.

понедељак, 16. мај 2011.

Mama i cerka se jebu


Mladi svećenik napustio ispovjedaonici nakon  jebu se majka i cerka što je čuo ono što je mislio da je posljednja ispovijest dana. Čekao je nekoliko minuta, ali ništa čuo prije nego što je provirio van. On je vidio jednu osobu, mlada dama, mnogo mlađi od sebe koji je nacrtao grob u potrazi izraz na njegovom licu. On je htio da se uradi sluh sve grijehe drugih.
Upitao je svečano ako ona je tu da prizna sve grijehe. U zamišljen raspoloženje djevojku s glavom prema dolje, buljio u pod popločan razmišljajući što ona nije znao odakle je došla je kao grešan kao što dobiva. Polako joj glavu viši jer ona je klimnula glavom da, ali s očima suza bojen.  jebacina sa cerkom i majkom On joj je rekao kako će poslušati sve grijehe što je htjela priznati, ali se plašila svega što bih rekao da odjekuju visokim stropovima crkve i biti čuti od drugih.
"Pa, bi li brigu da mi reći u kapeli umjesto toga?", Upitao je. "To je mnogo tiši tamo i ne postoji odjek kao ovdje", dodao je. Njegovi dlanovi okrenuti prema stropu, oni su odvojeni kako bi se pokazalo koliko buke bi nositi s visokim stropovima.
Ona je klimnula glavom, ali je strašan izraz i dalje ostao na njenom licu. Besplatni pornici  Nije posebno lijepa djevojka, ona je nosila naočale i imao neobično veliki usnama i zubima, kao dobro.Činila scraggly i malo zapušten poput kose koji je dodao da joj unsightliness. Primijetio je njezin parfem. Savjeti o tome vješanje i splavarenja po bližoj okolici, fra. Peter Martin odmah postao sklon svojem impozantnom i privlačan prirode. Taj miris, mami kako je nije bilo nešto što je bio previše upoznat s. No, na nju mu je pomogao i drugima moguće prevladati neke od njenih ružnih značajki je mislio.
Pa zašto je ona kriva i što je ona kriva za odjednom? Zatim je mislio, to je privlačan miris.I to je bio. Puno previše privlačan za muškarca u tkanine, rekao je sebi kao što je pokušao, kao suptilno kao što je mogao, da njuškanje kao on je napravio siguran je uhvaćen na.
"Oče", počela je reći.
Njezin glas je bio toliko stidljiv i došao off kao da je mlado i nježnom sex sa majkom i cerkom  tinejdžerice. To je kolebanja i dotakne djevojka koja je mogla biti 15, eventualno 16. Ali ona nije bila. On je mogao vidjeti da. On ju je gledao, proučavao njezino lice, a njezino tijelo, a on pretpostavlja mlada žena morala biti oko iste dobi kao i njegova sestra ili njegova dva rođaka. Ona je morala biti oko 19 ili 20 u najboljem slučaju. On se podsjetio ona to nije zvuk.
"Da, moje dijete", 31-godišnja zgodan oprašta svećenik došao natrag.
"Sagriješio sam. Ja sam sagriješio ... užasno, a moram priznati ... con te grijehe. "
Zastala je, pogledao oko kapele, a održava od priznanja. Rekao joj je da joj vrijeme. Ona još uvijek održava off. Osjećao je još uvijek neugodno reći mu njezine grijehe. On joj je rekao kad je bila spremna i ona nije imala žuriti u nju mogla to učiniti u neko drugo vrijeme, a ako je potrebno, drugom mjestu. Ponekad oni koji dolaze na ispovijed ne osjećam ugodno reći svoje grijehe! "Izaći u javnost."
Crkve, pa čak i kapelice, čak joj je "publika" domene. Svatko može hodati u na njih, ili zaustaviti svoje ispovijedaju i čuti joj krvare joj srce kao rekla joj krivo djelima svojim svećenikom.
"Čini se kao da ste još uvijek neugodno to reći ovdje u crkvi i kapela. Neki od mojih župljana su kao da i sam predložio da to radimo u u župni dvor, za stolom u glavnu sobu, preko jedne od drugih. Ona omogućuje osobi da se opustite, bez pritiska svetih domena lebdeći nad njihove duše, moj dragi ", rekao joj je.
