide van i se oko ljudi, da znate. Izračunavanje mi daje izgovor izaći iz kuće bez stvarno potrebna mi je govoriti da bilo tko. " Gledala Sarah i mene. "Ti dečki izgledaju sjajno previše."
"Pa," Sarah smijali ", to nije zato što smo radili cacanke za sex  van. Najmanje", rekla namignuo mi je ", a ne s utezima. Hajde. Večera je spremna."
Večera je bila lijepa stvar. Sara je spremna njena specijalnost: špagete i meso umakom.To nije ništa fancy, ali nitko nije žalio. Imali smo izbio bocu našeg bolje crnog vina, i do kraja večeri imali smo svi imali par naočala. Onda smo u mirovini u dnevni boravak.
Djevojke sjede na kauču i trača o radu. JA postaviti na rasvjetu vatru, a zatim je dobio bocu vina i napuniti naše naočale. Onda sam sjeo prekriženih nogu ispred vatre i mirno pijucka moje vino.
Požar je osjetio lijepo protiv mojih leđa, a vino je davanje mene ugodno zujanje u glavi.Gledao sam djevojke, samo dajući pola uho na ono što su govorili. Kao što sam sjedio tamo sam našao gledajući Beth i moja supruga. Oni su bili i lijepa žena. Gledao sam Beth grudi uspon i pad sa svakim dahom. Sam mogao vidjeti tamne konture njezine bradavice u odnosu na tankim bijelim vrhu je nosila. Ne mogu si pomoći, počeo sam zamišljajući ih gole i uzdah, sjajna od znoja. Osjećao sam se moje prepone stegnuti na sliku i sam trepnuo i uzeo brzi gutljaj moje vino.
Dok je moja supruga nosila haljinu koja je dosegla dolje skoro do gležnjeva, Beth je suknja bila jedva koljeno duljine i popeo čak i veći kada ona sjedne. Otkrio sam da, ako ja oslanjao samo malo s moje lijeve strane sam mogao vidjeti između nje zlatnu bedra i uhvatiti sjajnu uvid u bijele pamučne gaćice pokriva joj stidne nasip.
"Znaš", rekao je Sarah odjednom me budi iz moje ukočenost, "Ja stvarno bih neke lonac."
"Huh?" Rekao sam.
"Ne još uvijek imate neki korov tucked daleko negdje, dušo?"
Sarah i ja povremeno uživao dim prije seksa. Mi obično bih dim malo dok gledate sexy film, prije prelaska na glavni događaj. Još uvijek sam imao zalihu skriven u prtljažniku gore. "Jeste li sigurni?" Rekao sam, gledajući iz Sarah u Bet. Beth je kimnuo. Bila je malo pijan. Mogao bih reći za glazirano izgledaju u očima.
Podešavanje sebe kao nenametljivo kao što sam mogao tako moj montaža ne bi bila baš tako očito kad sam stajao, ja sam ustao i krenuo gore stepenicama do naše spavaće sobe. Ja valjane nas svakog zgloba i glavu natrag u dnevni boravak. Sara je punjenje naše čaše sa zadnjim vina kao što sam ruku iz male zamotan paketa.
Beth je lakši Sarah uručio joj i napuhan na svjetlo zgloba. Onda Sarah lit gore i predao upaljač za mene. Ja sam naselili natrag vatre i uzeo duboko udisanje, presudio je i izdahnutog s uzdahom. Pot je oduvijek imala gotovo seksualne utjecati na mene, i mogao sam osjetiti toplinu u moje prepone nakon prvog daha.
Beth pustiti oblak dima u kašalj koji se brzo pretvorila u napadaj kikotanje, suze slijevale niz lice.
"Ah, to je bilo tako dugo! Ne od koledža." Nasmijala se, povlačenjem koljena gore kao ona opet zakašljao. Kao koljenima došao sam pronašao sam imao savršen pogled između njezine noge. Mislio sam da sam čak mogao vidjeti tamne crinkles njene stidne dlake tužbe protiv svoje bijele gaćice.
