.

четвртак, 19. мај 2011.

Oglas za seks druzenja

Jao! Znanje dolazi prekasno .. Svaka žena je misterija, jedan se pažljivo promatraju i dive.Svaka žena je različita, a druga tajna da se dive.
Većina mog života, pokušao sam ih razumjeti, ali bez uspjeha! Ja sam zaključio seks druzenje da ne postoji razumijevanje njima.

Kao i većina dječaka počeo sam stekao svoje znanje o seksu i žena druzenje seks  parova  u ranoj dobi. . . Možda devet ili deset godina. Znanje je često netočne i obmanjujuće, ali to je sve što sam imao. Kad sam postao tinejdžer sam naučio moje znanje o seksu s ulice. To sve se činilo tako jednostavno na prvi, a ja jednostavno mora naći djevojku koja će pristati, a mi bismo ići u neke privatne mjesto i sam stavio moj penis u njezinu ans nešto divno će se dogoditi kao što sam napredni u muškosti. Možda je to bio razlog zbog kojeg sam završio srednju školu, djevica.

Tada, otprilike na polovici puta kroz srednju školu, počeo sam se pitati što je nestalo iz mog znanja. . . Mnogi dečki tvrdili da su 'zabio' s djevojkama i očito neke priče bile točne.Zatim, u nadi da će poboljšati svoje vlastite tehnike, JA ček vanjska strana oni dečki koji su bili čineći ga s djevojkama da vidim što oni posjeduju da nisam. Oni su različitih etničkih pozadina. Neki su bili fini primjeri muževnosti, ali kao i mnogi,seks druzenje parovi  čini se, wimps.Neki su bili čvrst i vjeran, dok drugi nisu. Dakle, pitao sam se.

U mom vlastitom samo-analiza, ja broje moje imovine. Bio sam sportaš, dobro izgleda, živjela je dobar ustajanje života, odjevena dobro i napravio dobre ocjene. . . Moji roditelji i moja nastavnici stalno me je ohrabrio - mi reći što je dobro mladić bio sam postaje
Ja se činilo da znam drugačije. Imao sam nekoliko prijatelja, svi dečki! Djevojke činilo mi se izbjeći! Osjećao sam se prljavo i nemoralno kao što sam često mislio posteljine jednom od djevojaka u mom razredu. Naravno, ovo je bio strani moje osobe da roditelji i nastavnici nisu vidjeli.

Zatim, kao što sam je služio moj službu u vojsci, vidio sam ljude uzimajući položi redovito. . . Muškarci koji su jedva iznad životinjske razine! Drugi, činilo se da pronalaženje prikladne ženke kako bi ih zadovoljni! Samo mi se da leži oko vojarne!

Pakao! Bio sam pola svijeta daleko od kuće i nobody'd mene znati. Kurva kuće su pravne oko baze, a žene samo mogu držati odgovor. Možda ako JA mogao dobiti neki doživljaj. . .Tada je plan počeo da se formira. Ja utvrditi pogodan datum i vrijeme.

Zatim, u petak navečer, sam išao dolje Reeperbahn prema dobro označen crveno svjetlo distrikt duboko u misli. Kao što sam prišao ulazu u okrugu, osjećao sam se suho, kiselog okusa u ustima i moje tijelo drhti.

Tada sam ih vidio - žene u svojim krevetićima, osvijetljeni i sebe nudi kao što sam ja prošao. Mnogi su azijski, mala i nestrpljiv. Drugi su veličanstven i lijep. Svi došao s cijenom. . . video jebacina  cijenu sam bio spreman platiti! Ipak, to nije 'činiti se pravo! Ja lutala oko za neko vrijeme snimanja robe i pokušava izabrati. Zatim, nakon sati gledanja, baš kao što sam bio s obzirom odustaje cijela ideja, dječji krevetić popped otvoren i njezin zavjese bile prostrane širok.

Mlada, tamne kose, žena u krevetiću možda su djevojke iz susjedstva kod kuće ili srednju školu razreda. Odjednom, osjetio sam sokovi poteći i moje tijelo reagirati - okrenuo sam se prema njoj jasle.