Ona je pogledala gore. Da, nije bila da se lijepa, ali ona je ponuditi ono što se činilo da se malo osmijeh u tom trenutku. Kada je pogledao gore i osmjehnuo, lagano, vidio je kako mlade djevojke 'oči sijevahu i primijetio kako bi mogla biti malo više privlačan onda je ona u početku sišla. On je volio kad se nasmiješi. To ga je učinilo osjećaju povezani s njom nekako. Vidjevši što je bila pogrbljeno preko s rukama na njezin manji bedra, nije vidio ništa što ju definira kao lijepe, ali on bi. On bi biti blagoslovljen sa što Bog je dao ovaj mladi ljepota uskoro dovoljno.
"Kako taj zvuk, dragi?", Upitao je.
Ona je klimnula glavom, nasmijala se opet, i na kraju je ona sjedila uspravno. On je vidio jedan potez ili dvije značajke koje su neki dječak bi se naći negdje visoko otkupiteljske.On je pokušao kao što je teško, koliko je mogao. On sam prisiljen najbolje što je mogao i on je uspio u ne dopuštajući sebi  Besplatni pornici  da izgledaju. Sjedeći uspravno su formirali teži, ugrađen, a velika sfera unutar u ono što se prije mislilo bio ogroman džemper. To je bio ne. To je bio daleko od toga. I iako on nije pogled na njih izravno znao je mogao vidjeti njihovu velikih dimenzija iz ugla njegovih očiju.
Ohhh moj dobar i oprašta lord ona je obdaren, on sam rekao. On još uvijek nije izgledao.
"Da Oca ... mislim da bih kao da je puno bolje", odgovori ona.
Prije nego što je mogao stajati, ona je bila na nogama i okretanja. Bila je visoka. Za njega ona je bila izgrađena lijepo. Zamolio je za oproštenje što je šokantno ju je gledao značajke. Bilo je tihi bucmast poput kvalitete da joj neočekivano okrugao okvira. A on brzo pogledao u jednom-joj guzu. On je osjetio euforiju reakcija poput njega napada. On nije poput ovih emocija. On je sklopio oči. Njegovo tijelo propala. Zamolio je za oproštenje, opet. He quivered uzbuđeno. No kad se okrenula i pognut dohvatiti svoju torbu on ih je vidio nakon otvaranja njegove oči. He gawked na njih. Dakle, okrugli, kuglasti tako, i tako definirano u toj uskoj plesti džemper joj je ukrašena da hladan dan. Međutim, njezina stražnjica, veće onda većina djevojaka njezine dobi ima čak i više drago uviti ga. Kao što je uhvaćen sam opet krade brzo poglede youthfully cheeked par je definirao kao jedan njezin fini jabuka u obliku magarca.
Oprosti mi Gospodine sam sagriješio. Ja sam grešnik. Ja sam grešnik, on je opet rekao.Emocije skočio kroz njegovo sveto kao što je tijelo. On je morao nešto učiniti, rekao je sebi. Znao je da se usredotočite, ne gospodari rada. Pusti me učiniti vaš rad ... molim dopustiti mene za napraviti svoj posao, gospodaru.
Ali sve u svemu-njezin parfem, njezine grudi, a njezina okrugao tijela koji prikazuje male naznake miješanja chubbiness he oslabila i oslabljena, dok ju je vodio prema župni dvor. Ona mu se zahvalio, u mladalački maloljetnika ton je bio uzgoj svoju sklonost uzimanju.
To, zajedno sa svim ostalim atributima i parfem bi se polako razgrađuju pobožni status podario njega. Od kapele do sakristije, potom uz uski koridor za jedna vrata s malom prozoru je otključana. Ona slijedi kao što je prestao zaključati da je jedan. Tada hodanje na drugu vratima, on ga otvori, dozvoljeno joj da ide prvi, a oni su u župni dvor u predvorje.Ona je pogledala oko spomenuti kako lijepo i mirno je. On je rekao da joj druga dva svećenika je živio sa su na vježbe za taj dan tako da će imati mir i tišinu, a ona je iskrcana njezinih grijeha k njemu.
Nakon polaganja dolje joj kaputi, on je sjedeći, i ponudio joj čašu vode uzimajući jedan za oba od njih. Ona ga je gledala, diveći se lijepo trim smeđe brade koja je prekrila njegovo lice niže. To je održavana u besprijekornom mode, a ona vjeruje da mu ponudili osjećaj zapovjedanje plus lijep izgled za takve mlade tražite svećenik.