Sjedili smo i napuhan zadovoljno za nekoliko minuta. Djevojke počeo govoriti sirove viceva i giggling nekontrolirano. Sam ga volio. Svaki put kad su se smijali što sam mogao vidjeti svoje sise i bradavice drmusati pritisnite protiv platno njihovih vrhova.
"Bog", rekla je Beth, "lonac uvijek čini mi toliko uspaljen." Ona giggled. "Ne mogu vjerovati da sam samo rekao da! Znate li nisam imao dobar zajeb jer sam ostavio Steven prije tri mjeseca?"
"To je dugo?" Sarah se smijali. "Geez, Tom jebeno mi sinoć, a već sam osjećaj lišen!"
Ja blushed. Pot je uvijek imao učinak da Sarah potpuno nesputano, ali nikada nisam zamišljao da će djelovati na ovaj način ispred netko drugi! Čak i gore sam mogao osjetiti moj vlastiti hormoni počnu mjehur i nisam mogao držati oči s djevojke 'jiggling grudi i Beth je glatke noge.
"To je previše", rekla je Beth. "Trebam neke zadovoljstvo!" Držao sam moj dah. To ne može biti događa.
"Let's gledati video," Beth, rekao je iznenada.
Video? Mislio sam, razočaran. Nakon svega što ona želi gledati video?
Moja supruga se činilo kao iznenađeni. "Video?"
"Da, video. Seksi video. Hajde, znam da dečki imaju neke".Seksi devojke 
"Oh", rekao je Sarah, realizacija svitanje na njenom licu. "Jedan od 'onih' videa."
"Da," rekla je Beth, uzimajući drugi duboko povuci na nju zgloba. "Hajde, to će biti zabavno."
Sarah pogledao u mene. Sam slegnuo ramenima. Zvučalo dobro za mene. "Ja ću napraviti još par nas puši. Odaberete film."
Sarah i Beth je ustao i otišao do ormara izvući okvir gdje smo sakrili "onih" videa. Krenuo sam nazad gore na svitak par više zglobova. Moj kurac je hard rock. Nisam imao pojma što se događa, ali nisam bio oko za zaustaviti i razmišljati o tome. Ja nikada nije vidio moju ženu tako odvažni. Čak i ispred mene je uvijek bio vrlo konzervativan. I sada, pred netko drugi! Grabbing do tri nova zglobova ja vozio natrag da se pridruže djevojke.
Obojica su lounging na kauču. Na televizijskom zaslonu scene iz već je igrao. Oni nisu imali izgubiti bilo koje vrijeme. Imali su odabrali jedan od novih DVD-a nedavno smo naručili i imao bih izabrao jedan od mojih omiljenih scena. Na zaslonu čovjek lounged na kauču kao dvije lijepe djevojke oguljene  najbolje devojke iz cacka dolje svoje gaćice, polako liže se unutrašnjost bedara. Ubrzo su njegove donje rublje oko gležnjeva. Jedna od djevojaka, crnka s malim, otresit grudi, zgrabi svoje velike penis u ruci. Ona je polako Pomilovala s jedne strane.Njezina druge strane fondled mu jaja, dok muškarac teško disao kroz usta s pogledom ekstaze na njegovom licu.
"Pogledajte na njegov penis," Beth, rekao je hrapavo. "To je ogroman."
"Da", rekao je moja supruga, oči zalijepljen na zaslonu.
Ja podijeljene u zglobovima i uzeo moje mjesto leđa od požara. To je potrebno još klada, tako da sam bacio još dvije na. Ja ne želim biti smeta s njim opet za neko vrijeme.
Djevojke lit svoje puši i napuhan tiho za neko vrijeme. U video, crnka polako sisanče tip je dug penis. Ona lizali blistav glavu, a zatim ga je uzeo u usta malo u isto vrijeme. Čovjek stenjali. Ohrabren, djevojka je više od toga u usta. Kao i uvijek, ja sam gledao s čuđenjem kao djevojka polako čovjeka 8-incher sve na putu prema dolje joj grlo.