Kao što sam prišao, žene su se oči susrele moje u pozivu na taljige bliže. "Jesi li ti dostupan?" Pitao sam. Razgovarali smo za samo trenutak kao ona anketiranih moje psihičko i fizičko stanje. "Svaka droga ili alkohol?" Upitala je i sam odgovorio, None "Činila se ukrasiti kako je rekla," Jer ti si med, To će biti sto pedeset eura. "Tada naše su se oči susrele, a ugovor je pregovarao. Ona me rukom za vrata po strani jasle.

Kao što sam ušao u vrata, kako bi se pozdravio moj uskoro biti ljubavnik druzenje sa damama , osjećao sam se mojih usta pržena i suha kao moje tijelo zadrhta u očekivanju uzbuđen. Odjednom sam imao potrebu da pee i zamoli za toiletien kao moj kurva, Nicky, nasmijala se i ukazuje na još jedan vrata. Kada sam se vratio, nijanse su izvučeni i zavjese zatvoreno kao malo električni grijač širenje topline oko maloj sobi.

Nicky sub odjeven sada u teškim ogrtačem nad njom više otkriva haljinu kao i ona objasnila da je ona samo bih stigla i soba je previše hladno za naše potrebe kako bismo mogli razgovarati za vrijeme. U samo nekoliko minuta, Nicky bio u potpunosti svjestan svoga djevičanskog stanja i obećao da će mi pomoći.

Ona je pitao ako sam imao djevojku prijatelj i ja odgovorio ", br. . . Nikada! "Znate li kako se liječiti dama?" Nastavila je, a ja odgovorio da sam pogađate nisu. Kao što smo razgovarali, počeo sam da se opustite i preselila se na to sjesti pokraj mene na krevetu."Jeste li ikada poljubila ženu? . . . stvarne žene, to je? "

Odjednom joj usne su bile na moje i osjećao sam se sve vrste zdrav divlje emocija. Ja gurnula natrag teško kao svoje vlastite emocije činilo da diktiraju i ona prestala. . . "Easy veliki čovjek! Budite osjetljivi,,, Let's to probati opet! "Tako je za narednih nekoliko minuta sam naučio ljubiti. Tada, osjetio sam njezin jezik u usta i reagirala pažljivo da se osjećaju zadovoljstvo.

U nekoliko minuta soba je bila topla i Nicky prolio joj ogrtač dok je plesala na show off joj dovoljno grudi i lijepo dupe kao ona prolio joj slab kostim. Zatim, ona mi je pomogao u dobivanju svoju odjeću off. Zatim gol zajedno ona me grli i osjećao sam žena meso iznad mene za prvi put. Opet, preselio sam joj držati u snažan stisak i osjetio sam joj pojačati i zamrznuti. "Easy", rekla je ona.

Konačno, ja bih pronašao ženu koja je bila spremna i sve sam morao učiniti je staviti moj penis u njoj osjećati da slavne osjećaj su bili muškarci pričaju zauvijek. Ubrzo je u njoj i toplo, vlage osjećaj svakako je zadovoljstvo popunjena. Zatim, možda minutu kasnije i to je bio preko. Gdje je to slavna osjećaj? Osjećao sam se samo tužno i varao.


Naravno, u potrazi leđa, ja sam naučiti mnogo te noći. Nicky je učio me poljubiti i da mi savjetovali kako bih milovala joj grudi i trbuh, itd. Našao sam ju dvaput više u Reeperbahn i ja iskoristio svoje usluge. To je bio treći posjet da me učio osnove kunilingus i zadovoljstvo felacio. Ovaj put, to je prilično kasno i ona je uzeo moju ruku i rekao jednostavno: "Dođi sa mnom!" To je bio kratak udaljenost joj mali studio apartman d razgovarali smo kao što smo hodali. Rekla je jednostavno, bilo je kasno i ona je bila umorna i htjela spavati s nekim.

Čudno smo spavali zajedno tu noć i iskusni, dok niz novih iskustava, ali ona ne dopušta mi da joj vijak. . . nešto o njoj pravilima struke.