Po povratku, on sjede, i rekao joj kad je bila spremna za početak. Ona je pogledala dolje.Ona je ispričao sve što je učinio ranije tog jutra, a na kraju je razbio tišinu što je bilo.Njezin glas ponovo je plašljiv i nesiguran, ali je ona nastavila.
"Oprosti mi Oče, jer sam sagriješio ... Moj zadnji ispovijedi ..." je čuo joj reći, ali nije bio podešen u uvodnom, standardni otvaranje linije.
Bio je izvan sebe jer je zamišljen njezin neatraktivan, ali atraktivna mlada dama fizičke značajke, kada je stajala oko. On je bio spreman čuti njezine grijehe joj žele da ih rasteretiti i pitaju je li je doista žao za njih. Njezin glas je tako slatko zvuči. On je volio sluh joj govore. Razgovarajte o sve što želite, pomislio je. Volim taj glas. Vraga je to tako lijepo i ugodno. Fr. Martin zatim podigao glavu i pogledao u nju. Bulji u nju počela je ispovijed.
"Moj dečko ja sjedili okolo", rekla je započeo, oči gleda desno na vrhu tablice ispred nje.Ona je bila prikazuje događaj kao što je razvijao. "Razgovarali smo, koliko smo se voljeli, a zatim se to dogodilo." Ona je posrnuo, mucao, a potom pronašao hrabrosti da ide s njom na ispovijed. Sjedio sam na kraju klupi u parku, Otac. Bio sam se okrenu od njega, dok smo razgovarali. Jedno vrijeme, davno, on i ja razgovarali o seksu ... o izradi ljubavi jedan prema drugome, ali mi, ili sam odlučio sam bio previše prestrašen da to učiniti. On mi je rekao on je volio mene ni način. A ja sam mu rekao da ga volim svim srcem, svim svojim srcem i dušom ... i moje tijelo previše. "
Fr. Martin je bio intrigued. Njegove oči usmjerene na nju s dubokom namjerom. On ju je gledao, gledao kuglasti užitke diskretno skrivenih ispod pozamašan izgleda džemper, jednom i nikada nije on moliti za oprost, a slušanje i lusting za mlađe žene koja je zapravo ju je pronašao atraktivna previše.
"No, kako smo razgovarali o tome, osjetio sam nešto kao da je on kreće na klupi", rekla je.
Zatim je zastao. Ona je pogledala gore, pogledala u oči, ali ne primijetiti ili shvatiti izraz u malo horny svećenika oči. Kimnuo je glavom i rekla joj da ide dalje.
"Pa kao što sam sjedio sa mojim leđima prema njemu he scooted prema meni. Njegove ruke i ruke, on ih je omotan oko mene, grleći me i drži me ljubavlju. Rekao mi je da me voli. On je to rekao tako tiho i nježno da sam pao unatrag protiv njega. Poljubio moj vrat i osjetio sam njegov topao dah protiv moj vrat. Oca ... to je tako romantično ", rekla mu je."Ali on je osjetio ... mene osjetio moj boobs ... Žao mi je ... mislim ... moje moje grudi, Otac."
On je vidio nagovještaj zadovoljstva u njenim očima kad ona mu sve pripovjedi. On je osjetio peckanje njegove prepone. On je osjetio njegov penis otvrdne. Spustio je ruke kao da sklopivi njih i površno, kao da je htio probati i shvatiti iskušenja. Spustio i ruke smjestio među njegovim nogama, između bedara.  Besplatni pornici To je sve teško, uzbuđen, i on je osjetio gromovit patnju. Njegova koža iznad njegovih očiju razvili nabora. On nije poput senzacije, ali su uživali u neobičnim iskustvima ga zapljuskuju.
Ona je pogledala gore i vidjela u pitanju i bolan pogled u njegovo lice. Ona je rasla zabrinuti ona nije mogla priznati njezine grijehe, da je previše čuti. Ona se osjeća loše i zaustavio. Ona nije htjela ići na. Gledajući ona realizirati može biti super osjećaj krivnje, on je inzistirao, ako se ona uistinu osjećala loše da ona mora priznati. I to je ono što je učinio.