Okrenuo sam se od ekrana kad sam čuo jecaj Beth. U jednoj ruci je još uvijek održava zajedničke, ali joj s druge strane je masirati joj tits sa hard, hitno pokreta. Gledao sam kako joj prsti pronašao bradavici i lagano ga utrljati s kružnim pokretima. Tada je stegnut bradavice, uvijanje između kažiprsta i palca dok je stojeći jasno protiv tanka tkanina.
Pogledao sam na moju ženu i osjećao sam se moj penis raste čak i teže. Ona je izdvajali joj haljina gore i imao je gurnuo u procjep između nogu. Prstima zamagljen dok je gumiran joj pička kroz tanki materijal haljinu.
"Ah, ona je tako mokro!" uzviknuo Sarah, i ja pogledao natrag na zaslonu da biste vidjeli čovjek je pomaknuo svoj položaj i širilo crnka's magarca s dlanovima ruku njegovih.Kamera izdvajali u za close-up kao čovjek darted svojim jezikom i iz nje kaplje maca.
Druga djevojka u videu, plavuša s velikim grudima i potpuno obrija maca, sjeo na jednu stranu i frigged njezin klitoris s dva prsta.
Sam pogledala natrag na djevojke upravo na vrijeme da vidi Bet jurnuti naprijed malo na kauču dok je hiked suknju oko bokovima i, šireći joj noge, počela trljanje prstima prema prednjem dijelu gaćica. Sam mogao vidjeti mokro mjesto na formiranje materijala između njenih bedara.
Odjednom Beth pogledao pravo u mene. "Tom, zašto ne možete doći ovdje i pridružite nam se?"
Pogledao sam u Sarah, a ona se nasmiješi i kimne glavom. Primijetio sam je imala haljina zategnuta oko njezinog struka i ruku bio skriven od pogleda ispod crne satenske gaćice nosila. Ja sam polako ustao sa mjesta na vatru.
"Ti izgledao kao da si o to burst šav, draga," moja žena, rekao je, pokazujući na bijesan na teško sam je zaboravio premjestiti kad sam ustao.
"On izgleda ogromna", komentirao je Beth, promatrajući moje prepone. "Donesi da ovdje prije nego što moram ići dobiti ga sebi."
Osjećao sam se kao da sam splavarenja kroz san. Ne znam ako je to marihuana, ili samo sam bio u situaciji, ali se osjećao potpuno nestvarno. Ja hodio putem do kauča i sjeo između dvije djevojke. Sarah dosegla do ruku ona je upravo dolje joj gaćice i vučena prstima preko mojih usana i pod nosom. Ja bi miris njezin snažan, mošusni miris. Njeni prsti bili mokri s njom sokovi i sam otvorio usta da ih sisati u.  seksi devojke  Ona kušati divno.
Sam dosegla preko i stisnutu njezine grudi. Ona moaned. Imali smo ispušili tako da smo svi imali obje ruke slobodne sada. To je bio samo kao dobro, jer sam imao osjećaj da sam bio idući u ih trebate. Osjećao sam se Sarah's hard bradavice kroz mekom krpom natopljenom njezine haljine. Ona je imala obje ruke natrag u krilu i vidio sam da je izvukao svoje gaćice na stranu i bio je klizi dva prsta duboko u njoj pizda, frigging njezin klitoris sa svojim thumb. Njene oči su se preselili natrag u ekran i okrenuo sam malo vidjeti što je akcija.

Dobro obješen klinac imao montirali crnka iz pozadine i vozio njegov penis duboko u njoj maca. Kao što sam gledao je plavuša se uvukao među njegove noge i počeo lizati druge djevojke krut klitoris, povremeno trčanje njezin jezik uz čovjeka vratila jer skliznuli u njezin prijatelj.
"Njegov penis izgleda dobro lupanje u njoj zbijeno pićka, ne to meda?" Šapnuo sam joj u uho, škakljanje tender stranu njezina vrata s moje vruće dah.
"Da," rekla je disalo, gura joj prsti duboko u njoj pizda. "Njegov penis izgleda tako dobro joj jebote. Kladim se da se osjeća tako dobra!"
"A pogled na drugu djevojku liže joj klitoris dok on joj fucks."
"Hmmmm", rekla stenjali.