Nikad vidio Nicky opet nakon te noći. Nedugo druzenje seks  upoznavanje nakon toga, moj regrutacija je bila i sam se vratio kući na faksu. Tamo živi u koledžu spavaonica, našla sam billeted u istoj zgradi kao i prije dvadeset, ili tako ženski mornari iz obližnje baze koji nisu imali tromjesečja na bazi.Naravno, bio sam još uvijek sramežljiva, nespretan klinac koji još nije pristupio žena u bilo kojoj, ali profesionalan način i tih žena su bili popularni sa starijim studentima.

Kao što je prošli tjedan, JA je napravio moj jadni pokušaji da se sastanu i zavesti više od tih žena. Zapravo, nikada nisam dobio puno mimo njih sastanku. . . oni nikada znala da sam pokušavao u krevet njima. Zatim, s odbacivanjem moja jedina očekivanja, ja jednostavno ih ignorirati - to je do Winona došle!

Winona, ili Winnie kao što ju je pozvao, držao prilično mnogo do sebe i je očito nosi opterećenje od emocionalne prtljage. Iako nije lijepo u smislu piste modela, ona je više zaobljena i mekša. Njezina druga fizikalna svojstva su lijepe oči i kremast complection okružen mornarice propisom styled smeđu kosu. Ona  video jebacina  je uvijek obučen konzervativno - dok druge žene nosile kratke hlače i štedljiv bluze da se okrene muške glave je nosila traperice. Najistaknutije obilježje njenog bića joj je stanje kod depresije. Bila je tužna.

Da sam bio iskusniji, ja bi uzeo u obzir njezine emocionalne prtljage i njezine izbjegavati poput kuge, ali sam bio mlad, neiskusan i na večeru je razgovarao sa mnom. . . Nespretno govorio o svjetovnim stvarima, ali kao što sam napravio napor to držati njoj sudjelovali u razgovoru, našao sam joj radiš isto. Unutar tjedan dana smo imali u razvoju prijateljstva. Uskoro smo bili u posjetu natrag i naprijed između naše sobe. Jezici počeo vrtjeti!

Još jedan tjedan i bili smo razmjene intimne misli i ideje. Ipak, ona nikad nije rekla mi ništa o velikom boli osjećala. Pitala sam se, ali nije rekao ništa. Zatim, jedan dan, sam upoznao jedan od njenih prijatelja koji me je zaustavio i mi sudjelovali u razgovoru.

Ona je izvijestila da je Winnie je ozlijeđen loše u neugodne afere s pravim kreten. Ona se nadao nisam bio joj pritiskom za seks ili ništa. A ona reče: čudna stvar "Oh well, ona je vjerojatno sigurno s tobom. Ti dečki su puno podjednako. "Kako riječima udario doma sam bio ozlijeđen. . . "Vidjela sam pravo preko mene. Ona smatra me bezopasno! Zatim, duboko u mom srcu sam znala da je bio u pravu. Dakle, ja se opredijelili za prijateljstvo, iako sam htjela da se pritisak za više sa svakim vlakana moga bića.

Winnie i ja smo ubrzo bliski prijatelji, prijatelji rade stvari zajedno. Znajući joj delikatna emocionalnu ravnotežu, pokušao sam biti osjetljivi na njenim potrebama i željama.Zatim, dati joj zadovoljstvo, pokušao sam biti galantni. . . Otvaranje vrata, nju za sjedenje na večeru, itd.
Izgledalo je više osjetljiva sam postao, što je više nasmiješio i dao mi je zadovoljstvo.Nekoliko mjeseci prošlo, a ja bih bio sretan da tu provede ostatak svoga života pod tim okolnostima.

U međuvremenu, oko kampusa, ljudi su brzo skočiti na zaključke na nas vide zajedno, a bilo je uobičajeno trač da smo spavali zajedno. Bilo je malo trač da je Winnie radije bi se omogućilo što je zadržao bi se Lotharios daleko od nje i to mi je dao određeni status.