"Otac ... ona osjeća lijepo. No, osjetio je prekrasan ", rekla je ona. Njezine oči lutali nebom kao da reliving trenutak pravo zatim i tamo. "Njegove su se ruke tako nježne i tako meke i ljubavi kao da sam sebi rekao ja sam htjela više. Nagnuo sam se u njega nešto više. Dopustio je otići od njih. Zatvorio sam oči i odjednom sam ih osjetio, ispod mog džemper, ali na vrhu moje bluzu. "
Oči su joj bile zatvorene, ruke su ravno na vrhu tablice, a njena glava je bila nagnuta prema stropu. Ali njezina prsa Izgledalo je kao da je to strši naprijed u izražen način. Ona je to primjetio odmah. Njegove oči bile su usmjerene na nju boobs. Ona je pogledala dolje. Ona ga je pogledao. I ona pogleda dolje opet. On je shvatio što je učinio. Nije to vidjeti, ali je ona zapravo nasmijala. Njezine oči treperile malo. Voljela kako svećenik pronađen joj tits da se mami ili privlačan. Ona nikada ih prikrivali. Ali sjetila ona je još uvijek osjećao krivim i morao je priznati joj grijehe.
"A najgora stvar je kad su mu ruke bile ispod ... ovaj pulover ... oni su na mom bluzu, ovu bluzu, Otac." Ona prešao rukama da ga podigne za fra. Martina tako da je vizualno mogli vidjeti, vidjeti njezine velike boobs, a ne da ga ona namjerava da pogled na njih. "Oče, kada je to učinio, osjetio je osjetio ..." i ona je duboko i uzbudljiv dah "soooo, soooo euforični ili Osjećao sam se kao da sam u stanju euforije." Njezine oči zatvorene i otvorene. Oni swirled u svakom smjeru. Gledao je ravno u lice. Ali on je bio lud ide unutra. "Želio sam sve više i više da je od mog dečka Oca. Sam ga htio ugurati ih teže .... I teže ... i mislim stvarno teško. Ohhhhhh Oca ... Oče, ja sam ga htio ... da ... da otkopčati moje bluze i ... ohhh ja ne mogu vam reći. Ne trebam. "
Fr. Martin je znao da moliti. Je izuzetno omesti njezin glup, ali arousing antics. On je napravio točku plaćati bliže pozornost na njezine fizičke osobine. He zaobljena leđa kao da je u potrazi za moralnom tlo. Njegov penis više nije samo penis. To je postao bijesan uspravno čudovište. Njegov penis, kao što su bedra, throbbed mahnito. Sa svojim rukama smješten ispod stola, bio je to masiranje penis, i reći sam biti jaka Peter, biti jaka ... jaka. Držite bog vjere u roku od vas, uz vas. Pokušao sam sebi reći, ali on ju je pozvao da nastavi s njom priča, joj ispovijed.
"A što se onda dogodilo ... moje dijete", upitao je, njegov glas kolebljivog gotovo drhtav.
"Ja ... rekla sam mu da sam htio voditi ljubav, a mi ... dobro što smo učinili, ali nismo. Mi poljubi i ljubih strasno. Njegove ruke, moje previše groped ... ne grli jedan drugoga žarko, žarko Oca. Rekao mi je kasnije on je volio osjećaj ovih "i naglasila je ona da joj okrugli, zdrav, i globularnih tretira.
K vragu, mislio je, želim to učiniti previše. Ne, ne ne smijem misliti na ovaj način. Dajte joj pokoru i sada! Sad ... samo ga dati joj ... joj odavde ... prije nego što sam učiniti nešto ću ... ja ću uvijek zauvijek požaliti. No, fra. Martin je bio drhtav i treperenje i on je želio da stvari da joj je on samo čuo negdje u vjerskim časopisima ili nešto slično negdje. Htio je više od testirati sve što ona voda testirana, učiniti sve što je učinio, i on je htio učiniti, soooo unsanctimoniously da bih baciti Biblija za to. I nadam se da ovo mlada dama nikada neće govoriti riječi bilo moguće iskustvo opet u njezinom životu.
"Ali kao što smo poljubi, dogodilo se nešto, ali to nije bilo kao što smo mi to", rekla je u toj slatko mladenački tanke ton. "Počeli smo voditi ljubav, ali Otac mi nikada nije uzeo našu odjeću off. On je napravio ljubavi, suho-sexed jedni druge gore. Nosila sam svoju odjeću kao što je on gurnuo i gura i gura gore i dolje i gore i dolje nad mojim ... moje ... moje vagine. A ja ... ja orgasmed Oca, ali nije tako da sam ... tako da sam undid njegove ... njegove ... njegove hlače, otac i ", a ona je zatvorila oči, suze streamed out, i plakala za nekoliko sekundi.