"Ti bi htjela da, ne bi ti draga? Nakon nekoliko djevojka flicking njezin jezik protiv vaše osjetljive klitoris dok sam jeben ti? Ne bi li to?"
"Da, oh yes! To bi osjećati tako dobro!"
Ja otkopčao ispred njezine haljine, otkrivajući joj Lacey grudnjak. To je bio jedan od onih u cijelosti izrađen od Lacey, vidjeti-kroz materijal, tako da sam mogao vidjeti tamna pink joj bradavice strše van protiv materijala.
Kao što sam gumiran joj bradavice otvrdnu kroz čipke osjetio sam prste vuče na gumb moje hlače. Pogledao sam dolje i bio iznenađen vidjeti Beth već skliznuo gumb besplatno i bio je crtež dolje moj letjeti. Gotovo sam zaboravio o njoj u zanosu od titillating razgovoru sa svojom ženom. Ali nisam joj mogao zaboraviti sada. Negdje jer sam sjeo joj je izdvajali joj majicu preko glave i unsnapped grudnjak. Grudnjak visio s jednog ramena, kao da bih bio u previše žuriti da ga povuče sve daleko. No, to joj je bio svjež tits da održava moj pogled. Bent dolje kao što je bila, vuče na moje hlače, njezine grudi pao prema naprijed dok su cradled između naručju. Znoj zasjala na glatku kožu i sam mogao vidjeti pad sjati na vrhu na jednoj tamne bradavice.
Bio sam tako enraptured oni preslatko globuse da nisam primjetio imala oslobodio moj penis dok sam osjetio toplinu ruku zaokružiti baze. Ja dahnu. Pogledao sam na Sarah i vidio svoje oči bulji gladno na moj oslobođen član Bet polako Pomilovala gore i dolje.Moja supruga je podigla glavu i poljubi me, pritom joj hitno jezik u moja usta. Ja shuddered iz dual zadovoljstvo je moja supruga je strastveni poljubac i uzbuđenje njezina najbolja prijateljica milovati moj penis.
"Vi joj želite, zar ne Toma?" Sara reče, povlačenjem natrag malo i cereći se na mene zlo.
"Ja -"
"To je u redu. Da li mislite da ja ne znam što smo bili uzimajući u kad sam predložio ići dobiti neki korov?" Nasmiješila opet. "Sve Beth je riječ o za prošli tjedan kako je loše joj treba hard penis. Pa sam dao i pozvao više. Vi ne smeta, ti dušo?"
Prije nego što sam mogao odgovoriti, osjećao sam Bet progutati me u svojim vrućim ustima. Ja grunted i zatvorene oči. "O, Bože," rekao sam.
"I pogodite što?" Sara reče, naslonjena zatvoriti i šaputanje u moje uho. "Ona ga voli u dupe, Tom. Ona želi da zajebavati joj teško u dupe!"
Gotovo sam došao pravo zatim. Oduvijek sam želio jebati Sarah u dupe, ali nekoliko puta smo pokušali bili neuspješni. Sada ovdje je bila ohrabrujući me da ne samo da joj najbolji prijatelj! Sam skliznuo moja desna ruka dolje Beth je leđa dok sam dosegla joj dupe. Ja stisnuo joj obraz, uzbudljivo u svojoj čvrstoću, a potom skliznula niz moje ruke ispod bend joj gaćice i na nju ispucati. Osjećao sam joj vlagu dugo prije nego što sam dosegla otvaranje joj maca. Budući da je nagnut prema naprijed kako bi se sisati moj penis, podigla joj magarac je bio malo s kauča, daje mi samo dovoljno mjesta za klizanje jedan prst u nju pokisao mokro pićka. Ona stenjali protiv moje vratilo kad sam joj ušao s jednim prstom i počeo lagano prst-zajebavati joj.
Kad je moj prst je bio gladak iz njezine sokove, sam prebacio svoju ruku malo dok sam mogao osjetiti joj zbijeno šupak protiv moje ruke. Ja ga utrljava neodlučno, onda teže jer sam čuo njezin jauk oko moje penis. Osjećao sam jedan od njene ruke ostaviti moj vratila i znala sam da je to klizi prema dolje između njezine noge trljati joj maca.