Bilo je nedjeljno poslijepodne, a bili smo leži na mom krevetu čitajući. Winnie okrenuo k meni i govorili: "Do sada znate sve o meni. Vi znate da sam nesposoban da počine bilo kakvu vezu sada, pa ipak, vi se uvijek rado vraćaju, nikada mi pritiskom i mi klanjaju.Zašto? "Razgovarali smo. Zatim, ona mi je rekla da želi spavati sa mnom više nego što sam ikada znati. Rekla mi je htjela da me voliš i da me sretnim, ali nije mogla učiniti. Ja prosvjedovali i ostala poduzeća. "Naći lijepu djevojku i učiniti tik uz nju." Rekla je.

Winnie je za oko još par tjedana, ali naš odnos je bio preko. S me izbjegavati, a zatim je premješten. Konačno, ja bih zaveo ženu i prije nego što smo mogli savršen odnos je bila nestala. Život je bacio mi još krive.

Nekako, nisam bio ozlijeđen kao duboko kao možda sam po Winnie ide. Imao sam volio nju znajući da je to beznadno i ona me je ostavio s puno uvid. Ipak, imao sam razvio duboke osjećaje za nju. . . osjećaje ja ću njegovati zauvijek.

U roku od dva tjedna Winnie odlaska, koledž djevojke su stvaranje prijateljske geste i mornarice djevojke Izgledalo je da traži van mjesta pokraj mene na večeru. Očigledno, moj odnos s Winnie nije otišao nezapažen.

Kada Winnie dobar prijatelj [onaj koji su mi savjetovali Winnie problema] se dogodilo da se sjedi pored mene u lounge jedno popodne smo razgovarali. Rekla mi je da Winnie je smještena na novu baznu i činilo sretnim, rekla je ona još čudna stvar. "Ti si topla! Vi znate da! Jednom sam vam uzeo za papak i sad se pitam kako sam mogla biti tako loše!Hajdemo u grad, a ja ću kupiti piće. "Smatrao sam ponudu prije pada i ide na studij u mojoj sobi.

Nakon toga, bilo je slijed žena. . . Može biti ljubavnici! Počeo sam razvijati svoje tehnike flert i našao je zabavno i zanimljivo. Sam koketirao s gotovo svaka žena sam upoznala.Stari ili mladi, lijepim ili ne tako, zanimljivo ili dosadno. . . Sve žene dobio moju pozornost.

Kod većine slučajeva to počelo kada sam postao svjestan žena u mojoj prisutnosti.Možda ću se diviti joj fizičke značajke iz cijele sobi ili negdje drugdje iz daljine. Na kraju, ona će postati svjesni svojih pogleda i odgovoriti. U većini slučajeva ona će privući bliže, a mi bi se govoriti. U sekundi sam znao da li sam htjela nastaviti dalje odnos ili ne. Ako ne, ili ako dama izabrao da ga ispusti, naš susret bio je više i nema zla učinio.

S druge strane, ako se činilo zanima i ja bio zainteresiran, možemo nastaviti razgovarati ili nositi odnos dalje. Opet, bilo je granica. Žene, kao i muškarci koketiraju za nekoliko razloga.

Na kraju, sam upoznao Sandy. . . Lijepo izgleda, inteligentna dama s spreman osmijeh i pokušava završiti fakultet kao što sam bio. . . Na vrlo malo novca! Sandy mogao imati datumi s puno dečki, ali sam primjetio da ona kao da više vole aktivnosti u domu. Na prvom sastanku joj počeo sam promatrajući joj tajno, a ona odgovorila dolaskom na mene. Više razgovor i bio sam zainteresiran. . . Njezine oči i govor tijela, rekao mi je također bio zainteresiran. . .

Sandy je ubrzo blizak prijatelj. Kao što smo postali bliže počeo sam osjećati potrebu da joj dodir. . . Da miluju njezine ruke ili ruku, ili možda njen vrat. Zatim sam osjetio potrebu da joj poljubac. Vi znate ostatak. . .