Bog, gospodar ići na ... ići na reci mi ćemo vas mislio. Njegov um vozio, njegov penis bio je bijesan teško, a ruke pritisne i izvukao ga bez nje gledajući ih radi na sve.
sama Skladanje ona nastavila. "Ja sam izvukao ... njegov penis, Oca. Bilo je to znaš ... uhhhh teško? Imao ummm erekcije, a mi gledali jedni na druge i sam je dobio dolje na koljena, a ja ... ja ... uhh "svoj glas prateći off. "Ja sam progutao svoju erekciju. Sam ga stavio sve na putu u moj ... moja usta i ja sam ga isisan off i on došao. Cum duhnu ... je eksplodirala, a ja se proguta svaku posljednju kap. Niti jedna kap dribbled na moj džemper Oca ", rekla mu je, a onda je izbio. Ona se pokvario. Osjećao sam se krivim radi.Osjećao sam soooo loše ", kazala je kako je počela plačući opet.
Ona je plakala i plakala, a on je sjedio preko puta nje osjećaj svoje erekcije. "Moja draga", počeo je kao plakala, držeći s nekoliko sekundi. Želim te, znaš li koliko želim vam da čine sve one iste stvari za mene. "Moja draga ... Suzy?", Kazao je pokušava podsjetiti njeno pravo ime. Bila je iznenađen. Znao je njezino ime?
"Jesi li ti je žao, stvarno žalostan za to grijeh?", Upitao je, stoji s ogromnim trbuhom u svoje hlače i hodaju okolo joj strani stola. Ona je pogledala gore, suze teku niz obraze joj, i nikada nije vidio svoju erekciju peljarenje putu prema njoj. "Hoće li ikad to učiniti opet ... sa svojim dečkom? To je grijeh bluda Suzy i moramo slušati njegove zapovijedi. Želite li slijediti u stopama gospodari zar ne? "
Ona se osjećao bolje. Zvučao kao da ju je oprost. On je sjedio, izbočiti se u džepu gotovo i mirisala da je nevjerojatan parfem. On ga je volio. Dakle, primamljivo, tako primamljiv, te ga ostavljajući vjerujem da bih to učiniti s njim? S Otac Peter Martin previše onoga što je učinila sa svojim dečkom?
"To će biti u redu, ali dragi moji morate činiti pokoru. Znam da način na koji možete to učiniti. To možete učiniti molitvama ... ili možete to učiniti uslugu sati sa mnom. Doing usluge sati sa mnom može biti obogaćujući i najveće ispunjenje i iskustvo ... i ja bih volio raditi od vaše strane. Te činiti se biti prekrasan ... "Zastao je i drugi", te prekrasna mlada dama. "
Njezine oči usmjerene na tepihu, kada joj je rekao. Njegove oči usmjerene na nju i njezine velike mladenačke bosoms neprimjetan. On je mogao "vidjeti: njih. On je bio u stanju predvidjeti njihove istinske veličine i na njoj grudnjak i ništa, ali joj grudnjak. On lako mogao sliku lagani pramen od valjanja tijela kao ran horizontalno preko njezina trbuha. Ohhhhhh da, da on bi mislim ... joj trbuh, moje ruke, moje ... moje usne ... ohhhhhhh da, on bi se reći. To je mekana i ... i senzualnim trbuščić i on ga je htio sve za sebe. Osjećaj ga, ljubeći njegove nježne slojeve, i klanjaju joj tijelo mami ... Prestani Petar, kazao je u misli frustrirani. On je htio njeno tijelo posebno joj meke jelly kao značajke njezin lik odjednom.
"Želio bih da jako Oca. Gdje, kada, i ono vrijeme mogao sam to učiniti pokoru koju ste spomenuli? "
Zurio je u nju lice. Zajedno sa svojim mekim toplim očima he olakšati njezinu krivnju. No, nešto se dogodilo. I on je osjećao da je potrebno priznati i on osjetio da je netko drugi onda još jedan svećenik.
Mi "kao svećenik, ispovijedamo da jedni druge. Nikada nisam uživao da je dio ovog poziva. Mi otiđite na jedni druge da prizna svoje grijehe. Kladim se da niste znali ovo vam je? "Ona je odmahnula glavom. "Uglavnom, ja sam uvijek bih kad bih mogao priznati svoje grijehe da netko osim svećenika ... i tražiti oproštenje. Kao i reći za primjer, vi. Htio bih reći da ti, moje grijehe. Ja bih ležao je sve vani. Htio bih reći da vas od srca i duše i tražiti oproštenje na taj način? Sada to je nešto što bih voljela "i on zastao. "Ja bih obožavam raditi da ako sam bio u mogućnosti."