To mi je okrenut na tako intenzivno da sam morao suzbiti moji zubi zajedno da bi od punjenja usta sa svojim vrućim sperme. Ja povećao moje pritisak na nju anusu dok sam osjetio jedan od mojih prstiju skliznuti iznutra. Ona squealed i izdvajali off my penis.
"O, Bože! Da se osjeća tako dobro. Jebi moje dupe!"
Bio sam nejasno svjestan Sarah prebacuje poziciju da se Beth mjesto na moj penis.Beth je još uvijek nagnut naprijed, glavu u mom krilu, tako da sam imao pristup joj nevjerojatno vruće magarca.
Odjednom sam osjetio stezanje oko extra moj prst i znao sam Beth je blizu orgazma. Ja kliznule drugi prst u magarca kao ona povika u zanosu i srušila na mene. Ona shuddered kao što sam uklonio prvi prst, a zatim drugi od nje. Moj penis je s početkom u grč kao Sarah nastavila je uprava i znao sam da ću uskoro sperma.
Sarah moraju imati ostvarene istu stvar i odjednom usporio njezin napad. Ona je okrenuo svoje lice prema meni.
"Želite li da zajebavati joj dupe, Tom? Hmm, bi ti?"
Sam klimnula glavom. Beth je ustao i skliznula joj haljinu i gaćice off i bacio ih na kraju kauču s njom grudnjak. Ona je zahvatila moj penis u ruci i nasmiješio mi se. "Želim vam da se sperma u moje dupe, Tom. Želim se osjećati vaše sperma curi iz moje dupe i kapa nad mojim maca."
Bet digao na koljena na kauču i podigao joj dupe u zrak. Sam mogao vidjeti u redu dlačice blistav oko nje šupak iz sperma koje su natopljene joj prepone nakon nedavne orgazma. Od svog položaja, joj dupe guzovi su, naravno širiti širok i prozračan usne joj maca pokisao provirio iz između njenih bedara. Dobio sam dolje iza nje i polako lizali jednu sjajnu bedro, degustacija joj sperma, gdje je procurilo dolje joj noge. Ja pratiti joj maca sa mojim jezikom dok nisam dobio da kaplje otvaranja. Ja usisan sokova od njega i nikad nisam okusio nešto tako divno.
"Lick moj magarac", Beth, rekao je gladno.
Kako sam mogao ne poštivati? JA ran moj jezik se između nje obraze dok Osjećao sam joj naborano anusa prema vrhu mog jezika. Ona stenjali opet i gurnuo joj dupe protiv moje lice. Ja jebeno magarca sa svojim jezikom, znajući u nekoliko trenutaka da će to biti moj penis joj jebote, joj otvaranje, snimanje potoka sperma u magarca.
Osjetivši je bila spremna, ustao sam na koljena, trljanje moj penis u ispucati od magarca. Njezina obrazi me zagrlila i morao sam duboko disati da smiri moje lupanje srca. Htio sam to zadnji.
Htio sam da zajebavati joj dupe. Jedva sam mogao čekati. Ali prvo sam pozicioniran moj kurac na samom ulazu joj maca i polako slid moj duljina u mokro joj otvaranje. Bila je tako nevje.
Nakon još nekoliko udaraca, ja sam skliznuo iz Bet's kaplje trzaj i pozicioniran na otvaranju joj dupe. To je bio trenutak sam čekala. Magarca činilo tako čvrsto da nisam vidjela kako moj penis moguće stane unutra. Ja pritisnut glavu protiv njezina otvaranja i polako povećava pritisak. Neodlučno, gotovo neprimjetan na početku, osjećao sam se moj penis slajd u nju. Čelnik moj penis skliznuo prošlosti prvi sfinkter mišića i sam bio zahvatio u svijetu topline i nepropusnost. Ona se osjećala kao magarca sisanče je mene i nikada ne bi pustio. Ja gurnula moje pune dužine u njoj i ona dahnu sa zadovoljstvom.Ja nikada nije osjetio ništa tako moćan prije.

Нема коментара:

Постави коментар