To je drugi tjedan za naš odnos kad je predložio da joj sobni drug bi  video jebacina  otišao za vikend, a ja bi trebao doći do nje. Sandy nije bio djevica, iako je možda prošlo za jedan. Ona je stručnjak u ljubavi odluka - najbolji koje sam ikad doživio.

Mi završio koledž kao ljubavnici, a onda udala ubrzo nakon stjecanja diplome. Mi smo ubrzo su krenuli na naš izabrani zanimanja i naš zajednički život bio savršen kao što smo kupili naš san doma i namještena zajedno. Moglo bi se reći da smo imali samo jednu epizodu na našu ljubav čineći kao što smo stalno bili titillating i klanjaju jedni druge i jedna sjednica je počela prije nego prethodna bio okončan. Sandy je bilo vruće. . .

Zatim, to se dogodilo. Iznenada, neobjašnjive gubitak apetita, vrtoglavica, smanjenje tjelesne izdržljivosti i rezultat od doličan nepovezanih stvari koje liječnici nisu mogli objasniti. Nakon dugotrajnih testiranja i ispitivanja su određeni uzrok njezina bolest, ali do tada je bilo prekasno!

Kao što je ona umrla u moje ruke, ja proklet Bogu da će učiniti tako okrutna stvar. Htio sam ga angažirati i učiniti nasilje na njega. Htio sam dovesti natrag Sandy. . . Ostao sam samo svoje depresije. . .

Naravno, kao mladi, ubrzo sam se našao otpornost u borbi protiv natrag - da biste dobili moj život natrag i našla sam nešto preko trideset godina i pun snage. Tu su i druge žene i našla sam u potrazi. To je bio unosan polje žena, mnogi novo razveli, i broj profesionalnih žena koji je iznenada shvatio da je njihov biološki sat je trčanje dolje. Očaj je bio očit u mnogim.

Monica je bio jedan od polja, ali još nije toliko očajan kao što je prišao trideset. Sam je upoznao sasvim slučajno, kada sam pokucao hrane off joj stola kao što sam prošao trotoar kafića. To je bio potpuno nenamjerno, nesreće i okrenuo se ispraviti nered bih napravio. Kao što sam očistiti i prerasporediti joj hranu, primijetio sam joj i pronašla zanimljiv, ali ona kao da ne nude kamate na njezinu dijelu. Platio sam račun i lijevo.

Nekoliko dana kasnije, sam sjedio u istoj trotoar kafića, kada sam primijetio ruku doprijeti do pladanj hrane i premjestiti ga na samom rubu stola. Pogledao sam gore i Monica je bio nasmijan. "Jesam li ja pozvana na ručak ili moram prosuti ovu hranu da biste dobili vaše pozornosti?" Upitala je.

Sada, pedeset četiri godine kasnije, ja sam sama opet. Monica i ja udala čim joj razvod od nasilnog muža je postala pravomoćna i bila je slobodan to učiniti. Monica je strpljiv, vrsta, osjetljiva ljubavnik, nedostaje samopouzdanje i duboko ožiljcima od destruktivnih događaja sa svojim prvim mužem. U našim tridesetim godinama, kada smo započeli naše obitelji, naše strasti bila prigušen je ranije događaje u našim životima. . .

Ipak, Monica bila dobra za mene. Obožavala sam ju u svakoj prilici. Mi smo bili prijatelji i intimni prijatelji kao što smo suočeni tjeskobama našeg života zajedno. Imali smo napravili fizičku ljubav u svakoj prilici tijekom tih godina i uvijek sam uživao u gledanju i dira svoje tijelo. Mi doista obožavao jedni druge.

Nažalost, Monica je prošao na aukciji. To je bio njezin srce, kazali su liječnici. Sada imam samo moje uspomene, lijepe uspomene na žene u mom životu i vrijedne lekcije koje su učili sklon pravjlenju grubih grešaka, lud mlad čovjek! Zahvaljujem se svaki od njih.Mislim da često zadovoljstvo su mi dali, i po tome što pacijenta sa mnom. 

Нема коментара:

Постави коментар