"Oče ... želite priznati da mene?" Upitala meekly, njezin glas tako mlad i nježan. Ona mu uzbuđeni biorhythms tijelo igrali igre na glavu mu je. Njegove ruke, još uvijek ispod stola, stisnuo mu erekcija čvrsto.
Je odmahnuo glavom nema, ali ju je gledao, a studirala je njegovo lice. Ona mu je rekla bih biti spremni učiniti sve što je u biti oprošteno. On je osobno joj oprostio već, ali dao joj pokoru u molitvi, i predložio nekoliko projekata uslugu mogli raditi zajedno.
U tom jednostavnom i naivna ton ona opet pitao bi li htio priznati bez obzira na grijehe mu smeta. On je znao bolje. Kao što je tvrdio sam sa sobom da joj ispriča sve što je znao da neće biti absolved od njih.
No, fra. Martin popustio. On je odlučio da bih iskrcati nepropusnog, nemoralan, i zlih misli i djela koji je vodio rampantly kroz njegov um. Otac Martin htjela barem nju držati kroz njegovo priznanje da traži oblik "odrješenje" samo kako bi on mogao blagdan njegova uma dok grleći joj zdrav grudi i malo bucmast lik dok je bio u njegovom prisustvu.
Ponaša pokajno, "zreli" i svečana, ali zgodan svećenik na kraju popustio. "Da, ja vjerujem da bih priznati svoje grijehe, ali ne ovdje ... ne za stolom. Let's ... može mi sjediti tamo ", pokazujući na kauč i stolice po sobi. "Ja bih ... ja bih se ... ja bih se ugodnije vam govorim, ali morate držati obećanja. Svećenik nikada ne može reći još živa duša ono što je čuo u svetosti ispovijed ... nikad ", rekao joj je. "To se smatra sveto i posebne, a ako taj zavjet šutnje je slomljena ... onda druga osoba koja posjeduje one tajne također ... oni su griješili, opet. I ja sam držati tvoje u najstrožoj tajnosti. Moje dijete, ne razumijete? ", Kazao je korištenjem humblest tonova.
Ona je klimnula glavom i stajao. Pješačka više, on je gledao jabuka u obliku magarca i njegova duša, njegova bedra Bled sa zadivljujućim erotski reakcije. Htio ju držati. On je htio da će se održati njezin. Želio je plakati. Želio je plakati s njom.
"Blagoslovi me ... Gospodine" je počeo. Njegove oči i glava gleda prema nebu. "Jer sam zgriješio, zgriješio nedavno, i molim za oprost." Ona je dosegla naprijed i dotaknu se njegove ruke koje su sklopljene u molitvi kao što je način. S druge strane došao naprijed.Sada oba njezina stidljiv tople ruke clutched svoje. "To su moji ..." i onda Fr. Martin ju je gledao. On je pogledala u njezine oči, kroz ružan naočale i počeo da prizna svoje nedavne grijehe.
"Ja sam gledao na ... na ljude ... žene, mlade žene, a ... i ja sam pao iz milosti. Želim biti blizu tim ... ove mlade žene. Želim da ih drže ... u nemoralne načine gospodara. I moj gospodar ... ja ne vjerujem ... Ne vjerujem da mi duša istinski traži odrješenje od tih misli, te želi da ta čežnja ... Ja sam za mlade žene sam bio oko ", a on pogleda gore, u njenim očima, u nju lice, i zagledao po tome što ljepota nije bilo ili nije. "Gospodine ... želim biti s tom osobom. Želim ... ohhh ... Gospodaru gospodara želim joj da znam ... Ja želim znati Suzy-"
"Što?" Ona uzviknula. Ona je odmah izdvajali joj ruke njegove. "Što ... Oče, što si ... si ... ti samo reći? Oh Bože! Ohhh ... moj ... bog ", rekla zove van.
Sjedio je gore. Pogledao je pravo na zrela za udaju 19-godišnjak. Morao je priznati grijehe svoje srce a ona je htjela da ih čujem, da ih čuju svi, rekla je ona. Ali on nije potez.Gledao. Čekao. Bila je frigidan s iznenađenjem. Njezina usta, agape koliko god ona bila zapanjen ogleda joj svaki emocija. On je pokušao objasniti.
"Suzy"? Počeo je, govoreći u trijezan glasom. "Suzy ... Ja sam ... žao. Njegov ton bio je mračan i tranquilizing. Njegov ton bio boležljiv. Utjecajni kao što je zvučalo, ona je još uvijek staklenki od svoje početne ispovijed. "Ja sam ... Ja sam bez objašnjenja. Čekajte ... Ja ne. Ja jednom imati. "
"Što?" Je htjela da zna, njezin ton zvučanje poput derišta ili sebičan mlada djevojka.
"Slušanje ... da ... kad ti priznao ... prisiljen i ... i reeked pustoš na moju dušu. Ja sam izgubljen, izgubljen čovjek. Ja ... ja ... ja želim ono što je želio. Želim što vaš Umm ... što je vaš dečko ima. Ja ... Ja želim da previše, Suzy. Ja sam svećenik ... ali ... ali ja sam također čovjek, pun ljubavi i brige osobi. Ja sam čovjek koji kao i ostali ima srca, ali ima snove i želje, i koji žudi za sve koji dečko za godina. "
Njegov glas je zavodljivo smirujuće. Slušajući njegove riječi, njegova "ispovijed", i kako ga staviti na nju, ona se svidjelo što je čula. Ona razumije. Ona nije bila najljepši. On je bio svećenik. Postala je voljeti njega ranije i smjestiti nju i njezine potrebe. A on je bio zgodan, zgodan čovjek spreman da joj pitanja i osloboditi je. Tada je mislio kako je slušao grijeha duše, grijehe tijela, a on je sjedio tamo nikada ne pokušava krše njezin ženstven faceta ikad.
"To je u redu, Otac. Opraštam ti ... ja razumijem. Ja ... ja stvarno, stvarno učiniti. "
Kimnuo je glavom, ali nije pogled na nju. On je bio zahvalan, mirnija pa i ranije, i više nije postojala bio njegov bijesan teško montaža ispod zatvarač njegove hlače. Poželio je tamo, ali to je bolje za sve. Smijao se, blago, te poželio da bih se njegove ruke i držite ih što ga čini osjećati bolje.
Stojeći, rekla je ona opet da je to u redu, rekao joj svoje grijehe. Ona mu je rekao ono što je rekao da će uvijek, a ona je ponovio, ono što je on rekao da će uvijek ostati privatni i između njih.
"Oče, nadam se da ništa kao što je to ikada dogodi da me opet, ali ako to ne mogu to učiniti s tobom", dodala je. Ona znači priznati joj grijehe. Ali on je uzeo to znači, imati seksualne odnose. Tada je shvatila kako joj ga staviti. "O ne, oče uhhhh ja uhh znači ... mislio sam uhhhh ..." i ona je crvenjenje i gotovo oko razbiti i plakati jednom kada je tingled sve više govori da joj je razumio točno što je htjela reći. "Hvala ti", rekla mu je kako je krenuo prema ulaznim vratima.
No, Suzy zaustavio i okrenuo. Ona je pogledala u dobro izgleda bradata svećenika "oči.Oni su duboke smeđe. Oni su bili duševan oči. Bio je tako zgodan i ona je pogledala na njegov okvir. On je bio izgrađen lijepo previše. On je bio u dobroj formi. Vitki sa širokim ramenima kao što je bio krupan izgleda lik, i nešto o njemu napravio joj prošetati natrag svoj način.
"Hvala ti, Oče ... za sve", rekla je ona.
To je ton njezina, stidljiv tinejdžerske sondiranje glas mlađe djevojke ga istopi, zakovane njegova duša, njegovo srce, i uzbudljivom zagrmi opet. Njegov montaža na vlastitu vratio.Lupanje i crpne brzo je ubrzala njegov ubrzani rad srca. He zakačiti noge zajedno. He quivered suptilno. Njegov vrat napeti gore. Njegov krvni tlak skočio. On je bio hornier nego ikad. Ona je stajala u podnožju nju. A on bi mogao miris miris njenog parfema primamljiv prožima od nje.
"Vrlo ste dobrodošli", odgovorio je, njegov glas mi malo mucanje.
I kao što je osjećao, kako je osjetio sva strka overruling svoj logici, ona je je napravio to gore. Suzy nagnuo i. Suzy stavi joj ruke oko njegova struka. Suzy okrenuo glavu u stranu.Suzy pritisne joj čulan grudi i meke blagi bucmast okvir protiv njegove.
"Ohhhhhhh Suzy ... Suzy ... oh yes yes Suzy ... držite mi ... držite mi nategnuti" rekao je tiho.
A ona nije. Ona nije nakaza out. Ona nije pustio. Nije pogrešno interpretirati sve. Držala je svoje tijelo. Ona je držala čvrsto. Držala je na njegovu ljubav i brigu i razumijevanje pobožni okvir kao da je bio više od oca, svećenik, ili čak i dečko. Ona ga pridrža lustfully.Ona je htjela svećenik ju držati čvrsto kao što je bila drži ga.
"Hold me previše Otac?" Upitala je. "I čvrsto i ljubavlju kao što je ovaj?", Rekla mu je rekao.
"Ja ću učiniti što god želiš da ... što god ... želju Suzy. Želim da to soooo ... toliko ... "ali nije joj ostalo.
Ona razumije ona misli. Ona je pustiti. Ona je pogledala u njegove oči. Ona je skinula je naočale. Ona je jednom rukom podigao. A ona je gumiran svećenika prsima. Polako, ona je gumiran up to. Postupno je otišao dolje to njegov želudac. He moaned, tiho.Njegova glava ruža gledati prema stropu. Ali on je to osjetio. On je osjetio joj mirovinu nježne ruke spuštanje polako preko pojasa, položio struk, preko njegovih zatvarač, i to osjećaj. Osjećala je njegov uzbudljiv euforije. Dahne, brzo, ali duboko. Dahne opet i opet.A on izdvajali joj unattractiveness protiv njega. Tighter i tighter i tighter je došla. I on povika za njom.
"Suuuuuzy ... ja ... ... želim vam ... da mi pokaže ... ono ... da ... učiniti! Ja sam ... Ja sam ... Ja sam uspaljen. Pokaži mi što učiniti. Molim ... molim ... molim Suzy "?
A cmok iverak u sredini svećenika župni dvor, ona je prešao rukama i primaju joj džemper uklanjanja off joj tijelo. Gotovo šapćući, ona mu je rekao da mjesto svoje ruke na njih. Ona mu je rekla da ih osjetiti i reći joj kako se osjećao. Ona mu je rekao da je htio, da ih stisnuti dok nije otkrio sve zadovoljstvo naseljavanje u njegovoj duši.
Ona je počela joj otkopčati vrhu, ali on ju je zaustavio. Bio je strah onoga što bi se moglo dogoditi. Stigao je i pažljivo, oprezno dotaknuo jedan kao ona je gledala sve to. Vidjela je kako je bio uplašen, ali ona primijetila veliku radoznalost vreba u sjeni njegove oči. Oni su blizu, malo, i ona bi osmijeh briljantno. Voljela je kako su se osjećali protiv nje boobs.On povika ponovno pozvao je iz njezina imena u klanjanju. On je htio toliko da nije ni znao.
On ih je osjetio i osjećao sam se njih i zadovoljstvo u svakoj sekundi njegovim rukama ostao na vrhu njezine grudi. Čak i sa svojim bluzu na oba uzeo ogromnu zahvalnost od intimnih iskustva. Tada iz nema gdje, rekao je nešto iznenađujuće.
"Želim doživjeti više s vama. Želim Vam da vidite kako se osjećam ", rekao joj je.Pogledao je prema dolje. Ona je pogledala dolje. Ona je znala da je uspravno i uspaljen i tako uzbuđen da je ona milovala bijesan montaža opet. "Ohhh Suzy ... ga stisnuti, držite ga, i ja želim da bude sve tvoje, ako ... ako to učinite."
"Otac mi je činiti, ali ne ovdje i ne sada. Ja ne ... ohhh želim voditi ljubav s vama, Oče ", rekla je došao natrag. "Mogao sam se vratiti u sat, dva sata ... uhh ja mogu, mogu ja?" Upitala je.
Kimnuo je glavom, poljubio joj na obrazu, a ona poljubi svećenika usne i obukla. Ona mu se zahvalio opet, ali on je zahvalio previše. Na vrata je stala i zagledao. Ona je glasan riječi: "Vi me čine rožnat, Otac. Želim te. "
"A ja tebi želim previše, Suzy ... loše", rekao joj je.

Нема коментара:

Постави коментар